Şunu düz yapsak olmaz mı üç haneli[emoji51]Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şunu düz yapsak olmaz mı üç haneli[emoji51]Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4,50'ye satış koyan iyimserler de varmış :)
Son durum nedir ortaklar
sporları seviyorum ......
ama bir şartla...........
diplerde olmak kaydı ile..........
bjk / fb / gs
olarak üç büyükleri diplerden yeterince topladım..........
üç büyüklerde vadem sene sonu........
ama trabzon da kısada trade etmeye çalışıyorum..........
geçen senelerden çok uzuncuydum ts. da 1,00 altı maliyette......
efsane çıkışı 9 lara kadar sürmüştü virüs öncesi 6 larda dökülmüştüm......
5,40 lardan sonra bir düşüş bekliyordum ama bu denli taban beklemiyordum şahsen.......
bu güzel hissenin speğini kim kızdırdı böyle yahu......
Pazartesi de taban gözüküyor anlaşılan
Haftayada ligler iptal edildi derler 1 den başlarız tekrar toplamaya
Ya zır cahilsin yada kişisel gelişimin durmuş. Güncellemede uzun zamandır gelmiyor. Trabzonun edeceği 1.50-2.00 arası. Üstü kumara girer. Aklı olan ne yapacağını bilir. STK-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi ne olur taban olurmu ne dersiniz.
Yarım Elma dizisi vardı 2000 lerin başında. İkizlerden Gonca'nın meşhur repliği: "Amanın, tezeği avuçla yidik!"
Kaç taban olur bilmen ama geri dönüşleri satış fırsatı olarak değerlendirmek doğru bir hareket olur.
Yatırım tavsiyesi değil, borsa da hiç kazanamamış birimin görüşleri olarak düşünün. STK-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bizim küçük yatırımcının çoğu eşek...5,5 tl den uçacak diye alıyosun 3,9 tl den satmak için deliriyosun .sonrada nerde spk diye anırıyosun.BEKLEMESİNİ ÖĞREN VE HİSSENE SAHİP ÇIK MAALLLL:yahoo:
BUGÜN DESTEĞE GÖRE ELİNDEKİ MALI KAPTIRMAK İÇİN SON GÜN MAALLLL:yahoo:
Maliyetiniz nedir? STK-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah sabır versin. Sağlığınız önemli olan.
STK-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik olarak,
2,85 kadar paraşütsüz,
3,2 e kadar tepki.
Sonrasında kademeli olarak 2 altı.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Borsada Bugüne kadar hiç kazanamadım. O na göre
STK-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ky almaya devam....
Tahtada büyük oyuncu görmek gerekir. STK-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O kadar aklı,fikir verdik hiç dinlemedinki !!!,maliyetim çok diyorsun,bunun bedellilerine katılmadınmı yoksa ???,zaten zirvesi bölünüşe göre 10.10,buranın yukarısı yok,öyle 30 falanda değil,teknik olarak bölünmeye göre zirve 10.10,ama ben bedellilere hiç katılmadım öyle bekliyorum dersen sen bitiksin anlamındadır,çünkü bu ortamda +ekonomik şartlarıda hesaba katarsa bu hisse hiç 30 göstermeyecek...ytd.
Cok doğru.mal ağır olur ..bizdeki bu anlayış ne zaman deyisecek bilemiyorum.oyle kagitlar elimizden.daha fazla zarar etmesin alttan aliriz dedik sattık sonra tikir mikir aldigimiz yerlere geldi simdi gelde al tekrar
MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.5 /2.00 arası alınır bu sene ligler Sakata geldi 8.5 9.00 asla etmeyecek değerlere gitti tam kumara çevirdiler bürüt takasta çapıtını çıkarırlar
Katılıyorum mahvettiler ky yazık oldu
Fener- beşiktaşın başı kelmi[emoji56]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji41] Sörloth a kankiii geliyorrr ...
Trabzonspor'a Brezilyalı golcü!
Trabzonspor'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... İngiliz basını, Trabzon'un Brezilyalı yıldız Wesley Moraes'i istediğini öne sürdü. İşte detaylar...
Trabzonspor
02:09 | 20 Nisan 2020
İngiltere'nin önde gelen gazetesi The Sun, Trabzonspor ile ilgili çarpıcı bir iddiayı gündemine taşıdı. Habere göre Bordo-Mavililer, Aston Villa formasını giyen Brezilyalı forvet Wesley'in peşinde. Sambacı takımı küme düşerse ayrılık kararı alacak.
DEV GOLCÜ
23 yaşındaki Brezilyalı golcü Wesley, Itabuna Esporte'den Trencin takımına transfer oldu. Oradan Club Brugge'a transfer olan Wesley, 2019 yılında 25 milyon Euro'ya Aston Villa'ya geçti. 1.91 boyundaki golcü, bu sezon 22 maçta 6 gol atıp, 1 asist gerçekleştirdi.
İşte planlanan tarihler
Premier Lig: 8 Haziran
Championship: 16 Mayıs
İspanya*La Liga: 28 Mayıs-12 Haziran
Almanya Bundesliga: 9 Mayıs
Fransa Ligue 1: 17 Haziran
Hollanda Eredivisie: 19 Haziran
Portekiz Liga NOS: 5 Haziran
Avusturya Bundesliga: 15 Mayıs
Yunanistan Süper Lig: 28 Mayıs
[emoji187]Hacı bekler gibi 61 bekliyorum [emoji23] yakmayın gemileriii [emoji6]