Benmi artniyetliyim....
Arkadaşlar takip ediyorsanız kim artniyetli acaba....
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Benmi artniyetliyim....
Arkadaşlar takip ediyorsanız kim artniyetli acaba....
Benim artniyetli olduğum nokta neresi...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim menkul in elinde yaklaşık 4 milyon mal var son bir ayda yaklaşık 700 bin mal topladı burdaki mal ky değil bütün pisliklerin arkasında bu kurum var bimeks halka arz ederken fiyat tespit eden bu kurum geçen yıl 1.73 fiyat hedefiyle al verdiği bir kağıda bir kac ay sonra herhangi bir öneri vermiyoruz diye açıklama yaptılar patron bu kurumu kullanarak bir çok defalar maniplasyon yaptı burdaki 4 milyon mal ya bir şekilde satılacak yada birileri mal toplayacaksa bu kurumun mali cogalacaktir her iki durumdada hisseyi yukari cikaracaklardir nasilki baldaresin mal satmasi icin fiyati yukselttilerse bunuda satmak icin mecburen yukseltmeleri gerekiyor 6 buyuk bankadaki hesaplar muhtemelen ky dir diye dusunuyorum
Eryikop su ezberinde vazgeç istersen sende mal varmı diye sormadigin kalmadı birde sat kurtul denediğim adam kalmadı niyetin kötü diyemem bir yıldır seni tanırım ama su ezberden kurtul istersen ne dersin canım kardeşim
Ama ben bu şirketin batacağını bilsem veya küçüklere dağıttığını bilsem elimdeki hisseleri satar burda yazmak değil bu topiğe dahada girmem herkesde böyle yapar....
Ancak Spike çalışırsam bunun tersini yaparım.....
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir
Herkes kim kardeş...
Sen kim nesin ....