ziraat mobilide göçertmişler girmek para göndermek için takla atmak lazım
Printable View
ziraat mobilide göçertmişler girmek para göndermek için takla atmak lazım
Enka’ya da bakmak gerek.
KK nın Rusya söylemleri ve belirsizliği ciddi manada hisseye takoz olmuştu.
Gerek nakit pozisyonu gerekse de elindeki ABD tahvilleri onu önümüzdeki kısa dönem yıldızlarından biri yapabilir.
Şahsi görüşüm tabiki yatırım tavsiyesi değil.
3 defa yukarı çektiğim 20 tanecik Ereğli kontratini vermedi ya. Çok değişik şeyler olabilir:)
iktidar ve muhalefet kagitlari kendilerini belli ediyorda Viop30 niye muhalefet kagidi gibi islem goruyor ?..
En karlı bunlar. Fetoculeri salak salak adaylarını hem de anlı şanlı CHP üzerinden meclise soktular. CHP yi de batırdılar oy getirmedikleri gibi oy kaybettirdiler.
Bu üstün zekalı siyaseti tasarlayan kimse ödül vermek lazım.
Sadece Iyi + CHP ve Mansur yavaş aday olsa seçimi almıştı.
kalkar bu piyasa, kimse endişe etmesin
hele bi cehapeliler kendine gelsin, ben mi kurtaracam lan bu vatanı işime bakarım moduna geri dönsün, bankalardaki tabanlar dahi kalkar
Bankaların taban olması da enteresan, son yıllardaki en büyük karlarını bu hükumet sayesinde edindiler. Hükumet devamsa bunlar niye taban... Anlamak güç
aynı düşüncedeyim siayseti kendim için yaparım
ama bu millete üzüldüğüm açlar açıktalar soğan o kadar oldu et bu kadar benzin şu kadar alamıyorlar diye zerrre üzülmem
kendim ulaşımda zorlanana kadar alamayana ulaşmakta zorlanana acımam
onlar hallerinden emnnun
ogan dün doğru işey dedi
chp sağ siyaseti anlayamadıdedi evet ende anlayamadım
onları dikmek evlaymış
Forex sitesinde SWAP lar
https://i.hizliresim.com/ijcdmkd.jpg
Gerçekten sol düşünce şekli herhalde insanların toplama çıkartma temel mantık sebep sonuç ilişkisi kurma gibi kabiliyetlerini yok ediyor.
Neyse yüklü kozaa var demiş miydim. Ekmeğimize bakalım kendini düşünmeyeni ben mi düşünecem kk Sadullah kankası ile hemhal olsun.
Bu memlekete bazı insanlar fazla. Benim memlekette çivi çakmayan adamı yine seçtiler. Fabrikaları olan, şehrimize devasa iki yatırıma aracı olan inanılmaz bir çevreye sahip olan kişiyi seçmediler. Siyasi ideolojik körlük maalesef bizim bu seçimde hesap ettiğimizden fazlaymış. Demirel'in meşhur tencereli sözü de böylece hükmünü yitirmiş oldu.
Kk 12. Secimede girecekse reis öldukten sonra da mezarda olsa yine kazanır.
ABKA ben foruma bakıp işlem yapmam ama seni okuyup cuma günü ismen vardı epey hepsini sattım tekrar teşekkür ederim
Maalesef aynı düşünüyorum başkanım. Şöyle mevcut hayat standardı mı 5 yıl daha sürdürmeye kalksam en kötü elimdeki arabadan olurum. Varsın gitsin. Ben ondan olursam ülkenin yarısı açlıktan komaya girer. Girecekse girsin. Yapacak hiçbir şey yok. Oyna devam diyorum artık.
Geçen hafta İŞ Bankası fonları vs ISCTR almış gibi.
https://i.hizliresim.com/eyk4ogv.jpg
Mv çıkartamayacak partilere 6 lı masadan jest yapıldı
Kk istifa sloganları chp yi dağıtacağa benziyor
benim tahminime göre akgil kağıtları gelecek 15 gün içinde genelde yukarı sürerler gibim, ne dersiniz? bence :)
Amiral ile bağım kalmadı kapattım tüm pozisyonları endeks iyi toparladı.
VİOP30 -%6.5 negatif ama fark +6600
https://i.hizliresim.com/q2dhny8.PNG
Almak icin cok buyuk bir aceleleri var insan bir coskuyla basardi 1 2 gun
Kılıçdaroğlu kaç gün yürüdü, yumruk yedi, suikast planı yapıldı, normalde alması gerekirdi. Kader planında başka şeyler var ya da üst akıl farklı planlar yapıyor. Üst akıl lafı son zamanlarda çok kullanılmıyor o da dikkatimi çekiyor.
Dede giderayak iktidara da zarar verdi bence.
Verdiği vaatlerle şinci yeni gelen hökümet en düşük 22 milyar memur mayışı verecek.
2 milyon kadar yeni emeklisi oldu.
Temmuzda iyi bir zam verilecek.
Bunlar hep dedenin vaadi.
Aynı pandemi sonrası gibi oldu...BADEM HİSSELER ve kücük hisseler gidiyor..ama banklar-yabancıların almış olduğu hisseler düşüyor..
sonuçlar yakın olsa belki şu 2 haftada da mayışlara zam gelirdi arkadaşlar ama bu sonuçlarla mayışlara zam falan yok gibi geliyor bana hadi dağılın.
Dedektif Joker
@dedektifjoker
·
2d
23. Dönem CHP Milletvekili Mehmet Sevigen:
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı'ndan hemen istifa etmesi gerekir. Umutlarımızı elimizden aldı. Eski kurmaylara sesleniyorum. Neden ayağa kalkmıyoruz?
Dedeye laf yok.
Dede sayesinde eyt li olduk..
Geç açıldı.
Daha önce başlasaydı
Süper emekli olurduk.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kozaa 36 üstüne oturdu 60 altında çok ucuz olduğunu düşünüyorum hızlı şekilde 60 hedefim var bakalım olacak mı.