-
T time theory i de ihmal etmemek lazım
Önümüzdeki iki hafta çok kritik
Hem de çok
Çok enteresan günlerden geçiyoruz
Bu gibi günlerde net bir sistem yada kritere göre trade etmeyen açık söyleyeyim BATAR
o yüzden azami dikkat ve matematiksel sistemlere tam itaat çok önemli
Her zaman önemli gerçi ama bu sefer dalga boyları çok yüksek bir süreçte olduğumuz için daha da önemli
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Dolar üst banda rakam ne okunmuyor
-
-
Gözünü 4.70-90 arasına dikmiş gibi gözüküyor
-
Hazır el atmış ken parite destekli Euro neyler seçime dek pankalar Doları satalım Euro yapalım diye arayıp dururlar
-
işctr
24 haziranda 5.21 ile dip yapmış olur.
haftalık
https://resmim.net/f/iDxhR5.png
-
nerede o aylar önce işcde 5.xx dediğimde
sayfayı print edip yiyecek olan.?
kağıt helvası yapsın...
sayfa 81 de.
-
Uzun vadeli yatırımcı olmuş olsa idim
7 cent yolculuğunda taşımak üzere ufak ufak sağlam hisseler araştırıp bakmaya başladım
Alım için bist100 de 90 in altına sarkma beklerdim ama araştırmasini şimdilerde yapmaya baslardim
Yani graflarini inceler bu arada da jp morgan , merillyn in raporlarlarina da bir göz gezdirir idim
Satan onlar ise alan da onlar olacaktır
Gel gör ki , vadelide montajcı taseronlarin kar paylarindan kesinti yapmak daha fantastik benim için
O yüzden savaşa devam
Savaş diyorum çünkü terör noktasında beceremediklerini buradaki mal değneklerini de kullanarak dolar kuruyla becermeye çalışıyorlar
Şu an piyasalardaki gevşeme ve doların gidişatı gayet normal
Pazar payının bu kadar aslanın ağzında olduğu bir dunyada ve dönemde üretimin lafını ağzına aldığın an cullanirlar
Üretimden iki yönde kazanırsın
1) dışarıya paran gitmez cebinde kalır
2) elbette ki satarsin
Avrupa da kerizdi , yaşlanan nüfusuyla birlikte kendine bir rakip yaratacak kadar öyle mi ?
Değil tabi
Dolar , Türkiye nin bu uretim düşüklüğünü gözönüne aldığımızda her sekilde buralara gelecekti zaten ondan kaçış yok
Ama zamanlama ile eski sistemin devamını istediklerini ve bunun için de ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını net bir şekilde beyan etmiş oldular
yani yüksek faiz ile kurları bir müddet baskila ardından da deval yaparak dövize hızlıca yuklen
Böylece nor topu gibi hem yüksek faiz hem de yüksek dövizin olsun kucağında
40 yıllık eski sistem bu
Sonra tabi günah keçisi lazım
İşi siyasilere yik , adam değiştir , ülkeyi nadasa bırak , sonra bir daha aynısı ....
Ancak bu sırada faizleri arttirmama açısından ısrarcı davranılması olayın finansal taseronluk boyutunu tirpanlayip dolar faiz borsa ucgeninden mali götüren montajcı taseronlarin dengesini hayli bozdu
Üç bacağın en önemlisi FAİZ dir
O cazip olmadığı sürece montajcı taşeronlarin işleri yaş
Bu noktada gösterilen kararlılığın sonucunda , seçimlerde kanirta kanirta kazanildiginda yani kura rağmen başarı elde edemediklerinde ellerindeki son oyuncağı da kaybetmiş olacaklar
Sonrası TASFİYE SURECİ
üretim odaklı politikalara geçilirken montajcı taşeron sermayeye de ihtiyaç kalmayacagindan
bye bye
Olmaz mı diyorsunuz
Bekle gör derim