Marti devre kesti sen?...
Printable View
Marti devre kesti sen?...
Ne pok yersen ye tavan taban ne kızarım ne sevinirim. Yatırım tavsiyesi değildir.bi pok bilsem yazmayla uğraşmam icraat yaparim.
Sanırsın THY 0.78 de 20 milyon küsur lot hacim gözlerim yanlış görmüyor sa. Asla yatırım tavsiyesi falan değildir. İki senedir yaklaşık yapacagi tek hareketi bile kestiremedim. Onun için umrumda değil artık. Bunun ne yapacağını benim gibi sıradan yatırım ci bilemez.bilen varmı tartışılır
Kır şu 80 i artık........ Geçen hafta kirsaydin şimdi çok farklı yerdeydin..........Hacim güzelleşti..... Gir artık şu yola...... YTD.....
. Daşşaklarindan büst yapılsa yeridir. Büyüksün babaaaaaa
ula şeref yoksunu neyin kafasını yaşıyorsun.Endekse uyuyorsun desek yok,turizm hissesi desek hiç alakan yok.Hisse gitmesin diye her türlü alavereyi yaptın bugün..Umarım yedi sülalenden çıkar bizden kazandığın paralar..ytd..
Bunlar kimseye para yedirmez
Şu dünyada en büyük zenginlik hayat boyu her ne olursa olsun yanınızda olacak tek bir dost, böyle bir dostunuz varsa paranın içine edeyim, kardeşten abiden bile dost olmuyor, sırtını güvenle dayayabileceginiz bir dostunuz varsa çok zenginsiniz...benim yok
Ünlü 3 milyon lot almış:))) vardır bi bildiği yarın satar
İnşallah umut işte bizimkisi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e862138969.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Enteresan yabancılar peşimizi bırakmıyor:)))
Patron gözükmüyor alımda satımda
http://share.matriksdata.com/share.a...09192044192159
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 23272
İnfodan giren 3.000.0000 çıkmış
Yabancılar acaba güzel gelmesi düşünülen bilanço için mi alıyorlar yoksa 2 ayda bir bilgilendirme yapmaları gerekirken 90 gündür otelin satışı ile ilgili bir bilgilendirme yapılmadığı için mi?...... Yoksa bir şeyler mi olacak......... Gerçi bunlar bırak oteli bir daire satamazlar.......... sahtekârlar...... YTD......
Umutlanmayın, alanda satanda kendileri. Her zaman ki alavere dalavere.
İti 100den atmışlar
Ulan bu spk devlet memuru bizim paramızla maaş alıyor işi hak____ be srf yoksunları madem şirketleri izliyorsun ulan it bu firuzağa 15 yildir teslimim neredesin allah b. Versin
Takas nasıl arkadaşlar yabancılar satmışmı:)))
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1329cd3319.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu adamların hisseyi yükseltmek gibi bir niyeti yok gibi ama bekliyorum.
bu ağlak ceo da böle yaptıysa büyük olay ..çok büyük olay..hele böle şirketi borsagündemin gazlaması millete yerdirmesi ..halka açık şirket İnşallah böle değildir.. **
Son yıllarda İzmir’in Çeşme'de çok sayıda gayrimenkul geliştiricisi, imar planlarında turizm tesis alanı olarak görünen arazilerde büyük rant oyunlarına imza attı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan yatırım belgesi, belediyeden otel inşaat ruhsatı alan firmalar, inşa ettikleri yapıları konut olarak vatandaşlara sattı.
Turizm imarlı arsalarda iki kat fazla inşaat hakkı olduğu için ekstra kazanç sağlayan firmalar, avantajlı krediler, hibeler, düşük tarifeli enerji faturaları, emlak vergisi muafiyeti gibi bir dizi kolaylığa da sahip oldu.
SÖZCÜ, Çeşme’deki yasalara aykırı otel görünümlü rezidans yapılaşmasına dair sayısız haber yaptı.
Niyeti kötü gibi.Gözü halen aşağıda gibi:thumbdown:
Kapanış da bir milyon lot aldılar.demek iyi yoldayız.sabırla beklemeye devammmmm
Endeks +3 yapsa bile senden bir cacık olmaz......... Diplerde sayılırsın..... turizm sezonundasin ama hiçbir halt yapmıyorsun......... Nasıl olacaksın sen.......karaktersizlerrr ...... YTD...
ceo işi yapan ceocuk ağlakbakış acıklı surat durumunda müşteri arıyo harıl harıl ..
nemiş ceo muş ..hahuahahahah ..ceo..bu sinemada..tam komedi bunlar. ahahahau ....ceo işi yapıyomuş acıklı bakışla ilk ve tek başka numune yok örneği yok ..
ceomuş .ahhaha
hissede teknik olarak lastik don pantalon vaziyet desteği devam ediyo direnç olarakda işlem görüyo lastikli don fibanocci desteğiş lazım ..lastiğin deiğişimi şlazım artık ..durm vaziyet hal mafiş ..
Hepimize güzel geçirdiler
Destek 0.76____0.72
Direnç 0.82____0.85____0.87___0.88____0.90
0.82 sağlam geçilirse hızlı hareket edebilir.0.90 kanal direci.gecilirse 1.14 arası hareket edebilir.
Gel gelelim kuru fasülye'nin faydalarına.Adam müsvetteleri ky yi bezdirerek al,sat yapıyor.cukkayi cebe indiriyor.Bizde avcumuzu yalayıp duruyoruz
Hareket başladı mı yoksa
Şimdi kuşlu sitede sevinenler var, 1 tektu hissesi ile umumi tuvalate bile gidemiyorum, bende sevinmelimiyim bilemedim. Yatırım tavsiyesi değildir
Daşşaklarindan heykel yaptiracam...
Al takke ver külah.Devammmm