gece köşe masadayım, nevaleler hazır....
ben de bekliyorum.. :kahkah::kahkah:
Printable View
Bende 8.30-9 gibi başlarım , bakalım Reha Kaya nediyecek :yahoo:
Erken başlar erken bırakırım .. :agla:
Hergin geç yat , haftaici zaten erken kalkılıyor, yetmez gibi bu Cumartesi , Pazar 8de kalkıldı işe güç sebebiyle , birde Pazartesi sabah’da 5de kalkılacak ... Vay vaaay :vk:
bende erken başladım, maç başlarken...
erken yatarım bende bu gece...
Reha Gaya'nın kulakları damnasın.. :)
Uyudumu yoksa.. :28:
Son dakika haberi… Milyonlarca emeklinin gözü kulağı yeni düzenlemelerle yapılacak zam miktarında. İlk 6 aylık enflasyon tutarları SSK ve Bağ- Kur emeklileri için oldukça yüksek önem taşıyor. Bayram ikramiyeleri ile yüzleri gülen emekliler Temmuz'da yapılacak zam ile birlikte adeta bir bayram yaşayacaklar.
link vermiyorum, malum basın...
Bir daha, Iraki Sofrasina bir Bizansli cagirani XXX.:yes:
Afiyet olsun sofra.. 0,5 litre kesmiyor 2 litre bira bi deneyelim bakalım. Ek 19255
Afiyet olsun Sofra.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugun 17000 adim atmışım .. İyi yoruldum valla .. Geç oldu ama başladım , afiyet olsun .
Bende deminden bir duBle attım bir daha atıp yatacam diyorum bi türlü yatamıyorum
Sn MedwiG 17 bin adım kaç saatte atılır ve kaç km eder ben hiç saymadım ama eskiden yorulma nedir bilmezdim şimdi 2 saat yürüsem iki gün kendime gelemiyorum eski enerji kalmadı yaş 43 ü geçince
iki duble dedik dördüncüyü dökmeye mutfaga gidiyom yine uykusuz bir gecceye merhaba uyuyayım diye atıyorum uykum kaçıyor ne cinsmişm bn ya
Denizlide olman dolayısıyla olabilirmi..?
http://www.hisse.net/topluluk/showth...27#post2347127
bir gece evvel o yüzden sormuştum, denizlideyim, yarın döneceğim dedin.
BaBo sonra ki güne atamadı, cumartesi istanbulda işi vardı... sabah 9 da kalkıp geri döndük.
Bazıları için gün yeni başlıyor:drunk:
beşe geçmem sabah işe gitcez elliliğe geçecez zaman yok azı yarar çoğu zarar hadi afiyetler olsun saat 3.30 yine kaybettik la bir kerede uyut be mübarek içtikçe ayılıyoom
Siz denizlide idiniz, davşanlıda olaydınız, haber verecektim, o yazı o gece onun için yazılmıştı.. :kahkah:
mustafa bey davet edildi, gelemedi..
sizin haberiniz yoh, kendisi onaylayacaktır... sabah bakar buraya, biz kalkmadan....
ev fazla kişi için müsait değil, daha önce de söylemişti BaBo yatacak yer sorun...
max 5 kişi..
neyse ben yatar, sabahı ettim yine,
öğlen olmadan kalkmam lazım...
inşaat bitmiyor..:vk:
Lafi dolandirmakta, Bizanslilar gibisi yoktur!
Vay efendim, ben Denizlideymisim!
HASSSITTIR derler, adama...
Derler mi derler.... en azından Gaya der. :kahkah:
yarın gece devam ederiz, yatıyorum gerçekten,
üye gabullerini de yaptım...
ev sahibi de ben değilim, mevzu uzun ve derin,
karşılıklı bir araya gelince annatırım, damnatırken...
Afiyet olsun diyeceğim ama artık içecek içki bile alamayacağız bu gidişle :28:Alıntı:
Alkollü içkilerde Özel Tüketim Vergisi yüzde 15.5 oranında artırıldı.
Afiyet olsun sofra. Artık 20 cl gega maıster içeceğiz demekki 4 şişesi 1 euro :) Ek 19258
Bugünkü ÖTV artışı ile birlikte;
Alkol oranı %45 olan 70'lik rakıda
-Aracı kârı dahil 28,50TL
-ÖTV 67,10TL
-KDV 17,20TL
-Toplam vergi 84,30TL
-Vergiler dahil fiyat 112,80TL olmuştur.
Ürün fiyatına göre vergi oranı %258'den %296'ya yükselmiştir!