Olmaz mı herkes hissetti kimisi büyük kimisi küçük kimisi artçı deprem gibi hissetti.
Printable View
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 20.02.2023 tarihli kararı ile başlatılan pay alım satım işlemleri kapsamında;
27.02.2023 tarihinde Dolaylı İştiraki olduğumuz, Koza Anadolu Metal Madencilik İşletmeleri A.Ş. paylarında, 44,88 - 45,12 TL fiyat aralığından 50.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir.
Bu işlem ile birlikte Koza Anadolu Metal Madencilik İşletmeleri A.Ş. sermayesindeki paylarımız 27.02.2023 tarihi itibariyle %0,03865 olmuştur.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
bazı otomobil firmaları cayır cayır eleman çıkarıyor diyorlar ama bilmiyorum orda sıkıntı ne.
ekgyo gitmezse endekste gitmez bence :)
yekabeyi verdim.
yılanolu her gün 1 guruş yükseliyor mu bana mı öyle geliya.
valla yok öyle bişey...
ctesi toyotaya gittim...
gözümün önünde 15-20 aile geldi...
hepsi 2023 satışlarını kapattık 2024 e sıra yazıyoruz dediler...
işleri tıkırında...
düşün cebinde para var bu yıla araç alamıyorsun...
corolla cross modeliydi hybrid...
300 bin lira yukarısına sahibindende var o ayrı...
akçay ben bursadayım şuan.. avrupaya oto parça ve oto üretimi bazı bilindik büyük firmalar isim vermek istemiyorum işlem gördüğü için. çalışanlardan biliyorum.
elektriklilerde durum farklı olabilir. o konuda haklısın. neskafeye çağrıda almanyadan bildirmişti. çok büyük rağbet var diye. demekki dönüşüm çok hızlı gidiyor haliyle motor aksamı çok azalacağından çıkarıyorlar elemanları.
neden çıkardıklarını bilmiyorum sadece tahmin .
oto işi tekele dönüştü.
dışardan bir şekilde alıyorlar burada fazladan 200 250 bin üzerine ilan sitelerinden satıyorlar. yani orada da var bir çeteleşme
neyde yokki
rent a car veya filo olarak kiralayanlar nasıl alabiliyor ? sıfır araç 10 larca.
Oyak çimento temettü mu açıkladı yaw?
Ak kızda 17.41 üzeri kapanışlarda 19.10-19.20 arası formasyon hedefi.
alper spotta malı götürdün .. vadelisimi kaldı gözün :oleyo:
gözün doysun :he:
Bozkuş aha burası tepe derse yada Tarkan o gün bu gün mü derse korkun.
Şimdi arkadaşlar buraya teknik yorumlama yapıldığında özelden hemen nereye kadar gider diye sorular gelmeye başlıyor.
nereye kadar gideceği önemli değil sizin maliyetiniz önemli , maliyet demek yolculuğun konforlu olup olmadığını belirler,maliyet demek piyasa sabrınızı ölçerken sizin rahat olmanızı sağlar bu yüzden kafanızdaki hayali rakamlarla değil doğru maliyetle doğru strateji ile rahat yolculuk yapın:)
Devlet Bahçeli:
Beşiktaş'tan ayrıldığımı tekraren ifade etmeyi milletime addediyorum. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm! :)
Bahçeli kendince duruş göstermek istiyor camide hocalar siyaset yaparkende aynı duruşu gösterseydi veya Diyanet işleri başkanının Atatürk üzerinden yaptığı konuşmalardada çıkıp bu adam haddini bilsin işine baksın dese idi .
yanlış olan ne varsa her yerde yanlış olmalı o zaman yaptığınız tepkinin değeri artar bunu yapabiliyorsa yapsın bakalım .
Hah olay tam da bu. Osman Öcalan TRT ye çıkar sesi çıkmaz TC ismi andımız yerlerde gezer sesi çıkmaz zurriyetsiz dediler buna. Bu adam ya mit ya büyü yaptılar yada kasedi var bunun. Feto kaset çıkardığında bir bunun kasedi çıkmamıştı. Bunun kaset değişik olabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=HJE1gUKKHgk
Root | So Far
biscuit reisle teko reise bakarak olacam .