Yine tersinden uyanmış ağam. Bakalim nerden dönecek .
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Yine tersinden uyanmış ağam. Bakalim nerden dönecek .
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye'nin otomobil slogonıyla yola çıkan TOGG Yrli Otomobil projesi için üretim aşamasına geçildi. Özellikle piyasaların en büyük beklentilerinden birisi olaan yerli otombil için şirker haberleri de yakından takip ediliyor. Yatırımcılar TOGG ile anlaşma yapacak şirketleri yakından takip ediyor. TOGG projesinde üretime yardımcı oalcak şirketler yatırımcılar tarafından araştırılmaya başlandı.
TOGG Genel Müdürü Gürcan Karakaş gizlilik sözleşmesi kapsamında tedarik anlaşması imzalanan firmaların yüzde 78'inin yerli olduğunu açıklamıştı.
TOGG yerli otomobil tedarikçisi olabilecek borsaya kote şirketler hangileri?
TOGG Potansiyel Tedarikçileri
YEDEK PARÇALAR:
MEGAP
DMSAS
PARSAN
KUMAŞ:
LUKSK
BALATA FREN SİSTEMİ:
BFREN
BALAT
ARAÇ ÇELİK AKSAM VE KAPORTA KALIP:
KRDMA-KRDMB-KRDMD
YKSLN
TUCLK
CEMTAS
CUSAN
YALITIM:
BRKSAN
KAMERALI ALGILAMA SİSTEMLERİ:
KAREL
İÇ ELEKTRİK:
PRKME
GEREL
TEKERLEKLER:
GOODY
BRISA
TEKERLEK JANTLARI:
DOKTA
JANTS
ARAÇ KLİMA:
SAFKR
KLMSN
ARAÇ CAM:
SISE
ARAÇ BOYA:
DYO
POLHO
UZRB
MRSHL
ARAÇ MOTOR:
KARSN
ASUZU
ANA ORTAK VE ŞARJ SİSTEM & İSTASYONU: ZOREN
ANA ORTAK VE DİJİTAL SİSTEMLER:
TCELL
VESTL
Bu komsn yerli arac tedarik listesinde gosterenleri yakalayip donuna kadar tum malvaligina el koyup 10 yilda icerde yatircaksin.bu kadar sacma yalan alakasiz manipilasyon spekulasyon olmaz.adamlar kola sogutucusu dondurma sogutuscusu imal ediyor basit teknikkerle adamlar araba klimasindan bahsediyorlar.bu kadarda insanlar beyinsizmi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeniden kanlanıp canlanmak için birazdaha salması lazım aşağıya doğru.... y.t.d.
psar indikatörüne göre işlem yapıyorum ben genelde,tek indikatörle olmaz diyorlar ama bildiğim bu kadar.. y.t.d.
yarın güniçi 16.05 in altına bir sarkıp geri dönebilir....y.t.d. sadece nacizane tahminimdir..bakalım görelim..... y.t.d.
Ne güzel uzun zamandır yorum yapmıyodu. Geldi yine bizimki.
Sonuna geldik artık pandoranın kutusu açılıyor
Kasımda en az 12 tavan inş yeni yıla 50 tl ile gireriz
Aynen Sn Hectoral 50 yapmadan bırakmayacağız
Klimamızı😊
Arkadaşlar bende daha önce satmış olduğum bir tavanı bile kaçırdığım hisseye geri döndüm. Güzel temennilerde bulunmuşsunuz. Gitmemesi için bir sebep yok ama malesef patronlar ne zaman ister ve dikkatler ne zaman buraya dönerse çıkış başlıyor. Epey zamandır yatmış ve klimada dünya devi olmuş bir şirket. İnşallah hepimize hayırlı olur
...
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fabrikanın yanında apartopar acilen aldığı yeni arsalar TOGG için yeni yatırımda kullanılacak olabilir
Bence haberler yakındır
Şirkete mail attım togg hakkında. Yürütülen bir proje olmadığı söylendi bu sabah gelen cevapta. Ekran görselini telefondan buraya atamadım.
O da doğru, zaten var diyeceklerini beklemiyordum. Ya cevap vermezler ya da yuvarlak cevaplar bekliyordum. Bazı arkadaşlar klimasan araç içi soğutma yapmıyor demişler ama bu konuya evrilmek çok zor olmasa gerek. Safkar hakkında hiç bilgim yok ama öyle bir durum olsa safkar'ın üretim kapasitesi var mıdır? Bu klima sistemi yerli olacaksa, bu işi kim yapar? FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üretemez hocam çok net üretemez. üretecekse de bunun ARGE si lazım alt yapısı lazım vb.. yıllarını alır.. hepsi spekilasyon. bunu üretmesine de gerek yok geçen yılki satış rakamlarını yakalasın fk sını biraz düşürsün, şirket değerini arttırsın zaten uçar.
Klimasan, üretim yapan kar eden, büyüme hesefi olan iyi bir şirket. 3 yıldır hissedeyim. Hisseye yatırdığım parayı geri alalı 1.5 yıl oldu. Kalan hisselerimin maliyeti sıfır ve hissede kalmaya devam ediyorum. Yalnız forumda bazı arkadaşlar resmen spekülasyon yapıyor. Aman dikkat edin! Kısa vadede neyin ne olacağı belli olmaz. Bu hisse sabır gerektiren bir hissedir.
Eskiler toplanmışken bir selam vereyim dedim. Tekke deyiz. Bekliyoruz. Çorbayı bakalım içebilecekmiyiz..
A.S.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayırlı olsun,,, daha önceden yazdığım psar indikatörü bugün itibariyle '''sat''' verdi... nasipse bir kaç gün buralarda dalgalanıp hayırlısıyla harekete geçebilir.... y.t.d.
Bilmediğimden soruyorum, bilanço iyi gelecekse Kondor Fund'un hisse de alıcı olması gerekmez mi? Sonuçta şirket, olan parasını da bu fonda değerlendirmiş. Gelecek bilançodan bizden önce az çok haber alır bu fon. Geçen sene iyi gelen çeyreklik bilançonun öncesinde bu fon alıcı mıydı, bilanço sonrası mı alıcı oldu, bilen var mı?
Bilançoda kar beklentiniz nedir arkadaşlar? Tahtacı yeterince topladıysa şansına çok iyi bilanço,toplayamadıysa yine şansına vasat bilanço olmaz umarım.Birkaç gündür süren süründürme hareketi acaba hangi olasılığı güçlendiriyor?
Kondor 5 milyon lota yakın malı bosaltması İcin zaten yuksek blanco acıklamıstır bunlar. O vıktıktan sonra blancoları anında zarara cevırdıler. 4 liralık hisse bir yılda 23 getirip 6 katlayıp yukarıdan malı ky verdiler. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su anda blanco cok onemlı. Yuksek kar sayesinde 4 liradan geldş bu hisse. Karlılık devam ederse en azından bu seviyelerde dalgalanır. Zarar gelirse isimiz zor.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.