demek ki imamoğlu fark atacak :p
Printable View
31 Mart'ta kullanmıştım İstanbul'da ancak iş güç sebebiyle başka ile göç gerekti
YSK da baktım kaydım çıkıyor.. uçak biletim hazır ucuz pahalı dememek lazım bileti alıp kullanmaya gitmek gerek
Sene 2011 muhit lazim degil sehrin en gelisen yerinden ev aldim. Ama ben alana kadar o alan her ay artis yapiyor. Abartmiyorum aldiktan 2 yil sonra fiyatlar sabit kaldi sonrada geri cekilmeye basladi. Suan fakirin adresi oldu orasi 😂😂😂😂
Ev mi? Duruyor. Uc yildir ayni fiyata satilik alan yok...
Ya o degilde purple hocam vardi 6.09 dan girmisti. Ona uzuluyorum bu aralar. Hocam iyi misiniz? Ses verin arada bir...stres yapmayin gerekiyorsa sizin icin dolara gireyim
Bu fiyatlardan sonra bi kaç seneye oralarda bir suyu 5,lahmacunu 20 şiradan satmaya başlarlar .
Tatil köyü olayına bağımlılık yaptırdılar milleti alıştırdılar sürekli açık büfe,geç kahvaltı,sınırsız içecek,yiyecek,Alakart yemekler,tiyatrosu,cocuk oyunu vs vs ..
öyle yerler ne kadar tatmin eder oda ayrı bir konu gerçi [emoji56]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
son bir kaç gün içinde oran alan oldumu acaba 32 gün için tl
Bence duser. 10 gunluk faize girecek millet. Evet dolar dusecek diyorum lakin kesinlikle ytd...
Ya sorma hocam...araba alirim uretimden kalkar ev alirim prim yapmaz dolar alirim dolar duser. Bu islerde sans diyorum ben. Gecenlerde arkadas sordu 300k var ne yapayim diye. Dolar o zaman 5.57
Dedim dur bu dolar 5.40 a duser o zaman alirsin. Tamamini dolara girmis 5.57 den adamdaki kara bak. Kademe bile yapmadi. Ben 300 k sak diye girsem dolar suan 4.80 felandi herhalde...
Ondan emin değilim. Ama benim güldüren hesabın hoşgeldin süresi bugün dolduğu için en kısa vadede bağladım.
12 Haziran'da faiz artışı gelmese de TL mevduat oranları hafif artabilir.
Bir de yıllık vade 370 gün %24.5 net %0 stopajlı MK %27.22 mevduat teklif ettiler. Onu da kabul etmedim.
Bu oran geçen hafta 370 gün için %25 net %0 stopajlı MK %27.77 idi.
MK brüt %25.20 oran ile 70 gün vade için banka bonosu vardı. Onun da vadesi uzun olduğu için bağlamadım.
Enpara tamamen kendini bitirme yoluna girdi. Ayda 2 defa olan other atm den para cekmeyi 1 adete dusurmus. 100 tl aidatimi alir enparayla iliskilerimi bitiririm.
Bilginize...
Sekerbank gece gundu %23
HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o ihtimal olduğu için viopda doları shortladım herkes alıyorsa doları yükselmez diyerekten ..
Geçen senede 5.5 lara çıktığı vakitde viopda short basmıştım ordan iyi kaçmıştı bana bu sefer bakalım ne olacak [emoji56]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.aydinlik.com.tr/vahsiles...ari-mayis-2019
Insanlik bitmis.. :(
Benim gibi adama bile 4 kart verdiler 5. yolda.
Syg,
Finansal piyasalarda cogunluk para kazanamaz.
Bu esyanin tabiatina aykiridir.
Cunku: Az sayida kisinin buyuk kazanci cok sayida kisinin kucuk zararindan olusur.
Dolar cikabilir ama sizin dusundugunuz vadede olmayabilir.
Siz bu nedenle yine zarar edebilirsiniz.
Syg,
Eger herkes korunma amacli icgudusel olarak dolar aldi ise benim gibi bayramda masraflari karsilamak icin bayram oncesi biraz satarlar.
Bayram harcamalari kabaca 10 gunde 10 milyar TL diyollar.
Syg,
Ampul yandı üstat her yer aydınlık :evil:
https://www.haberturk.com/son-dakika...478622-ekonomi
Birseysel Emeklilik Sistemi'ndeki devlet katkısının en az yüzde 10'u Borsa'ya yatırılacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlanırken, Borsa'ya sağlanacak kaynağın 1.2 milyar olması bekleniyor
Sn. Omega zannetmiyorum seçimin erteleneceğini askeri operasyonun o kadar süreceğini de olayın etkisi kaçabilir.
https://www.haberturk.com/ozal-istem...amladi-2478640
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin dünkü operasyonuna kadar da Gara, Arasin, Baysan, Zap, Kani Rash- Hakurk’u kapsayan bu bölgeye hem karadan hem de havadan 200’ü aşkın operasyon yapıldı.
Bu sürede bini aşkın terörist öldürüldü.
yok %4 temdit. Ya meblağ düşüktü yada şube hedefi vardı kaçırmak istemediler. Ama usd faizleri düşmez daha aşağı. Fiziki olarak kaybetme riskleri doğuyor bankaların... Tl yi kimsenin iplediğini sanmam faizler konusunda ama usd öyle değil. Devlet basamaz USD
YTD
BES getirileri zaten düşük, bir kısmını da borsada eritecekler galiba...
https://m.haberturk.com/son-dakika-b...478622-ekonomi