Hissede müthiş baskı var.
Printable View
Hissede müthiş baskı var.
Dohol direncini kırdı.
Sebep?
Hissenin hikayesini bilmiyordum, başlığa girince öğrendim. Temel analiz konusuna oldum olası uzağımdır. Teknik olarak bakınca çok kısa vadede 1,43 altı sakat, 1.42 ise nötr rakam benim için. Umarım sizlerin de paylaştığınız gibi Teknik Analize muhtaç kalmayız.
Bol şanslar...
Bu hissede teknik sokmuyor
Bide fa da yanılt.1.41 ustunde...3 milyon işlem yapıp. ..300000 lotla...1.36 kapanış yaptı. ..hacimsiz dusus helal olsun spek..marifetlisin.
DOHOL ile aramızda ki 40-50 krş fark 20 krş'a indi.
Günlük, haftalık ve aylık'da tüm ortalamalar üst üste bindiği bir durumda spek efendi stopları acımasızca çalıştırdı.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın hızlı bir toparlanma bekliyorum...
S400 Mipaz'ın arsasına mı düştü.
Nedir bu ya
yakında dohol la aynı fiata gelir
DOHOL'mü yükselecek,
Mipaz mı düşecek?
290 milyonluk sirket. .200000 için gitmiyorsa...Spekin ...tu yolu demektir.
Spek 1 haftada piyasaya 700000 lot kaptırmış. ..asagi verirse tabi kaptirır. ..
Af buyurun, 700 000 lotun spekülatör harici alım yaptığını nasıl anlıyorsunuz? Yani nasıl tespit ediyorsunuz? Bunu bazen başlıklarda okuyorum ama nasıl tespit edildiğine dair en küçük bir bilgim yok.
bu kağıdın arsa konusu dışında herhangi bir beklentisi var mı ? ne iş yapar ?
özellikle çok ciddi para yatıran arkadaşlardan destek bekliyorum
Takasda bellidir..Gerçi spek bir çok kuruma dagitir ama yinede bellidir.
Doganin kasada para var..yeni atılımlar mipaz üzerinden yapmasıni bekliyorum...mesela milli piyango...gayrimenkul zaten yapıyordu. ..eskıden mipaz üzerinden araba bile satiyordu...bence bu sirket çok buyuyebilir...
Teknik görünümde zayıflama belirtileri görülüyor. Çok ama çok acil 1.42-1.43 seviyelerine kendimizi atmamız lazım. İndikatör dizilişleri düşüşü onaylıyor. Bugün beklediğim toparlanma olmadı. Bahsettiğim rakamların altında kaldığımız sürece risk büyüyecektir. Çok uzun vade beklentilerinde sorun yoktur belki ama kısa vadede durum hiç içaçıcı değil...
Şu da var, çok net ve keskin düşüş çıkış hareketlere sahip bir hisse. Ben de sizin gibi düşünürsem ben olduğum için yürümüyorsa yürümesin demekle iş bitmiyor. Sizin kaptırıldığını öngördüğünüz 700 000 lot da büyük rakam. Açıklamalarınızı okudum Sayın geo. Takas olayının analiz edilmesi ya anlamadığım için ya da öyle inanmak istediğim için diyebilirim ama bana bir türlü mantıklı gelmiyor. Söz konusu spekülatör misal benim üzerimden de pekala mal sahibi olabilir, toplayabilir. Takas analizinin tuzak olarak da kullanılabileceğini düşünüyorum.
Son 10 günlük takaslar emeklilik fonlarından önemli mal çıkışı var....
https://resmim.net/f/A0NS4N.png
yatırım fonları emanetci...spek fon yöneticisiyle anlaşıyor..malı veriyor..kendisi başka sahalarda at koşturuyor.para kazanıyor sonra emanetleri geri alıyor..tamamen tezgah...fonun malı boşaltması iyi olmuş...
Stopları acımasızca çalıştırdı.
Günlük, haftalık ve aylık da tüm ortalamalar üst üste binmişken, şimdi teknik göstergeler SAT'a döndü.
Ancak Mipaz bu şaşırtabilir de..
Mipaz ve DOHOL korelasyon grafiği...
https://resmim.net/f/g55WLz.png
Ben dedim..yakinda dohol la miPaz aynı fiata gelir...yakındır. ..
Buyrun...
https://resmim.net/f/VBKbpY.png
Dohol emin adımlarla yaklaşıyor. ..Bu meredi aldigimda 1.00 idi
https://i.ibb.co/yFcQpbQ/mipaz.png
Bunun kırılmasını beklemekten başka çare yok
Ha gayret spek...dohol alttan geliyor...sende üstten verirsen ortada bulusursunuz..
O ucgeni 4 aydir gosteriyorlar bi kirilmadi gitti sonsuzluk gibi bisey
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
335 bin lot ii lot zaten dolasimda 35 milyon var yuzde 1 ri sende masallah
2010 2011 2012 2013 seneleri geldi mipazdayken Aklima ozamanlarda 1.30 larda idi herkez arsa haberini bekliyordu yine bekliyor ozamanlardan beri 4 bedelli yapti
Hadi spek bozuntusu nazlanma bak dohol cikiyır. .sende ver 1.26 bulusun
39/dan aldiklarimi zorla 38/ e verdirdi. Tekrar 39 bile yapmadi. Ben senin gibi kagidin ta........