Tek temennim Bist de bu imtiyazlı hisse olayını kaldırmaları.
Printable View
Tek temennim Bist de bu imtiyazlı hisse olayını kaldırmaları.
Okuduğunu anlayanlardan değilmiyim sizce, bu açıklamayı yapma gereğini duymamalıydınız sn.İZCİ , sadece grafiğe yorumunuza birazcık bozuldum , yok bir ay öncesi ,yok iki yıl idare edersiniz felan..., e teknikçi değilim , elde imkanda yok mecburen eşten dosttan rica ediyorum....
Lütfen açıklama yapmayın Sn İZCİ, Yanlış hatırlamıyorsam Üstad Necip FAZIL'a( veya başka bir şairimize emin değilim) vatandaşın birisi bir şiiri için burada ne demek istiyorsunuz
diye sormuş , oda şiiri tekrar okumuş ve bunu demek istiyorum demiş...( ben o vatandaş değilim diye yazmak istemezdim)
Üstadım yedek kalecilik ve sağlık tedbiri noktasında her türlü göreve hazırım
Şimdilik kalanlar ve yeni gelen ortaklarla tekkeyi bekliyoruz hep beraber , unutmayalım teknik olarak 8'den geriye başladık , pt'si 5( beş) diyeceğiz, sn.umk ve hissede olan tüm ortaklar , yalnız , şunu bir kez daha diyeyim , zaten uygulamada öyledir de , yapılınca boşuna sorgulayıp dururuz , herkes kendi kararını kendisi veriyor , ve niye gitti niye sattı , sorgulamıyoruz , geleceği bilmiyoruz ki, yarın bir bakmışsınız doğan grubunda olduğu gibi, bir başka hisseyi tetikleyici bir haber düşer , satıp oraya dalmışız, veye silvr' da olumsuz bir haber gelmiş satıp kaçmışız , veya hiç bir şey olmamış ama yinede satmışız bunlar bu piyasada olağan şeyler, hiç planlamdığımız şeyleri yapabiliyoruz..ytd.
Ben kendiyle dalga geçmeyi seven ve tekrarlayan biriyimdir.
uche nin aklıma gelmesi ki fb de çalışan bir arkadaşımdan zamanında efsanevi idman sonrası duş anıları dinlemiş ve ebru gündeş için üzülmüş biri olarak, durumun göstergesidir sanırım.
Sıkıntı yok yani.
Ancak altı doludur demenizde tuz biber olmuş konuya.:)
Acıklama sırketımız ıle sılverlıne ev gereclerı satıs ve pazarlama a.s.arasında2014 yılı ve ızleyen yıllara ılıskın yapılan ve03.11.2014tarıhınde kapda ılan edılen marka kullanım sozlesmesıkapsamında 01 ocak 2018 -31 mart 2018 tarıhlerı arasındasırketımızuretımı dısında sılverlıne ve estymarkalı urunlerın satısından dolayısılverlıne ev gereclerı satıs vepazarlama a.s. Fırmasından 1.449.178 tl+kdv marka kullanım ucretı fatura karsılıgı tahsıledılecektır.
Bedelsiz mi açıklamış
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketimiz ile Silverline Ev Gereçleri Satış ve Pazarlama A.Ş. arasında 2014 yılı ve izleyen yıllara ilişkin yapılan ve 03.11.2014 tarihinde KAP da ilan edilen marka kullanım sözleşmesi kapsamında 01 Ocak 2018 -31 Mart 2018 tarihleri arasında şirketimiz üretimi dışında SİLVERLİNE ve ESTY markalı ürünlerin satışından dolayı SİLVERLİNE EV GEREÇLERİ SATIŞ ve PAZARLAMA A.Ş. firmasından 1.449.178 TL +KDV marka kullanım ücreti fatura karşılığı tahsil edilecektir.
Geçen yıl aynı döneme göre iyi, 2., 3. ve 4. çeyreklere göre kötü bir rakam... 1. çeyrek dönemsel olarak düşük bir dönem midir? Bilemedim..
