Ölümler de numaradan diyosun, filmlerdeki gibiRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ölümler de numaradan diyosun, filmlerdeki gibiRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hahahah aynı şekilde katılıyorum oyunu sadece çözüyorlar anlatıyorlar. Çözümü diyorum ses yok [emoji28]ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hsyf'lerde kademeli alım yapılıp maliyet düşürülüyor mu?
Düz dünyacı bunlarRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla ben şahsım adına komplocu adamı gördüğümde sohbeti keser uzaklaşırım, her şeyi her fikri hoş görürürüm ama hiç katlanamıyorum bu güruha. Sıfır bilgi, sıfır liyakat, sıfır kanıt, ful çene. Boş boş mabaddan uydurma cızırtılar. yok anunakiler var yılan görünümlü insanlar , yok aya gidilmedi, yok dünya aslında düzmüş, yok şu yazıyı 10 kişiye gönder kıçında kelebek uçuşsun . 14 yaş kafalı çoğu. Şuna ayırdıkları mesainin onda birini pozitif bilime ayırsalar ülke bambaşka olur. Nefesim daralıyor yeminle. Büyük resmi görmekten heba oldular. Bu topicte hiç olmazdı aslında, hep aklı başında insanlar vardı. Ama buraya da sızmışlar.