Genel kurul hazırlıklarımız tamam.hukuksal mecrada ,fiziki ve dijital ortamda yüksek katılım sağlayacağız.gerekli itirazları yaparak genel kurul tutanaklarına işleteceğiz..Davalar devam ediyor.
Sılagonumuz:HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK....!!!:ok::ok::ok:
Printable View
Genel kurul hazırlıklarımız tamam.hukuksal mecrada ,fiziki ve dijital ortamda yüksek katılım sağlayacağız.gerekli itirazları yaparak genel kurul tutanaklarına işleteceğiz..Davalar devam ediyor.
Sılagonumuz:HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK....!!!:ok::ok::ok:
[emoji95][emoji817][emoji122]
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK......:ok:
Emeğinize sağlık Sayın Marslı…
Bu yazıları çıktı alabileceğimiz şekilde sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz?
Gerekli makamlara, imza atıp başvuru yapabilmek için…
Emeğinize sağlık Sn Marslı
Bankamız Genel Kurul Toplantısına, kendi adına kayıtlı en az 1 Kuruş nominal değerinde A grubu veya 1 Kuruş nominal değerinde B grubu veya 4 Kuruş nominal değerinde C grubu 1 adet kaydi paya sahip olan hissedarlarımız bizzat veya vekâlet vermek suretiyle katılabilirler.
Toplantıya fiziki ortamda katılacak olan hissedarlarımızın toplantı günü Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası (TCKN) bilgisi bulunan kimlik belgelerini ibraz etmeleri; elektronik ortamda katılacak olanların ise Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK) Elektronik Genel Kurul Sistemi (EGKS) portalından en geç toplantıdan bir gün önce saat 21.00'e kadar kayıt yapmaları gerekmektedir.
Konuya ilişkin detaylara aşağıdaki adresten de ulaşılabilmektedir.
https://www.isbank.com.tr/bankamizi-...Nzk0MQ==-ISBDV
Evet E imza ile önceden kayıt yapıyoruz.
Genel kurul ile ilgili çalışmalarımız genel kuruldan bir sonuç çıkarmak için değil ,devam eden hukuk mücadelemizin genel kurulda da hissedar olarak gösterilmesidir.
Adnan Bali’yi kızdıracak kadar güzel zorladı bir gurup imtiyazlı hissedar hazırlıklı gelmişler emeğinize sağlık
Holdingleşmeyle ilgili tarih soruldu ama Adnan Bali,birşey söyleyemem zamanı gelince İşbankası gerekli açıklamayı yapar diye söyledi çok ketum adam ağzından bişey kaçırmadı
Genel kurulda bulunanlar bir açıklasınlar bakalım neler oldu?
Dilinize, yüreğinize sağlık Sn Marslı.Kurucu ve İMTİYAZLI senet sahibi başka arkadaşlarada söz hakkı verdiler mi acaba.
KAP sisteminin 5 MB dosya boyutu sınırı nedeniyle 25.03.2022 tarihli Olağan Genel Kurul Toplantı tutanağı ve eklerine bir bütün olarak http://www.isbank.com.tr/contentmana...utanak2022.pdf
adresinden ulaşılabilecektir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki
815 sayfa şerh düşülmüş tür.
Genel kurula bizzat yada elektronik ortamdan katılarak imtiyazlı hisselerin durumunu belirten ve haklarımızı savunan, bu konuda emeği geçen tüm herkese ve ortaklarımıza teşekkür ederim.
Sayın hissedarlar, Merak ettiğim bir konu var. Kurucu hisselere bedelsiz pay veriliyor mu.
güçlü hissedar haklı davasının peşinde olduğunu bu genel kurulda en kapsamlı şekilde gösterdi. hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. bundan sonra alıcı fiyata bakmaz. pazartesi 1.080 milyon tl işlem olursa iskur düştü mü diyeceğiz? yoksa hedefe bir adım daha mı yaklaştık diyeceğiz? naçizane satıcı arkadaşlara tavsiyem bedavaya mal vermemeleri. alacak olan 1.320 milyon tl de verir 9.999 M de.
satıcı arkadaşlara yaptığımız hatırlatmayı alıcı arkadaşlara da yapmamız gerekir. böyle bir değere yatırım yapıyorsanız hem işbank ana sözleşmesini hem son genel kuruldaki şerh ve itirazları okumadan almayın. neye sahip olacağınızı bilin.
daha güçlü devam edeceğiz.bu başlangıçtı.dijital ortamdan katılanlar canlı izlediler.neler olduğunu.
Sanki moraller biraz bozulmuş gibi.genel kuruldan zaten birşey çıkmıyacağını sağır sultan bile biliyordu.genel kurulda evet biz 1991yılındaki genel kurulda kırucu imtiyazlı hiselerin haklarını gasbettik,atatürkün vasiyetini çiğnedik.holdingleşme yapacağız,kurucu hiseleri imha edeceğiz mi diyecekerdi.kimse moralini bozmasın sabırla beklemeye devam.kimsede hissesini kaptırmasın.herkese selam
Aynen canlı canlı izledim.Baya etkin ve hakimdik.Adnan Bali çaresiz cevapsız şekilde sadece sinirlenip durdu.Cevap veremedi.Hersey yasalara uygun isterseniz gidin mahkemeye verin... zaten veriyorsunuz.demekle yetindi.
Holdinglesme düşünüyormusunuz sorusuna bu işler burada genel kurulda alınacak kararlar değil dedi(hayır demedi.)
Genel kurulda en beğendiğim bölüm ise Sadık Subaşı nın çerez poşetine koyduğu 3.65 TL temettü tutarını konuşmasının ardından Adnan Balinin suratına baka baka bunu kabul etmiyorum size iade ediyorum demesiydi.:)))))))))))))))
Herkesin emeğine sağlık.Tesekkürler.YTD.
Evet yansıtıldı.Yakın çekim değil ama salona dönülerek kamera çekti.
Katılan arkadaşlara defalarca kez teşekkür ediyorum. İşbankasinin sitesinde yayımlanan toplantı tutanaklarını dün gece den beri okuyorum. O kadar keyif aliyorumki anlatamam. Hepiniz kendinizle ayrı ayrı gurur duyun. Bu saatten sonra olağanüstü genel kurul toplantısını bekliyorum.
Katılarak hakikatı dile getirenlere teşekkür ederim. Umarım hedefimize ulaşırız. ‘’Kader gayrete aşıktır’’
Arkadaşlarım adına sağolun.Hazirlandigimizi söylemiştim.Genel kurulda sorularımıza cevap alamadik Yazılı olarak cevap vereceklerini söyledi ler.Ataturkun vasiyeti konusundaki sorularımız tutanaklara gecirilmemis.Daha başka konularda özellikle uyarmamiza rağmen tutanaklar da yok.Adnan Balı bey hukuk orda başvurun dedi.:ok:Çok bekletmiyecegiz.
kurucu dolar bazlı grafik
https://i.hizliresim.com/5m2nbhb.PNG
Sahte veya gerçek okeyler cirit attı ama hükümet veya banka herhangi bir hamle yapmadı bakalım süreç nasıl ilerleyecek tahminim banka en sonunda holdingleşme yoluna gidecek
genel kurulda bu imtiyazlı hisseler şuan için 0 TL denildi... Ama 4 ay sonra xxxx Milyon TL de denebilir. ...
onların ne dedikleri önemli değil.biz elimizdekinin değerini ve haklarını biliyoruz.güzel gelişmeler oluyor.yola devam