Alper küsküyü vurmuyaydı, eyiydi
2bucuk milyar zarar açıkladı, utanmasa yeşil yapıcaklar taktayı
Printable View
milletin aklıyla dalga geçiyorlar ırak ve suriye da ayrı isimli federal bir oluşum olmuş içerde zaten bu hikaye ya bitmiş yada çok azalmış .Bu hikayenin ak-mhp-dem=koalisyon hikayesi için yapıldığını zaten görmeyen yoktur 2 tarafın menfaatleri var .Ama ne akp nede mhp imzalara atılıp demin istekleri basında olan verilirse daha çok oy kaybı yaşayacaklardır çizgide bekleyen çok kişi var en azında çevremde.
Heç utanmaları yok,gördüğünüz gibi yeşil yabtılar taktayı
Sanki ben zarar ettim, milletin aklıyla dalga geçiyor petoş :drunk:
Neyise ben gidiyorum bahçeye, Karaduman dayu bekle beni, ben seni tutuyorum.
Trump: Jerome Powell hiçbir fikri olmayan bir akılsız
iki dakika dur be sarı kafa... :)
Bankaları almazsa olay bu kadar
5 mayıstaki barın onayını almaya gidiyor.
İris Cibre
@iriscibre
·
3s
İş dünyası aşırı streste
İSO, Tim, TOBB, İş Bank ardı ardına açıklama yapıyor
Ekonomi yönetimi zemin kaybediyor
İş çevrelerinde algı önemli derecede bozuldu. Tutuklamalar ve devamı gelecek dedikoduları, sadece finansmanla değil, güven erozyonuyla da yatırımları bıçak gibi kesebilir
bizde inşaat işindeyiz dediği doğru yaprak kımıldamıyor süreci doğru yönetemeyen batar.
Katar spor alımlarına bakıyorum endeks ağırlığı olan tahtalar badem bofası onun oyunu bozmuyor aynı ekip aselsn pakistan hikayesinden dolayı gidiyormuş uzman öyle diyor tv de:kahkah:tuprs bugun ortada bir dedikodu var onunla sürülüyor , açılım hikayesi oda var bugunkü harekette , teknik olarak 9 bin dolar bazlı 2.33 altı kapanışlarda bir tur daha panik satışları olacağından dedikodulu ınsıder hikayesi ile oyun alanı yaratılıyor bana göre.
Bizim yaşadığımız hikaye ekonomik sıkıntı ve iç siyasetteki belirsizlik bunlarda gelişme varmı yok bu yüzden ınsıder üzerinden grafik çiziliyor
Endekse bakarak bankalara longcu topluyor olabilirler. Bankalara güven olmaz. Varlık fonunun yeni gözdesi önce yanlar, sonra sanayi.
Petkime bak nisadir sürmüş gibi gidiyor.
Sen aselsi görmedin heralde, tavana değdirdi çekti
Ağaların son çırpınışları bana ğöre..
aldığım kaatlardan 1 lot bırakır bakali nolmuş diye izlerim zaman içinde.
elimde 78 liradan 1 lot asels var.:oleyo:
Viop çok mutsuz bugün, kuzu mu kandırdı yoksa. Hep badem diyorsunuz ama dönüp yine bademe güveniyorsunuz. Adamlar bu işden para kazanıyor ve kimseye fırsat vermeden. Örneğin kontrolmatik 100 liradan 25 liraya düştü, patron sattı ve kazandı mı, hayır, mutlaka bu işe ait yüklü bir komisyon ödemiştir. hasan Meşe ve Onur yılmaz komisyon ödeyecek birde şey yapacak ki çıksınlar, artık sadece para ile çıkamaz.
yetişen alıyor...
https://i.hizliresim.com/igmku1r.png
Hacimlere bak maşallah maşallah:)
Dünkü manzara 2 gün daha devam etseydi kredi falan zaten batıyorduk, uçurumdan döndük.
trup bir de tapınyak şövalyelerinin öpüşünü yaparsa çinçangyonga, sen o zaman gör endeksi. asdasds. :he:
cambaza bak oyunun cambazı tuprs ve aselsan...
%1 kaldırın şu bankaları da 9300 yapalım bari.
Bu piyasada çekirge olduğum zamanlar :)ustam şunu söylemişti trader olduğun zamanlar böyle havalarda kapanışlara dikkat et derdi neden diye sorduğum da ya yeni bir hareket başlayacak yada yeni dipler görülücek derdi bu yüzden bugunkü kapanış önem arz edicek kendi adıma.
benim bımoş la topu karşılayıp diğer tahtalarda kar realizasyonu yapıyor :)bu döngüye bakıcaz kısa vade
ben makinaların başına döner böyle günler ayrılmamak gerekli ipnelik gırtlak boyunda:)
Ayrıca sindom bu işin piri, sen onun 250 den kcholü piyasaya nasıl yedirdiğini biliyinmi, daha karpuz kesicektik :he: asdassadd
Bu işin piri vs yok bozkurt elinde kullandığın enstrümanlar ve piyasayı okuma ile alakalı ben kendi halinde teknikçiyim:)kchol ogun satarken portföyüde boşaltıyordum sende bana nereye karpuz kesicektik demiştin pıst 100 3.35-340 larda:)
Allah sağlık versin gerisi boş .