olası kapanma ve/veya hayatın yavaşlatılması durumunun en çok yaradığı sektör sigorta. Sigorta da araç sigortası alanı hasar azalması nedeniyle pozitif yansıma yapar.
Printable View
olası kapanma ve/veya hayatın yavaşlatılması durumunun en çok yaradığı sektör sigorta. Sigorta da araç sigortası alanı hasar azalması nedeniyle pozitif yansıma yapar.
Nisbi sağlam duruyoruz, hafif bir para girişi ile 8 lerin test edilmesini bekliyorum, önümüzdeki günlerde
7,50 üzerini saglamlastirdik ben portföyumde denge bozulmuştu bı kısım 7,67-62 aralığında takas ettim artık gerisi temettü getirisini bekliyecek
Arkadaşlar hisseye yeni girdim. Her sene martta temettü veriyor galiba bu senede verecek mi?
Verecektir hocam, vermemesi için sebep yok.
Sokağa çıkma yasakları geri geliyor, okullar kapanıyor ve dolayısıyla trafik yoğunluğu yine azalacak ve hasar ödemelerimiz azalacak.. Hafta sonu gelen yasaklarla özellikle gece yaşanan kazalar olmayacak, alkol kullanımının ağır olduğu saatlerde de yasaklar ile bu hasarlar minimuma inecek.. Yasaklar lehimize işlemeye devam ediyor, martta temettüde görüşmek üzere değerli ortaklarım :whistling:
İki senedir sabit vermiş temettuyu bende 70-75 kuruş aralığında net verecek noktaya çıkartırlar dusuncem