Bu saatten sonra temyize gidecek 2 kişiden biri bendim, burada benden özür dilenmediği sürece temyize gitmiyorum...
Murat doğan
Printable View
Bu saatten sonra temyize gidecek 2 kişiden biri bendim, burada benden özür dilenmediği sürece temyize gitmiyorum...
Murat doğan
Gitmezsen gitme. Kimden özür bekliyorsun? Hissesi olmayan 666'dan mı?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neymiş efendim......" AZDAN AZ GİDER, ÇOKTAN ÇOK"......onlarında parası batacak........
gelin size bi soru sorayım......
hanginiz yatırım hesabına baktıgında....( DAHA DOĞRUSU HESAPLARINA- arkadaşlar tek hesap olduğunu sanıyolar)
" X milyon LİRALIK çeşitli hisse senedinin yanında, 1 milyon lot genyatırım hissesi" gördüğünde KAFAYA TAKAR VE UYKUSU KAÇAR......
ALLAHIN SİZE VERDİKLERİ İÇİN ŞÜKREDERSİNİZ VE HAYATINIZA DEVAM EDERSİNİZ......
tem de, jeep ve mersedesler, ceza geleceğini bile bile, emniyet şeridini kullanır, hız ihlali yapar, sonradan binlerce liralık ceza öderler. hiç te UMURLARINDA olmaz......
Sizin moraliniz çok bozulmuş anlaşılan.
Bunu da mı iddia edenler oldu?
Sayın 666 sormak istiyorum ilk üyelik 17/02/2017 ilk yorum 06/10/2017 genyh ilk yorum :03/11/2017 hayırdır yolunuzumu kayıp ettiniz elinizde 1 lot yok 5 saat genyh bizimi araştırdınız daha önceki yazılarınız mepet, logo, link, halk bank, soda, gözde, escom, tavhl hatırlatırım biz battık ne ilginizi çektide buraya damladınız sayın mesut kemal dava açtı diyemi geldiniz.. Yada ben 200.000 hisse arıyorum diye mi neden ?
Doğruyu yaz. Tahta kapandığında kaç lotun vardı şimdi kaç lotun var?