Açıklanan rakamdan ziyade bu hissenin makus talihidir bu. rakam ne gelirse gelsin düşecekti zaten dua edin iyi rakam geldi değerli ortaklar yoksa çok zor bir gün bizi bekliyordu.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
1. Dönem bu sektörde ölü sezondur bu sezonda meydana gelen artış firma için çok önemli. Ben bu artışın ihracat ayağından kaynaklandığını düşünüyorum. Firmanın üst düzey yöneticileri arasında yaşanan sıkıntının bir şekilde aşılması lazım. vakit bulursam detaylı yazarım buralardayım bekliyorum hisse yıl sonu kar rakamı olarak beni memnun etti. 1. Dönemdende çok umutluyum.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Kitapçı dilini mi yuttun sesin soluğun kesildi , bak adamı böyle sustururlar
Ne alaka burası forum konuşmuyor parmaklarımla yazıyorum
E o zaman parmakların tutuldu, yazamıyorsun
Ne yalan söyleyeyim bu kadar kansızı az bulunur bekliyoruz insafa gelsin diye
E sende risk almıyor poğaça kırılmasın karnım da doysun istiyorsun
Bu yaptığım nedir risk değilmidir saçmalıyorsun
E risktirde fazla sağlamcısın ,geçen nibas'ı yazmıştın oprerasyon başlattılar diye, yazdığından beri % 50 gitti
Ben operasyonel hisse almıyorum , sattığım zaman alan kişinin de sabırlı olursa kazanmasını istiyorum, beddua almak istemiyorum, ölümlü dünya , sonuçta aç değil açıkta değiliz elhamdülillah, sadece daha fazla kazanmak istiyoruz ytd
Sn.kitapci0 merakımdan yazıyorum bu kağıtta iyi bir haber gelince vereceği tepkileri sonuçlarıyla görüyoruz.Acaba patronlar kötü bir haber geldiğinde ne tepki verirler?
Allah razi olsun kardeşim. Bunu 3. Çeyrek keşfetmiştim. Cok uzun zamandır ciddi bir sessizlik içindeydi. Ben aldıktan sonra da düştü. 4. Çeyrek de iyi gelince zamanının daraldığını hissettim. Allahtan iyi kâğıtta sabretmeyi becerebiliyorum.
Mndrs halen bence uygun fiyatta. Bu seviyeden girmek de cesaret isi tabi. Boyle hızlı iniş çıkışları olan kağıtlar vahşi at gibidir. Üzerinde tutunmak sanat işi. Maliyetim kısmen uygun olduğundan en azından 1. Çeyreğe kadar tutmayı düşünüyorum. Sonrası Allah kerim.
Tüm dostlara bol kazançlar.
Not: Benzer atakları Blcyt için de bekliyorum. Bakalım hesaplarım ve hislerim beni ne kadar doğrulayacak?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/1JOLPG.png
Günlük pasta...
Bizim spek uyuyor , parite uygulamamız tersine çalışıyor....
Sıkıntı teb'in satışlarında aldığını kusuyor 2.25 'lerden onun alımları çıkartmıştı , delta yada yatırım fonları ağırlıklarını koyarlarsa olur , koymazlarsa sürünmeye devam... YTD
********in önde gidenisin spek bozuntusu, endeks çakıldığı gün bile burada durmamıştın....
Anlaşılan değerli spek psikolojik harp yapıyor üstad.
Yoruldum Sn. umk aslında tv'de reklamlarını görünceye kadar bulaşmayacağım diyordum , ama mal olarak iyi bir artıya geçince aldım , hissenin piyasa değeri gerçekten komik , yalnız ilk fırsatta kaçacağım...
Takmışsın reklama deme , reklam can suyudur vatandaş silverin adını unuttu...
Temeli bırakıp çizgilere( tekniğe ) kaldı işimiz ya , boş işler, hele şu cumayı bir görelim , sonrası hissemi yok yalnız büyük fırsatlar kaçıyor bunu beklerken ...ytd
https://i.hizliresim.com/0EJABo.png
Hacim çok düştü... bu iyiye işaret...
nihayet teb'in satışları durmuş...
Teşekkürler sn. knox