Biontech 3.asiyi olduk.bakalim iyimi.ukrayna için hazirliklara basliyabiliriz[emoji39]
Biontech 3.asiyi olduk.bakalim iyimi.ukrayna için hazirliklara basliyabiliriz[emoji39]
Beklemicez zaten.hemen aşi sogumadan gidicez[emoji39]
https://duducerez.com.tr/
Dudu cerez işine girmiş [emoji39]
Avusturya ne okumuş bilen yok.veni vidi vici diyor.iyide ne vici [emoji39]
satoshi nakamoto yu bizzat taniyorum.ver derim ordan bi kilo bitcoin iş i bitiririz.[emoji39]
Dudu bu yaz teknede tatil yapicakmis.kişin biriktirdi yazin yicek.ayni ates böceği gibi karinca değil [emoji39]
Valla giriste sordular.pasaportta sordular.uccaga binerken sordular asiyi.asi karti olmadan hic bir yere gidemezsiniz.
Simdi prag vizesine bakiyorum.yalniz istenen evraklarda ucak bileti almis olmam lazim diyor.peki ya vize cikmazsa .vermezlerse ucak bileti yanar.
https://cdn.yenicaggazetesi.com.tr//...6378353185.jpg
Crash tüm hızıyla otobanda.!!!!:oleyo:
M.f. Grüße.!!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Migros depo işçilerinin eylemi sona erdi
Depo, Liman, Tersane ve Deniz İşçileri Sendikası (DGD-SEN), Migros işçileri için yürütülen görüşmelerin uzlaşmayla sonuçlandığını duyurdu.
Firma yetkilileri ile yapılan görüşmelerin ardından Migros'un Esenyurt'ta bulunan Avrupa Dağıtım Merkezi önünde gazetecilere açıklamalarda bulunan DGD-SEN Avukatı Mürsel Ünder, yapılan anlaşma sonucu depoda en düşük işçi kazancının 5 bin 125 lira olduğunu söyledi.
İş sağlığı güvenliğiyle ilgili taleplerinin de karşılanacağının sözünü aldıklarını dile getiren Ünder, "Her işçiye primi dışında 325 lira artış yapılacak. Bu haliyle şu anda depoda asgari ücretle çalışan bir işçinin alacağı en düşük ücret 5 bin 125 lira olarak düzenlendi." dedi.
Depoda eylemlerin başlamasının ardından işten çıkarılan 257 kişinin işe geri alındığı da öğrenildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Migrostan alışveriş yapicakmiyiz yapmicakmiyiz haluk levent soylese bari [emoji39]
Aracilik yapsa bari.ucuz ne varsa alalim.
Apartman korkutucu cok eski.yasayanlarda oyledir.ben oteli tercih ederim.otelde kaldim.fakat otellerde uyduruk.
Sehir merkezi her zaman daha iyidir.yuruyerek gezmek gibisi yok.hem otele gidip dinlenirsin.guvenlik problemi olmaz.
https://cdn.yenicaggazetesi.com.tr//...9249349901.jpg
Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Yeni Şafak yazarı: Tarkan'ın 'Geççek' şarkısı istihbarat birimlerince araştırılmalı
Doğal gaz yardımı başvurularına üç günde 216 bin başvuru
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, doğal gaz yardımı kapsamında son üç günde, e-Devlet üzerinden 216 bin başvuru aldıklarını bildirdi.
Yanık, Twitter'daki hesabından, doğal gaz yardımı başvurularının devam ettiğini bildirdi.
İlk ödemeleri mart ayında yapılacak yardımlara ilişkin Yanık, "Doğal gaz yardımı kapsamında son üç günde, e-Devlet üzerinden 216 bin başvuru aldık. Daha fazla vatandaşımıza ulaşmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadesini kullandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Para fiskiriyeaaaaaaaaaah...
Syg,
Bebek hotel
Soğan çorbası 85
Başlangıçlar
200-250 tl
Makarna-Risorttolar
170-240 tl
Ana yemekler 200-450 tl
Salatalar
110-180 tl
Tatlılar
80 tl
Çay-kahve
Türk kahvesi 40 tl
Çay 25 tl
Bebek oteli katarlilar aldi galiba.ve icki yok galiba artik
16,50 faiz oranı
Kur korumalı saat 11-16 arası yapılıyor. O saatten önce açmıyor sistem. Hesabı açtığınız anda otomatik hangi dövize endeksli istiyorsanız o dövizin tl karşılığı ekrana çıkıyor ve o kur belirleyici oluyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BDDK’dan taşıt kredilerinde beklenen güncelleme geldi[emoji845]
[emoji419]Fiyatı 400 bin TL’ye kadar otomobillerde %70 kredi kullanımı ve 48 ay vade,
[emoji419]400- 800 bin TL arasında %50 kredi kullanımı ve 36 ay vade,
[emoji419] 800-1.2 milyon TL arasında otomobillerde %30 kredi kullanımı, 24 ay vade. https://t.co/7PRA21NWNl
https://twitter.com/eozpeynirci/stat...MW67Cc2Zw&s=19
Söylüyorum açıyorlar formu getiriyorlar imzalıyorum geri götürüyorlar
TL dünyada rezerv para olnadığına göre bu genişleme hikayesinin sonu nasıl olacak?
Dünyada dalgalı kurdan sabit kur sistemine geçen ülke var mıdır? Varsa bu ülkelerde resmi-serbest kur ikili fiyatlaması hangi vadede oluşmuştu...
Bu ülkelerde aşırı yerel para genişlemesi ile hiper enflasyon oluşmuş mu, KKM gibi kuru baskılayan önlemler alınmışsa ne kadarlık bir vade de işe yaramış.
Bu gibi ülkelerde her enstrüman mı kaybettiriyor, altın, gayrimenkulle servetler korunmuş mu?
En geç 2023 Haziranda seçim var.
Ekonomik krizin en büyük itirafı, kabullenişi, belki doğru tabirle seçim arafesinde çaresizliği enerji fiyatalrına yapılan dev artış oldu.
Bir hükümetin seçim öncesinde (kendi geleceği için) yapabileceği en kötü şeydi. Peki bunu yapmaya zorlayan ne oldu. Bu hiç konuşulmuyor...Neden buna mecbur kalındı...
Doların 18 lere vurduğu günlerde enerji için ihtiyaç duyulan döviz için mi KKM son çare oldu?
Bu dev zam sonrası enflasyonun uzun vadede azacağını tahmin etmek hiç de zor değil.
Ki 2023 seçimleri nedeniyle EYT liler, 3600 ek gösterge, yüksek enflasyon farkı nedneiyle yapılacak memur temmuz zammı, dışta yüksek petrol fiyatlarının içe doğrudan yansıması ile mal ve hğizmetlerde fiyatlar nasıl düşecek?
Bu kadar parasal genişleme + enerji fiyatlarındaki dev zam ile enflasyonun düşebileceğini söylemlerinin inandırıclığı nedir?
Rusya CDS 323...
Borsası eksi yüzde 16...
Zor gunler onumuzde..
Para fiskiriyeaaah..
Syg,