Aynen bizler arsanın gerçek değerini biliyoruz ve sonuna kadarda gideceğimiz çok net.Bunu sadece spek efendi anlayamadı
Printable View
Aynen bizler arsanın gerçek değerini biliyoruz ve sonuna kadarda gideceğimiz çok net.Bunu sadece spek efendi anlayamadı
Bugün 30 lira altı 16 tane daha ekledim.(halk yat.) Alınan her mal arsa satılana kadar piyasa sürülmeyecektir.
Kaç defa oldu yazıyoruz anlayamadığınız ne yok finansta 60 k lot varmış yok yabancıymış bütün aracı kurumlar paravan a aracı kurumu olmuş b aracı kurumu olmuş yabancı olmuş farkı yok tek gerçek hepsi bir kasa var oraya çalışyor kendi alışlarına kendi veriyor zarar yok cepto cep sürekli 23 TL hisse fiyatına getirdiler o zamnda aynı numaraydı kural şu kasa asla zarar yazmaz bütün aracı kurumlar oraya çalışır arsanın değeri gün gibi ortada yatırım tavsiyesi değildir
Kendi alışlarına mı veriyorlar yok öyle bişey , basbaya sürekli alıyoruz ve mal geliyor. Şöyle bi 10 bin lotla deneyin isterseniz mal gelecek mi gelmeyecek mi. O arsa marsa satış konuları ayrı konular 5 senedir var kimse farklı bişey idiia etmiyor zaten. Şu son 1 haftalık durumu yazıyoruz.
Sayın Arbitration muratli diye bir vatandaş vardı sürekli yazardı şu kurumda bu kadar kaldı az kaldı bitti falan derdi yazdıklarımız benzer kaç yıldır buradayız daha yeni yazıyorsunuz spiik (kasa ) iyi çalışıyor iyi algı yönetiyor
Sayın Sinerji78 , çok yazmak az yazmanın konumuzla alakası hiç yok. Sadece tepki bekleyen arkadaşa bu mal bitmeden zor dedim bilgi verdim. Forum çökmeden önce çok yazıyordum ama sıkıldım genelde okuyucu pozisyonundayım eğer bunu kast ediyorsanız. Syg
Hadi siz yazmaya devam edin o zaman, biz arada eğilimi okusak yeter.