Sabaha göre iyi toparladı insallah devamı gelir alan satan kimler acaba? Bofayı merak ediyorum.
Printable View
Sabaha göre iyi toparladı insallah devamı gelir alan satan kimler acaba? Bofayı merak ediyorum.
Forum sessiz kimseler kalmamış.
Bazen sessizlik iyidir..
söyleyebileceğimiz bir çok şeyi geçmişte çok söyledik...anlayana sivrisinek saz..anlamayana davul zurna az...kararı yatırımcı verecek...dün düzeltmenin bittiğine dair güzel işaretler oluşmuştu...alt trend desteğine çarpıp yukarı dönmüştü...bu gün de güzel bir alış tepkisi veriyor...bu tepkinin devam etmesini ve ilk etapta trendin üst direncine çarpmasını bekliyorum...asıl beklentim bilanço arafesinde teknosanın 40-50 aralıklarına yerleşmesidir...temenni ediyorum ki bunu başarsın...
güzeldir sezsizlik huzur verir...
geçmişte hep , enerji, gıda ve bist 30 hisselerinin engamesinden pek göze çarpamıyor diyorduk...bu saydığımız sektörler birazcık olsun durulunca teknosa bilançosu ile vaadettikleri ile göze çarpmaya başlıyor...yabancılar da aylardır gördüklerimizi görüyor ve kendilerince agresif alımlar yapıyorlar...gidişat o kadar güzel ki insanın içine acaba bu hisse tavan tavan mı yapacak duygusu geliyor...:bravo:
teknosa son çeyrekte 5,500-6,000 milyar tl civarlarında ciro ve yaklaşık da 200-250 milyon aralığında da kar yazacak görünüyor...işte bu çarpıcı bilançoyu piyasa satın almaya başlıyor...
yıl sonunda ise 16 milyar civarı ciro...550 milyon civarı da net kar ile kapatması güçlü ihtimaldir...bu güzel bilançonun yanında e ticaret,pazaryeri uygulamaları ,yeni mağaza konsepti ile gelecek vaad ediyor...ges işi ise bonus beklentidir...bu bonus aynı zamanda piyango niteliğindedir...eğer olursa ?? teknosayı kimsecikler tutamaz...yatırım fonlarının alım miktarları 21,5 milyon adetlere ulaştı...aynı şekilde yabancılar ve emeklilik fonları da artırarak topluyor...sabır sabır sabır....