İngilizce biliyor musun..
Derdimi anlatacak kadar..
Derdin ne..
İngilizce bilmiyorum...
Ekonomideki meselelerin farkındayız..
Mesela ne..
Yüksek faiz..:oleyo:
Printable View
Temelde bu formasyona bağlıyım. Fakat çok nadir de olsa formasyon içerisinde formasyon meydana gelerek "extension" yapabilir. Şu grafikte burada dursun. Olur da 11 üzerine atarsa net hedefte bu olur. YTD.
https://i.resmim.net/SDVp8h.png
Ayılmaya çalışıyorum hala...
1. İşlem limiti mi konmuş, henüz yetkisi mi verilmiş?
2. Para çekme de bir işlem midir, öyle galiba..
3. Bu şekilde TL nin değerini mi koruyacaklarmış?
4. Demek ki daha da ötesi var. Yoksa şey buralarda zirve yapacak olsa ne gerek vardı, hadi bakalım, 80 ler mode on..
Şeyin sonuna son 1 saat 20 dakika vey şey 10.7777
"Şanslı bir firma" elektronik hurdayı "bertaraf" etmek için cüzi bir rakamla almıştır. (Sanırsın ki hurdalıkta presleyecek)
Ben PC ticareti yaparken öyle şanslı firmalardan toplu halde çok mal aldım.
Piyasada o sırada sıfırı halen satılan, jelatini sökülmemiş, son teknoloji kurumsal bilgisayarlar geçti elime.
Ah ne güzel hurdalardı onlar Fahriye abla. :)
Beyler bi mevzu dönüyor.
Hangi küresel piyasayış acep,üstelik parite hep ayni 1.13,ellerinde bir mok kalmadı müdahale etmek için,sadece faiz var,o silahıda kullanmasını bilmiyorlar,üstelik ham madde tedarikçi ülke değiliz tarım bitirildiği için,ham maddenin %60-70 kısımı ithal,enerji girdileride öyle vs neyse onunki kuru gürültü.
Tamam mı devam mı kader anına sadece 1 saat 13 dakika kaldı
O hurdalarıda bende değerlendirdm makine, elaktronik ustası olduğumdan,bir ara dolap dereye merak sarmıştım orada bilgisayar,leptop hurdaları boldu,tamir et 2-3 misli fiatına postala,ayrıca iktisatçıyım,ama her yöne dönerli meraklı olduğum için el atmadığım yer yoktu,Ahmet Mergende makine mühendisiydi sonra borsa uzmanı oldu:)
Adamlar birşeylerin farkındalar ; Farkında oldukları konu da aşağıdadır....
AKP’li vekillerin imzasıyla TBMM’ye gelen ve “Elektrik faturalarındaki TRT payı kaldırılıyor†diye duyurulan torba kanundan Maarif Vakfı ve Kızılay gibi kuruluşların emekli üyelerine “çift maaş hakkı†düzenlemesi çıktı.
https://www.birgun.net/haber/trt-mas...Sh9NwwxgftMCXI
Geçici düşüşlere aldanmamak lazım.
Kasım aralık ödenmesi gereken ciddi miktarda borç var.
Merkez dolar satmadığına göre bunlar da piyasadan topluyor.
Rahat olun.
1 saat 5 dakika sonra bir ülkenin kaderi belirlenecek.
Az Sonra!
Tr10y %20.02
Devamlı uyarı yapılıyor şans oyunu kumar oynamak yasak diye,devlet en alasını yapmıyormu Borsa,ve Tüpçü üstünden:evil:
Bazıları da faiz yükseltecek diye bekliyor
Hadi yükseltti diyelim 500 mi yükseltecek. En fazla 100
Peki bu eksi reel faizi kapatıyor mu?
-0,5 yedi aralık vade :he:
https://files.catbox.moe/243gho.JPG
Hayırdır neden gevşedi bu şey, alışık değilizde.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla herkes dünya kupası maçını bekler gibi bekliyor :)
Tl kredi çek fabrika kur deniyor ya
Ekipmanları almak için yine dolara çevirmek zorunda değil mi?
Sanki ürettiğimiz %100 ekipman varmış gibi konuşuluyor
Bu başlığı şu anda 88 kişi okumaktadır. (25 üye ve 63 ziyaretçi)
100+ oluyordu eskiden, forum CDS göstergesi niyetine:p
aha gafası yarıldı 10.57
Yarım saat sonrası için güçmü topluyor yoksa
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçen cuma günü bir forumdaş, kapanışı 10 altı yaparlar yoksa halk bütün hafta sonu bunu konuşur diyordu
peki bundan sonra bütün yıl ne konuşacaklar, hadi bir hafta sonunu kurtardın 362 gün neyi kurtaracaksın..?
tam karar öncesi kuru baskıladıklarına göre 200 baz puan indirim geliyor demektir
"yatırım tavsiyesi değildir"
Bu işlem limiti getirilebilmesi konusunun kaldıraçlı piyasalara, VİOP a etkilerini, hala varsa çıkmak isteyen yabancıya etkilerini, iyi bir anlamak lazım...
Doktor el at bu mevzuya, VİOP a etkisi olur mu?
10.47 Tüm dünya Türk'ün gücünü görecek.