Napcaklar o parayla hissemi alacaklar:) o adamlar para verse bile denetler ne yaptiniz diye. Onun icin alamazlar
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Napcaklar o parayla hissemi alacaklar:) o adamlar para verse bile denetler ne yaptiniz diye. Onun icin alamazlar
amin abi bizim siginacak bir damimiz var en azindan rabbim disarda yatanlara kokaylik versin bixim sitede 14 kat vift daire 28 erden 6 blok vsr168 daire ve sadece 3 daire icerde jalma cesareti var 165 i yaylada yazlukda koyde arabadinda cadirda misafirhanede kimse girmiyor 3 aile haric biri benim kapi komsum
Borsayi kapamak cozum degil.. acilinca yine taban olur. Cunku iyice satici birikecek 5 gun. Ve cok alici olmaz kimse bu sartlarda..
amin dostum saolunuz varolunuz
Çok geçmiş olsun, allah yardımcınız olsun. Maddi manevi yapabileceğim bir şey olursa lütfen yazın. Benim de yakınlarım var vefat eden, şu an hala enkaz altında olanlar dahi. Şu an hayatta olduğumuz için şükredebilmek bile büyük lütuf. Umarım psikolojik boyutunu da uzun olmayan bir süre içerisinde atlatabilirsiniz.
Ad soyadına göre tanıdıklarınızın hangi hastanede olduklarını sorgulatacağınız bir web site yayınladı. Kayıtları varsa tanıdıklarınızın hastane kaydını bulabiliyorsunuz, lütfen olabildiğince yayalım.
http://pra.4lphasoftware.com