Bunlarda hikaye bitmez Rıza bu ıeyho ihlas ve yyapi gibi hisseler 1 üzerinde her tür alengirli hareket-i yaparak formasyon hedefine giderler.Zaman problemin yoksa tabi...
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir
Printable View
Birde moda olmuş,"KAĞIDI BASKILIYORLARMIŞ" paranın önünde hangi ğüç durmuş ki rıza duracak 4.200.000.000 hissesi olan , bazen kademelri 3 milyon beş milyon olan garantiye niye kimse baskı kuramıyorda, kıytırık 543 milyon hissesi olan ieyho ya baskı kuruyorlar. çünkü ederi yok alıcısı yok. baskı diye millet kendini teselli ediyor. karlı şirketlere kimse baskı kuramıyor. ama Rızanın coini var demi. evet evet bu yüzden güçleri yetmiyor olabilir. bu coin çokmu güçlü ki...ytd
Zaman problemi yok çok şükür ama bir planım var ....nasip olursa , zaman olayını kökten çözmüş olacağım.
ilk başlarda bende böyle sıkıntılı günler yaşadım. yarın ne olacak. düşerse nereye düşer diye. bazen uykularım kaçıyordu.kaybettiğim parayı hesaplıyor, keşke diyordum. keşke şu ihtiyacımı görseydim diye. sonra 0.20 düşünce alıştım. şimdi hiç umurumda değil düşşmüş çıkmış. sadece dejavu oluyor. artık no sıkıntı. ieyho binası şirketin önüne heykelimi diktireceğim. en uzun yatırımcı diye. kimbilir belkide bi kitap vardı ,Guinness Rekorlar Kitabı onun içine yazarlar adımı.ytd
Syn, realiter on bir yıl dile kolay Allah hayırlı kazançlar versin İnşallah... izleyelim ... ben bu kağıtta uzuncuyum ama kafamın rahat etmesi için lot azaltıp Geri kalanı ise maliyetten dolayı artık önemsemeyeceğim için yıllarca taşıyabileceğim.. Bu bir plan tutar tutmaz orası kısmet.