Aranıza yeni katıldım ilk ekz aldım toas. Belki ayağım uğurlu gelir. (Alış;22.60)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Aranıza yeni katıldım ilk ekz aldım toas. Belki ayağım uğurlu gelir. (Alış;22.60)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Turkiye'de yollardaki arabaların yaridan fazlası ithal araba, elin volkswageni, audi, mercedes, peugeot, honda, suziki vs. Hepsi burada.
Artık onları almak daha zor olacak. Ister istemez yerli araba cazip olacak. Tofaşa yarar.
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ford artı yüzde 14 oldu. Ne olduysa artık.
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bugunku hareketle elımde artık nerdeyse hıc ford kalmadı, hemen hemen tamamen toasoya dondum...
hayırlısı bakalım... hesabıma gore ford burda yerınde saysa toasonun %50 artması lazım kı rasyolar yerıne otursun...
Yaptığınız hesabınızdaki rasyoları burada paylaşabilir misiniz? Ben, biraz da araştırma raporlarından da esinlenerek kabaca 30 lira gibi bir fiyatlarda görüyüorum TOASO'yu.
Sert ve ölçüsüz kur artışı beklenmedik bir durum yarattı, yoksa son çeyrekte satışlarda daha kuuvetli bir hareketlenme olabilirdi.
İşin diğr tarafı, Yüksek kur eninde sonunda fiyatlara yansıyacak, faizler de yükselecek saikiyle ve yıl sonu etkisiyle, ticari araçlarda satışlar canlanabilir. Bu da TOASO'yu çok uzun olmayan bir gelecekte 30'lara yaklaştırabilir.
Söylediklerim yoruma açık. Farklı ama tutarlı ve temeli sağlam fikirleri olanı dinlemek isterim.
Bol kazançlar dilerim herkese..
çok detaya girmeden... froto/toaso fiyat oranının 2 civarında olması lazım... geçmiş yıl ortalamaları olsun şu anki f/k'lar olsun bana gösterdiği bu....
ben illa toaso 30- 35 olmalı da demiyorum ama froto 70 görürken toaso 22'de görece çok ucuz kalıyor... bu makas kapanır orta vadede...
Mantıklı bir yaklaşım tofaşın daha iyi olmamasında bence ürünlerin çokta başarılı olmaması neden oluyor. Ürünler kötü demiyorum ama gözde kamaştırmıyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi