Ağustos ayından bugüne kötü performans albaraka yüksek enflasyonda erimiş hisse değersiz tarla gibi bakmak gerekir he 3 yıl sonra tarla değerlenirse iyidir şuan için kötü durumda bekleyenler boşa beklemiş demek gerekir ytd..
Printable View
Ağustos ayından bugüne kötü performans albaraka yüksek enflasyonda erimiş hisse değersiz tarla gibi bakmak gerekir he 3 yıl sonra tarla değerlenirse iyidir şuan için kötü durumda bekleyenler boşa beklemiş demek gerekir ytd..
Bugünkü yükseliş fake sahte değil boğaysa yarında yükseliş yaşaması mantıklı olandır tekrar yazmakta fayda var düzeltme düşüş yaşayan hisse bugün Xbank ve Xu100 den daha iyi performans gösterdi.ytd..
Borsada vergi söylentileri yüzünden çok düzeltme yaşamış albaraka buda alım fırsatı vermiş oldu..Bugünde iyi başladı dünde iyiydi ytd.
Albaraka daha iyi kapatabilirdi seansı gene de kötü değil kapanış düzeltmenin yani düşüşün sonlandığını düşünüyorum belki de yanlış düşünüyorum zaman gösterecek haftaya borsa bayramdan dolayı kapalı sadece yarın açık..
Yeşillendi fındık dalları albaraka nasılsa olsa zaman bol ytd.
Hisse boğa durumunda temel analizi 10 numara 5 yıldız diğer bankalardan ucuz eğer haftaya düşüş yaşarsa düşüşler alım fırsatıdır.Takasta mal toplu zaten kaynak iş cep..ytd.
Mızrak çuvala sığmaz derler en kötü zaman kaybı olacağını düşünüyorum.Yazdıklarım kulaklarınıza küpe olsun albaraka spekülatörleri :)öküzlük yapıp alım fırsatı vermeyin derim neyse ytd.
Albaraka özel banka diğer 4 büyük özel banka bu iyi bir şey tabi diğerlerine göre küçük özel banka cuma günü güçlü kapanış yaptı ayrıca diğer 4 büyük özel bankadan en ucuzu olan banka albaraka temel analiz ve teknik analiz iyi durumda en kötü zaman yaşatır ytd.