valla bucim i cuma günü sattım artık dayanamadım daha çok. bu gün orası hareketlendi, şimdi azcık burayı yavaşlatayım sonra sizide coşturmayı planlıyorum :) az dayanın ben çıkarsam ilk hedef 0,86 diyorum :)
Printable View
valla bucim i cuma günü sattım artık dayanamadım daha çok. bu gün orası hareketlendi, şimdi azcık burayı yavaşlatayım sonra sizide coşturmayı planlıyorum :) az dayanın ben çıkarsam ilk hedef 0,86 diyorum :)
Bir zahmet sizi çıkışa alalım o zaman :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aha Johnny seni yakalamışım valla hem gerel hem bura sürünürüp dururuz :p şaka bir yana çok yakın arkadaşımın ısrarı üzerine ufak bir şey aldım. kendisi ilk defa bu kadar ısrarcı olunca (çoğu hisse paslaşırız birlikte ama bu sefer hisse sattırdı) dayanamadım. kendi şahsi fikrim değil belki onun etkisiyle bende hissedeyken çıkarız şöyle 0,75 üstü ilk hafta :)
Önce hayaller ölür. Çooook beklersiniz. Ama umutla beklediğini biliyorum. Wait, Wait,, loooooogg time
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
asdasfa random güldüm öğlen 69 da 1m alış vardı, şimdi tekrar baktım da kim sattı yada emir mi silindi bilmiyorum ama şuan 69 da 50k satış var :)
................anladın sen onu🤣
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Omer ocal sen de sngyo var mi
Gedik mallandı bugün. İlginç
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.