İtalya ,400 milyar euroluk paket açıklamış. La biz bunlara geçen hafta yardım göndermiyor muyduk?
Japonya da 988 milyar dolar. Millette ne paralar var yav.
Printable View
İtalya ,400 milyar euroluk paket açıklamış. La biz bunlara geçen hafta yardım göndermiyor muyduk?
Japonya da 988 milyar dolar. Millette ne paralar var yav.
İspanya tüm ülkeyi maaşa bağladı bu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün 45 yaşına kadar çok etkili dedi bilim kurulu üyesi 30 öncede çok bulaştırıcı özelliği var dedi .
30-45 olacak sanırım yaş aralığı bu sefer
100'lük kalmadı, 5'liklerden istiyorsan göndereyim. :he:
İstek adresi https://maske.gonderi.yom.tr :oleyo:
Hepsiburada n11 GittiGidiyor hiç maske satan kalmamış
Tacirdi o ticaretçi bakani nede olsa
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yasima geldim boyle nitelikli dalavere gormedim
https://mobile.twitter.com/e507/stat...52178005372928
En verimli çağında tembellik etmesin çalışsın diyor .
Ama işyerleri kapalı ona bir çözüm bulamıyorlar
Kesinlikle katılıyorum. Fizik kuralları Allah’ın koyduğu kurallardır. Bu nedenle bilimle uğraşmak, neden sonuç ilişkilerini incelemek güzel bir aktivitedir. Değişkenlerin fazlalığı tahmin etmeyi zorlaştırsada ne kadar çok değişken hesaplamaya katılırsa tahmin kadar isabetli olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir haftada değil Cuma dan Pazara yani 48 saat bile geçmezken .
Asıl bugün ki konuşma niye Saat 8 diye açıklandığı halde 7 de oldu hiç düşündünüz mü
Hkm hocam da gecikti.
Bugün haber okudum . Bakıcısından bir kaplana virüs bulaşmış. Sokak hayvanları başta olmak üzere tüm hayvanlar da hem tehlike altında hem de tehdit o halde .
O konuda çalışmamız yok değil mi duyan var mı?
Mantık yürütseniz bulurdunuz ama hayatınızda hiç tv niz olmadı ise o başka tabi ki
Kurallar normal şartlar altında herkes için
geçerlidir kime sorduğunun önemi yoktur. Ancak deniz seviyesinde veya mont blanc’ın tepesinde aynı soruların cevabı farklı olabilir. Mesela Amerikanın para basmasının amerikan ekonomisini olumlu bizim basmamızın olumsuz etkilemesi gibi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok o malesef öldü.
Türkiye'de yazlikta elimizde büyüdü neredeyse. Sokak kedisi oldugu halde eve girip cikardi. Simdiye kadar yanimizda büyüyen en kral kediydi.
Simdiki aslinda komsunun, ama 1 senedir bize tasindi. daha dogrusu evi devraldi. Artik kendi sahibine gitmiyor (düsünüyorum).
Beni elinde ceviriyor pust!:)
Mart sorunu yok, das..siz:)