İstanbul da enflasyon 1.88 artmış bu ay 2019 mayıstan bu yana en yüksek oranmış.bu duruşma ülke enflasyonu da yüksek çıkacak faizler nasıl düşecek o zaman.bu ay da inmezse faiz bilmiyom yani rte ne der bu işe.
Printable View
İstanbul da enflasyon 1.88 artmış bu ay 2019 mayıstan bu yana en yüksek oranmış.bu duruşma ülke enflasyonu da yüksek çıkacak faizler nasıl düşecek o zaman.bu ay da inmezse faiz bilmiyom yani rte ne der bu işe.
Naci Ağbal travması nasıl bir şeyse, geçemiyor endeks o seviyeleri. Üstüne 2 çeyrek olumlu bilançolar geldi. Dış borsalar zirveden zirveye koşuyor. DAX'a oranlasak 1900'lerde olması lazım XU30'un. Bizimki halen ittiriyo ittiriyo 1590'ı sonra geri geliyor.
Dolarizasyona giren benim saydığım 3 kişi olduk..
Başarılar
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/sp4tzj9.png
Jas ,
8.70 lerde özl den sana paylaştığım nokta 8.28 lerdeyiz.
Teknik olarak bu flamayı gösterip , temel hikaye olarak etrafı süsleyerek deusthe bank gibilere uzun pozisyon açtırdı badem spor .
Ulen:) diyoruzki burada bir ellerinde cımbız ( dolar ) bir ellerinde ayna ( borsa ) hala bunların tezgahına düşüyorsunuz .
Düşün tabiki siz düşerseniz bu endeks yukarı gider Kazı kazan modeli:kahkah:
:hn: okuldur boşuna demiyoruz yeni başlayan arkadaşlar özel den yazıyor bazıııııııııııııı HOca lar bir sürü intikatör , bir sürü çizgi kullanıyor , siz neden kullanmıyorsunuz diye soruyor veya sizinki çok basit değilmi yanlış çıkmaz mı diye soruluyor .:kahkah:
Yeni başlayan arkadaşlar yine söylüyorum oyunu okuyamadığınız sürece daha teknikçi olamamışınızdır.Yoksa her yerde program var , herkes de kullanıyor ama çoğu dayak yemekten gidiyor uçucak kaçacak tahtaları pazarlayanlardan tüyo almaya yani işi doğru öğrenmezsen kötü yola düşersin:) bu yüzdern graflarda dolu dolu çizgilere takılmayın çoğu göz boyamaca.
Ne kadar kendinizi geliştirirseniz o kadar yediğiniz veya attığınız tokadın şiddetini ayarlarsınız bu benim sözümdür.
Hırsızlar bunuda çalmasın:)