Delikan herkes evetçi yahu :)) yalnızlık nasıl
Printable View
Delikan herkes evetçi yahu :)) yalnızlık nasıl
Başbakan Hollanda'daki aile şirketlerini Srebrenitsa katliamından önce mi kurmuş?
(alıntı)
"Artık dönebilirsin" lafı, "provokasyon amacına ulaştı" demektir. Ve uluslararası bir suç itirafıdır.
alıntı
Dün komşuya misafirliğe gidecektim aradım, müsait değillermiş, ilerleyen günlerde onlara ziyaretimden memnun olacaklarını söyledir... "Ohhaaa" dedim yaa, "yuhh" dedim, "Sen kimsin laynnn" dedim.. komşu altan almaya çalıştı ama ben dinler miyim, çarptım telefonu suratına, kapattım, hemen arkadaşları aradım, "Yürüyün gidiyoruz" dedim, atlayıp geldiler vardık komşunun kapısına, kapısına vardık dediysem kapı mı çalarım bu saatten sonra, attım taşı indirdim camı, girdim içeri, girer girmez hoppp komşu karşımda, ortam gerildi,, dışarıda arkadaşlar bağırıyor, ben zaten barut, dedim ki, "Geldim kahve içeceğim", komşu dedi "Çık git, yoksa polis çağırırım" "Gitmem ulan, kimsin sen!" dedim, neyse polis geldi attı beni dışarı..Komşuluk bitmiş!...
British sen kopyala yapıştırdan bıkmadın.. statükocularda seçim kaybetmekten bıkmadı