an ıtıbarıyle degmesı gereken ıkı rakam.......longorler için..157.200......sortorler için....154350.........
Printable View
an ıtıbarıyle degmesı gereken ıkı rakam.......longorler için..157.200......sortorler için....154350.........
Ben burada 1 1.5 hatta 2 sene falan önce dolar faiz ve borsa..Komple badem kontrolünde dediğimde sindoma (severim kendisi yanlış anlaşılmasın) bana..hayal görüyorsun paranoya yapıyorsun demiş idi..
Şimdi gördüğüm kadarı ile benim çizgime gelmiş..:oleyo:
Hepsi kontrollerinde..
Hatta GARAN VE SAHOL un yüzde 5 ini alan fon da badem-katar spor parasını kullandı....
Bu fonu biraz araştırın ekim 2020 gibi ortaya çıkıyor ve ilk iş gidip TR den ağırlığı yüksek 2 kağıtta yüzde 5 mal almak oluveriyor..
Hem dolar hem borsa yükseliyor..Her türlü badem-katar win durumda..
MB pas geçerse daha da kudurtacaklar borsayı doları basacaklar (güya)
Yok pas geçmezse faiz indirirse doları kudurtup borsada mokoko yapacaklar..
İçeriden bilgili değilsen git barbut oyna..
Kasım ayında faiz artırdı diye borsayı çoşturdular..O zaman da çıkıp..Yabancı falan değil bu alımlar demiş idik.
Mart ayında pozları gereği öyle bi operasyon çekildi...Naci de kalsa tastamam aynı şeyleri yapacak idi zaten..Yani neden değişti kimse bilmiyor..
Bir çok insan sıfırlandı..
GARAN ve SAHOL da artık badem-katar spor yönetiminde..
Gundi,
beni sevmeni anlarımda :) yalnız gundi bu kitabın yazarı benim zaten sen yanlış kişi ile karıştırıyorsun.
Kuzu ve mohikan hisse net in azılı ayıları idi bu hikaye birden badem olmadı Rus uçağı ile gizli elin oyuna girmesi ile büyüyüp badem spor oldu.Senin kuzum laz oğlu bulut kontrollü borsa diyor diye 3-4 senedir yazıyor zaten :) 2 seneden beri varlık fonu üzerinden yabancının sattığı malla daha çok güçlendiler.Biz bunları yazarken sen hem burayı hem kuzununöbür köydeki topiğini
okuyordun :)Bak gundi hisse netteki aldığim cezaların %60 bu seneryoma hikaye diyip atıştığım adamlardır , şimdi o atışttığm adamlar kuşta benim 3-4 sene önce söylediklerimi taraftarlarına anlatıyor.
Şimdi neden yanlış hatırlıyorsun yav sen şu tahta badem mi diye , bu tahtada var mı diye özelden bana geçen sene msj atanlardansın:rules: ayıp olmayacaksa merakın gidecekse arşivden çıkarayım özl msj koyayım oku.
Sen şuanda badem spor ismi koyan isim babasına yürüyorsun :wave:
Sonuçta oyunu okuyup az hasarla veya para kazanıyormusun ismi önemli değil .
Benim burası gelir yerim değil iş yerlerim mevcut , piyasada olmak hoşuam gidiyor ama bunu donanımlı uygulamaya çalışıyorum.Çevremde ve aracı kurumlar dostlarımda mevcut bazen tv lerde gördüğünüz kişiler bu badem hikayemi ilk anlattığımda dostum abi sen kendi iş hayatına bak borsa seni bozuyor demişti:kahkah:
Sahol takip ettiğim bir tahta değil , yabancı bankaları satarken sistem bu satışları karşıladı endeks ağırlığı yüksek tahatalarda yabancı çıkışları karşılandı zaten.Verge ile bir gün burada kritik yaparkende söyledim 128 milyar doların ne kadar olduğunu bilememem ama belli bir bölümü şirketlerin iflas etmemesi ve borsada o zaman kullanıldığını düşünüyorum.
Şirketlerin yönetimde sistemden adamlar mevcut ise bu bademlerde orada .
Borsa 90-158 nasıl gitti 2 elle 1 badem spor 2 kapanmada evde oturup kredi çekip borsaya atlayan kişilerle ,
https://i.hizliresim.com/95rkwse.png
Takip ediyor musun demedim di..İkisini de alan aynı fon.
Garan da 3 milyon lot luk son bir alımla yüzde 5 i geçtiğini ilan eden HELIKON fon SAHOL da da yüzde 5 in üzerindeyiz dedi..
Şimdi tekrar soruyorum..GARAN katar-badem spor kontrolünde mi sence?
Bu arada 128 milyar dolar (aslında o kadar değil) o para KATAR da..
Ben bilmem gundi ,
benim oyun düzeneğim belli ,
vıop sadece hedge amaçlı , spottaki mala göre kullanırım.
Tahtayı takip etmezsen kimin topladığı görmezsin :)
Benim gördüğüm tahtalar virmanla dönüyor ,
eregl ,aselsn, yapıldığı gibi,
yoncada yapıldı ha işte benim oyun orada başlıyor teknik olarak .
Yonca yı badem almış , katar almış, gundi almış benim için önemli değil doğru yerden yoncada mal taşıyormuyum ben ona bakıyorum ,Katar falan senin olsun.:)
Arkadaşlar kolay gelsin
cuma günü sanki aşağıya niyetlenen bir piyasa varken
abd iyi acılınca yukarı aldılar gibi gelmişti bana
bugün ise yukarı hareket devam edcek bir görüntü var gibi geliyor bana
şuan hazırlık safhasındayız gibi
Gundi okuma özürlü olmaya başladın:)
Kitabın konusu nu ve yazarı ile anlattım ilk mesaj da.
