Planladığımızıda planlıyoruz bakın. Daimada planlıyacağız.
Görüşmelere başladık kapı attı 5 ay geçmiş tık yok iyimi.
Sallamasyon yönetimimiz iş başında.
Printable View
Planladığımızıda planlıyoruz bakın. Daimada planlıyacağız.
Görüşmelere başladık kapı attı 5 ay geçmiş tık yok iyimi.
Sallamasyon yönetimimiz iş başında.
Ben genel kuruldan önce tekrar 15000 civarına çıkmasını ve hepimizin bildiği kararın açıklanması sonrası 13500 bölgesini inmesini beklemiştim.
Ancak geldiğimiz malum günde fiyat 13500'de ve karar fiyatlaması hala yapılmadı. Bence olumsuz KAP haberinin fiyatlaması idi dünkü hareket...
Bugün olumsuz haber sonrası 200 günlük ortalamaya inebileceğini düşünüyorum.
Geçen sene 7200'den sonra gelen olumsuzluklar ile 4100 seviyesine indi. 200 günlük ortalama ile son buluşması 26 Mayıs 2023 idi.
O tarihten sonra yeni bir sene ve yeni bir beklenti oluştu ve 18500'lere kadar yükseldi.
Tarih yine tekerrür ediyor. 18500'den buralara geldik. Son olumsuz ile olan olacak ve yeni bir beklenti senesi oluşacak.
3 ay olmuş daha yahu :oleyo:
Şirketimiz ile ABD Merkezli faaliyet gösteren bir ticari araç ana sanayi firması grup şirketi arasında hali hazırda devam eden ve 31.12.2026 tarihinde sona erecek olan uzun dönemli anlaşmamızın 01.01.2027 ile 31.12.2035 arası dönemini kapsayacak şekilde uzatılmasına yönelik görüşmelere başlanılmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1247759
Benim de bir takip ettiğim veri var onda aylık kırılınca bu kadar beklentilere rağmen 100 ve 200 günlüklere baktım.
Kanal destekleri ,Fiyat destekleri,Enflasyon ve bir çok nedene rağmen bildiklerini okuyacaklar onun için oralarda bekliyor olacağım.
Tarih hep tekerrür eder.Oralara bir an önce gelmezlerse birinden biri bedelsiz patlatabilir o zaman yan çizebilirler.
Zaten azda kaldı artık.YTD.
Kendileri bilir.
Bakmayın arkadaşlar osuna busuna bakmayın dinlenin . Ölü sezona giriyoruz hisseler düşer fırsatlar doğar ucuz gördüğünüzü alın. Beklentisi , Hikayesi olan şirketleri ve Pd/dd ucuz şirketleri takibinize alın. Egeen i patron bile nadasa yatırdı firsat oluca kapın 3 - 5 lot gerisi hikayedir. Kasımda Fabrika açılmadan üretim kapasitesi kendini belli etmeden patron eski arazi ne olacak sorusuna cevap vermeden . Serbest bölgenin olanaklarını hissetmeden. OLmaz olamaz ...
Bekleyecek ve düşüşleri fırsat olarak göreceksiniz . Yaz sonu fabrika konusunun bir hikayeye dönüşmesi, Bedelsiz beklentisi arsa beklentisi ile ortaya çıkacak sarmal hikayeden bir fiyat ortaya çıkacaktır. Ona bakarız ona göre pozisyon alırız. Daha önce yazdım 17200 - 17600 Zirve idi gördük geri geldik. Şimdilerde yeni hikaye yazılıyor sabırlı olanlar daha hisse alıp hikayeye katılacak ve onu pazarlayacaklar. Sonraki zirvemiz 21700 TL civarında olacak. Dinlenin düşüşleri fırsat olarak görün. Fabrika açılışı sonrası Öz varlık karlılığı konusu gündeme gelecek. Verim konusunu konuşacağız daha HBK oranı ne olacak bir sürü hikaye var. Dinlenin moral toplayın. Belki yakın bir gelecekte yeni TTRAK biz olabiliriz? Bir sürü olasılığa bakacak ve bu olacaklara göre kafasında bir fiyat hayal eden bir sürü spekülatör gelecektir. Yaz geliyor tatil planı yapın bol bol dinlenin kalın sağlıcakla.
Sermayesi düşük şirketlerden başlayın:kahkah:
https://i.hizliresim.com/i9n51tl.jpeg
Sektörleri farklı olsa da yüksek bedelsiz güçleri nedeniyle fiyat farklılaşmasında egeen'i etkileyecekler bence konya, bryat, binho, golts, froto, doas ve alcar'dır bunları aynı pencereye koydum. bfren'i penceremden çıkardım. Bu yılın bence favori hissesi'de maktk olacaktır diye düşünüyorum.
Gk saat kaçtı arkadaşlar takibi birakmistimgk günü takip edelim bari