sen böyle bekledikçe kimse. mal vermez..
1 dolar maliyeti olan adam 9cente mal vermez..
adam zaten batmış..
üstüne bi de bedelli yapmışsın geçmişte..
çok beklersin bu kafayla
Printable View
sen böyle bekledikçe kimse. mal vermez..
1 dolar maliyeti olan adam 9cente mal vermez..
adam zaten batmış..
üstüne bi de bedelli yapmışsın geçmişte..
çok beklersin bu kafayla
sen bastıkça yukardan alanlar maliyetleniyor..
sen bastıkça benim gibi ucuzluk avcıları maliyetleniyor..
değiştir şu kafa yapını artık..
dünya eski dünya değil..
%5 paya ulaşırsak bi de özel denetçi isteriz.. vermezse dava açarız mis gibi..
her geçen gün dolar maliyeti yükseliyor insanların
kimse mal vermez..
bedelliyi de yeni yaptın zaten ..
1.8x de tutarak bişey elde edemezsin..
hatta mal bile kaptırırsın..
37m usd ye ittifak holding :)
net nakit 6.5m usd
Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş. ile Seha İnşaat Mühendislik Madencilik Turizm Sanayi ve Tic. A.Ş. arasında, Zermeram projesinin 1. ve 2. Etaplarında satışı gerçekleştilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile 14.01.2022 tarihinde kurulmuştur.
30.06.2022 tarihi itibarıyla Şirketin çıkarılmış sermayesi 384.000 TLdir ve her biri 1 TL itibari değerde 384.000.000 adet hisseye ayrılmıştır (31.12.2021 384.000 TL). Bu hisselerin 20.000.000 adet, 20.000 TL nominal değerli kısmı (A) grubu nama yazılı ve 364.000.000 adet, 364.000 TL nominal değerli kısmı (B) grubu nama yazılı hisselerden oluşmaktadır.
Şirket, %7,08 (2021, %7,08) oranında iştirak ettiği Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş. ve bağlı ortaklıklarının (Kule Yönetim ve Organizasyon ve Danışmanlık A.Ş ve Adese Gayrimenkul Seha İnşaat Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi)nın yönetim kurulunun atanmasını gerçekleştirerek finansal faaliyet ve politikalarını idare etme yetkisine ve kontrol gücüne sahip olduğundan, Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tam konsolidasyon kapsamına alınmıştır.
30.06.2022 tarihi itibariyle yatırım amaçlı gayrimenkuller üzerinde ipotek bedeli 3.781.617 TL'dir.
yatırım amaçlı gayrimenkullerden elde edilen kira geliri 32m
6 aylıkta..
yıllıkta 80m u buluruz
11.7m evro ve 2.2m dolar döviz açık pozisyonu var
Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş. ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat Mühendislik Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında, KONYA ili MERAM ilçesi KOZAĞAÇ mahallesi 27396 ada, 1 parselde tapuya kayıtlı 244.060,17 m² yüzölçümlü arsa üzerindeki Zermeram Projesi'nin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile 17.12.2021 itibariyle Zermeram Adi Ortaklığı kurulmuştur.
Toplam 79.193 m2 inşaat alanına sahip, 205 daire ve 9 büyük ölçekli villadan oluşan Zermeram Elmas Evler, muhteşem Konya manzarası, temiz havası, sosyal donatıları, geniş peyzaj ve spor alanları ile yatay konut mimarisinin eşsiz bir örneğini sergilemektedir.
baskıla bakalım..
kredili malım yok.. vakit bol..
2 üzeri verdiğin malları toplayamıyorsun dimi..
aç bi bak dolar bazlı nereye inmiş..
kimse hesabına girip bakmıyordur bile..
insanlar o kadar bezdi..
bişey bekliyorsun ama ne..
acaba gesandan çıkıp mı geleceksin..
arz dönemin babanın çok fazla esan topladığı söylentileri yayılmıştı..
OYBİRLİĞİ, yapılan taramalarda örtünün altından çıktı..:kahkah: örtü altında parti yapıyorlarmış..:party: eğlenelim gülelim..:yahoo:
örtünün altından kafayı çıkardı 1.84..:kahkah: çık çık korkma :party: var
Fî tarihinde Anadolu'nun kasabalarından birinde hayalci ve dalgın bir tüccar yaşıyordu. O kadar dalgın, o kadar hülyalıydı ki, sık sık borçlarının ve alacaklarının vadesini unutur, hasılatını genellikle yanlış sayar ve defteri kebirinde küçüklü büyüklü hatalar yapardı. Bu nedenle sermayesi giderek eridi, ama o, hayal kurmaktan bir türlü vazgeçmedi.
eee a1 napacan şimdi
Yolun benim yolum değil
En önemli konum değil
Seni de tarihe yazarım
Arada belki hatırlarım
Adı İttifak Holding,(adese, selva gıda, imaş makina, seha yapı vb nin sahibi) piyasa değeri 47 milyon USD, şaka gibi değil mi.....iştiraklerinin sadece araslarının toplamı bunun 10 katı etmez mi acaba....
o zaman kaldır bakalım makarnacı :bravo:
Yazmakla olmuyor bu iş minik.
2. Yıl olacak bekliyorum. 2,70 ten.
27 lira olmadan çıkmam.
Holding bu.
o vakit tek birşey diyebilirim..
Acısa da öldürmez
Cehenneme döndürmez
Hayatını söndürmez
Gidenini de, döndürmez artık
Endeks düşerken yükselmesi ilginç.
2,38 geçilirse yukarı hareket devam edebilir...
aylar sonra biri düştü buraya hadi bakalım.. sür tahtacı..
çalın davulları salın kızları :kahkah:
oooooooooooooooooooooooooooooo
3 2 1
oley oley oley
hopppppppppppppp
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
1 2 3
seni de tarihe yazarım
arada belki hatırlarım
Bir tavana kâra geçerim....
25 liraya çok var demeyin....
maşallah sayfa baya eğlenceliymiş
ben geldim güzel bi sonbahar çok daha güzel bi kasım ayı için :)
Aynı sistem ile devam ederse yarın 2,47 kapatması lazım.
Az olsun hergün yükselsin.
Bu 2,38 direnci zorluydu.
Yarın geçer inşallah.