Ben üçgene bastım...
Ahlaksızlığın lüzumu yok, $ dolar çıkar da iner de, ama seviyesizlik yapmayacağız nokta..
Printable View
Ben üçgene bastım...
Ahlaksızlığın lüzumu yok, $ dolar çıkar da iner de, ama seviyesizlik yapmayacağız nokta..
SavaşC ...
Hep yapıyorsun...
Gelip ona buna imalı sözler söyleyip başlığı ajite ediyorsun.
"emekliler" "yaşlılar" başlığı...
Falan.
"Arada bir girer çildirtir giderim" falan...
Böyle bir özgürlük tipi yoktur forumlarda.
Bence fazlaca müsamaha görmektesin yönetimden ve de moddan.
Ya senin seviyene inip rahatlamak var.
Ya da susup modun gelmesini beklemek.
İyi de mod gelip yazıları silince senin ajitasyonun ve de hakaretin izleri silinmiyor ki.
Rumenigge isimli bir forum üyesi vardı.
Sonunda tümüyle kapadılar giriş yolunu kanımca.
Göremiyoruz.
Umarım aynı uygulama senin için de uygun görülür.
Çünkü iyileşme ümidi yok sende.
Şahsen powerpc forumdaşın gazıyla ; bana göre çok tehlikeli yerden ( 3,96 ) almıştım. 3,9970 leri gördüğünde , elim tuşa gidip gidip geliyordu. 3 dakikalık beyin fırtınasının sonunda ''sen elindeki 10 kuruşla piyasa yapamayacağına göre, piyasadakilerden önce aza kanaat et ve kurtul. '' dedim ve sattım. O akşam ve ertesi gün 4,01 leri gördükçe bu kez de iç sesim bana '' sen akıllanmıyorsun, çok sabırsızsın , bak ne oldu '' dedi durdu. Ama her şeyin başı sağlık, para bir şekilde kazanılıyor.
perşembe eğlencesi oldu,amatör eğlendiren hareketler. biz artık kaşarlandık çok gördük bu oyunları, hadi bakalım AKlar 3,80 için çalışın şimdi bekliyorum byeee
Bu arada eline sağlık yönetim...
Teşekkürler..:)
Bu günki işlemlerin yatırımcılarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. MB 1 haftalık döviz rezervlerinde 1.4 milyar eksilme vardı. Bu günkü yandaş büyüme verisini de kullanarak sanırım kamu bankalarındaki döviz rezervleri ile bastılar doları. Mesele millilik olunca gerisi teferruat onlar için. MB büürüt rezerv toplamı 96 milyardan 88 milyar dolara düşmüştü.hazır avrupa borsalarıda kapalı seans ta kapalı bastılar doları aşağı. Önceden MB doları dolar satış ihaleleleri ile basardı. Şimdi yeni trendleri muhtemelen kamu bankalarındaki döviz rezervlerini kullanmak olmalı. Belkide vatandaşın hesaplarda bulunan vadesiz dolar hesaplarını dahi kullanıyor olabilirler. Bu günkü satış vatandaşın normal satışı olduğunu düşünmüyorum. Organize bir şekilde yoğun bir satışla basıyorlar gibi geldi. Yukarıdan satıp ortam sakinleşince yataya bağladığında toplayarak rezervleri geri tamamlıyorlar gibi. Bunu kasım ayındada yapmış olabilirler. Kasımda da dolar 3.98 lerden dönmüştü. O zamanda döviz rezervleri eksilmişti ve sonrası 3 ayda yerine koydular. Bu 2. hareket sanırım. Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. sıçramasında ver yansın sattıkları dolarlar yabancı tarafından karşılanır rezervlere erime baş gösterirse ben o zmaan görürüm bunların halini. Açıkta yakalanıp günlerce tavan çeken hissede 3-4 tavan sonra temerrüde düşen yatırımcı gibi darmadağın olurlar.
Paskalya tatili bugün mesai bitimi ile başlamıştı, ortalık boş. Yarında tatil. Traderlar'ın tatilde olması bazıları için fırsat oldu gibi gözüküyor.
Volatilite bu kadar fazlalaştımı sonrasında yeni zirveler gördük 2013 yılından bu yana.