ttkom 4 maliyet desem doas 4.30 desem petkm 5 doas 4,60 brisa 7 parsn 10 asuzu 7,65 nuh 7 vkgy 2
Printable View
ttkom 4 maliyet desem doas 4.30 desem petkm 5 doas 4,60 brisa 7 parsn 10 asuzu 7,65 nuh 7 vkgy 2
dostum çok şey yazdın ama ben hiç bir şey anlamadım...:kahkah: şimdi bunları bana madde madde açıklarsan sevinirim..
1-şöyle söyleyeyim bu sektörde çalışan firmaların fk sını bak ne demek istediğimi anlarsın ( ben pek inceleyemedim geneli kaç fk da acaba ??)
2- ikincisi bu şirket yönetim gideri diye ciddi kesinti yapıyordu istese kar çok farklı gelir (burayı biraz açarsan seviniriz )
3-3. sü hissenin yüzde 80 oce amcad (oce amcada kim ?? :kahkah: )
4-4. şirketin yarısını 5 yıl önce bu fiyattan yükseğe aldılar (bunu biliyorum...2 euro idi...tl olarak 12 tl )
durdo dayanamadı
Ben de çıktım durdodan. Sahi
plerinin satması hayra alamet değil.Kârım da yeterli . Sizleri takip etmeye devam edecegim.Daha düşerse tekrar alirim.Düşmezse yolu açık olsun
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
amerikan büyüme verileri iyi gelmiş...ikincisi sanki seçim riskini satın almaya başlıyor gibi piyasalar..bu iki faktör doları çıkarıyor...dolar çıkınca da borsa iniyor...sanki borsada satışa yönelen yatırımcılar dolarda pozisyon alıyor gibi..
Ben nedense lotlara kıyamıyorum. Ytd
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.