[emoji106][emoji106]Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
[emoji106][emoji106]Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakacağız KOÇ. 3 liradan satıp psikolojini bozdun ama umrumda değil. Önce ADAM.Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Antalya negatif ebitda vermiş şirket sunumuna göre.
Bunun dışında yazını okudum. herşey beklendiği gibi demişsin. Senin beklentin 80 ve kur zararı öngörülmeyen 6-7 mio yazmışsın. hesaplamada 74 ü de bulmussun. Sonra da herkesi de hafiften kalaylamışsın.
1.Bu şirketin can damarı olan ve bütün tabloları baştan aşağı değiştirecek ki tutar aynı olsa bile tahsilat günü bile bazı rakamları değiştirebilecek, yurtdışından 86 mio USD tahsilat da mı beklenti idi?
2. Şirketin arttırdığı cirosunun tam rakamı ve düşen marjın tam rakamı da mı sende beklenti dahilinde idi?
3. Şirketin 2020 beklentisi ile ilk çeyrek arasındaki sapmalar(ciro vs..) da mı sende beklenti dahilindeydi?
4. %35 ikili anlaşma e OTC satış fiyatları ile gruba yapılan %10 satışın fiyatları da mı sende mevcuttu birader?
Bu bilgilerin hepsi sende var mıydı?
Demirin tuncuna, yatırımdaşın vaşağına kaldık.
Hakkımızda hayırlısı
Bebe sana özelden numaramı attım KOÇ değilsen ararsın.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.30dan 150 bin lot aldım, telefonumu yazdım erkek ol ve ara.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazıyı tam anlamamışsın galiba. FAVÖK ler beklenti dahilinde zaten ama tr deki ciro artmış ve bunun sebebi de temlik. Yoksa gecen ceyrekten bu ceyrege ne degisti ki afrikada favök artsin. Afrika belli(ceyreklik 38-40 mn dolar favök üretiyor). E elektrik fiyatları da malum cüzi bir miktar azaldi tr de. Ama son ceyrek komur santralinin maliyeyleri kömür cikarma maliyetlerinden dolayi artmisti(bknz. Dekepaj) Simdi bir önceki ceyrekleri yakaladi. E yani bu sirketin ceyreklere göre 3-5 mn dolar oynasa da yapacagı FAVÖK bellidir su asamada. Yani cironun artmasi önemli bir sey degil benim acimdan. Kalaylamaya gelirsek sadece önceden yanliş veriler yanliş temele dayandirilinca kötü oluyor. Twitterda da burada da fazla bir beklenti oluşturuldu burada ve insanlarda farkli bir beklentiye girdi gibi. YTD. OTC falan bunlari zaten bilseydim bu foruma ugramazdim.Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birader ilk yazdıgınla bu birbirini tutmuyor şimdi tek tek cümle cümle anlatırım da neyse konuyu uzatmayalım zaten kızdığım konu o değil. Uslüp konusuna dikkat etmen lazım. Belli ki genç bir kardeşimizsin. Belirli konularda bilgin varsa bunu telafuz etme şeklin daha farklı olmalı.
Hakkımızda hayırlısı
Birader, ben kar beklentisi ve alacaklar hakkinda yorumumu yaptim orada. Sen ne alaka ciro, otc falan karistirdin. Onlar hakkinda yorumun varsa yaz gitsin.Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.