Benim hikayem badem spor üzerine , sen istiyorsun ki bulut katar desin :kahkah:
yazdıklarımı bir daha oku , aşağıda 75 kişi mevcut bir tek senin anladığın gibi anlayan SEN çıkarsın.
hadi sanada kolay gelsin
3-4 ay sonra GARAN badem spor kontrolünde bunu da ilk diyen benim falan deme de..:)
Bu işleri ortaya döken ilk kişi benim diyorsun..
Bende basitçe bir soru sordum..
Helikon fon ne ayak dedim..
Ben bilmeme getirdin..
Çünkü burada açık açık yazıyorum..Bu 2 tahta da ellerinde..
viop da poz açacakların dikkatine..
Badem tahtalarını iyi izlemeyip analiz etmeyip hareket tarzlarını iyi etüt etmeyip poz açarsanız sıfırlarlar..
Misal 1.5 aylık düşüş trendinden sadece 5 günde ve yine sadece 2 tahta ile çıkarıldı..1450 lerde short açanlar falan vardı..
Piyasa tıkandı, biraz masayı sallayakmı gundi abi
Helikon Long Short Equity Fund Icav adlı yabancı fonun Garanti Bankası hisselerinden aldığı bildirildi.
bu arkadaşlar viopcu heralde
Gundi ,
Kaç yaşındasın ne istiyorsun :)
2.şubede ifade versen ,
şuanda çapraz sorguya geçmişlerdi senle,
Yonca badem spor mevcut dedik ,
fon beni bağlamıyor , hareketin başlangıcı ve sonucuna bakarım.
sen fonu takip et bizi bağlamıyor.
Sen kuzu abine git sor beni o sana anlatsın , bozuşmak istiyorsan istediğin zaman buradayım .
Tuprs da varmı fon mon badem buldun mu gömü , geçen sene soruyordun madem bu kadar BİLGİ deposusun bir çizikte ben atayım sana.:)
Genelde sataıcı olan bofa bugün alıcı
https://i.hizliresim.com/73f9pbf.PNG
Yüzde 5 i geçtik demesi 11 mayıs..Bu fon SAHOL de de yüzde 5 i geçti..
Kuruluşu ekim 2020 ama efektif olması 2021 başları..
Başka bir fondan ayrılmış birileri tarafında kurulmuş..Kurulur kurulmazda SWAP mwap kapalı yabancı açısından feci mim li TR den gelip kağıt alıvermişler..
Şimdiiiii..
Mart ayında şok görevden alınma çifte taban yiyen bankalar 8.20 ye zıplayan dolar ve ardından GARAN da yüzde 5 i geçtik demeleri..
GARAN ağırlığı en fazla olan banka kağıdı yanılmıyorsam..
Ve devlet bankaları dışında BADEM spor un kontrolüne geçen ilk özel banka..
Kafalarında ne var oyun planları nasıl o açıdan Çok önemli bir sinyal bence..
Yahu o zaman ne kıvırıyorsun EVET desene töbeeeee..Bu kadar uzatmaya ne gerek vardı..Tuprs muprs kuzu abin yok mohikan..
Ben BADEM spor diyorum dedim..Sen ne diyorsun dedim..Yok ben oyun stilime bakarım yok teknik analiz..
Yok giren çıkan..
Yahu evet mi hayır mı..
Neyse evet miş ..:) hey allahım yarabbim yaaa
Gundi abi, yavaş salla şu masayı, çok belli ettin yahu :he:
bırazdan helalınde n...1500p sallayacak ....
faizin sabit bırakırlar bana göre .
Sabit kalırsa dolar ve borsa ne yöne gider bilmem .
bu durumda tahmini olan vardır mutlaka:drunk:
Yonca nın da ayarını kaçırdılar:)
benim meşhur 9.20 geldi altı geçen cuma dediğim üzer kısa vade.
Abi bu yoncada ki fon fondipleyip tahtayı füze rampasına sokmasın :kahkah:
Ağustos enflasyon verisinde düşüş görmeden, faizi nasıl indirecekler ? Veya Abd- Ab bölgesinde enflasyonun düşüşe geçtiğini görmeden, faiz indirimi inandırıcı olur mu?
Bu dediklerine bakan eden yok..
Tamamen kendi pozlarına göre kararlar alınıyor..
Mesela..
Yurtdışından para sokacaklardır..Ama kara ama AK..
Haşırt faiz indirirler..
Dolar 9.5 10 ları görür..
Millet dolar long açar..
Haşırt 10 milyar dolar sokarlar o kurdan..
5 ay sonra da faizi gerisin geri artırırlar..
9.5 10 dan dolar alanlar gerisin geri bunlara kusar..
Gibiiii..
Basit bir örnek verdim olayın komedisi vehameti anlaşılsın diye..
60 dk vadeli grafiğinden GARTLEY formasyonlarından birisi çıkar mı? haziran tepesi sonrası oluşan görüntü...şekil yabancı gelmedi ama ben anlamam hiç gartley işinden...kelebek, yengeç, yarasa, çiçek böcek filan... :he:
gugıldan baktım...
BEARISH CYPHER diye bişey var ona benziyo yani...ama ben anlamam...
1552 sistem al vermiş 14.53 barında.
Çok iddialı ben buradan almazdım stop olur bence gibi...
Faiz artırma beklentisi bitti.
MB başkanı süs pozisyonuna getirildi.
O da artık sadece bakacak.
Yoksa kimse inanmıyor indirime
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garan tanzim satış mı yapıyor, her kez faydalansın iyilik sever:p
SPOT alıcılar güçlü görünse de bugün satış günü gibi! ytd.
https://megaimg.net/i/i/VX0enN.png
Haydi pala garanti tanzim satışa devam :)