Bizde yapsaydık keşeke
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bizde yapsaydık keşeke
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yalnız tek bir fark var. O endekste hiç hissem yoktu. Sadece zirveyi bulup short açma niyetim vardı. Dalga diplerinde bazen long açıp yukarı gittikçe azaltıyordum. Kazanç oldu mu dersen yalan yok, sadece çorba parası. Yanlış hatırlamıyorsam 27 Şubat'ta son kez dalga dibinden alım yaptım. Endeks 3000 puan yükseldi ama satmadım. 27 Şubat akşamı Dow inmemesi gereken seviyeye inince 28 Şubat'ta seans açılmadan benden bu kadar deyip seans başlar başlamaz elimdeki kontratları çok az bir karla elimden çıkardım, 3000 puan yerine çorba parasına razı oldum.
Yine yalan yok, sayımda terslik olduğunu görmeme rağmen düşüşün başladığını göremedim çünkü izlediğim sayımın böyle kıytırık bir son ile bitmemesi gerek diyordum. 3. dalga böyle saçma sapan bitmemeli diye düşündüm. Bu yüzden poz kapattım ama short açamadım. Düşüş çok sert gelince sonra da elim gitmedi short açmaya, büyük bir fırsat kaçırdım.
Olan oldu, bundan sonrasına bakıyorum artık. Nasipten ötesi yok.
Ulusal petrol rezerv stoğu 100 gün kuralı yok mu? İstediği kadar stoklayabiliyor mu herkes?
Yarın benzine kol gibi zamma hazır olun
İtalya'da Kovid-19 salgınından ölenlerin sayısı son 24 saatte 760 artarak 13 bin 915'e yükseldi
Kaynak : Anadolu Ajansı
İçinizde borsanın düşmemesini hazmedemeyen kaç kişi var? Çıksın delikanlı gibi söylesin.. Yarın borsa yükseldiğinde çocuk gibi ağlamasın.. Yakışmıyo sonra..
TCMB 100 milyon TL bağış yapmış kampanyaya. Üst sınır belli oldu.
yarına kallavi şort giren var mı ????
ısvıcreyı gectık bugun
Sağlık Bakanlığı, Kovid-19 nedeniyle son 24 saatte 79 kişinin daha yaşamını yitirdiğini, toplam can kaybının 356'ya ulaştığını bildirdi.
Sağlık Bakanlığı: Son 24 saatte 2 bin 456 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, vaka sayısı 18 bin 135'e ulaştı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "(Kovid-19) İyileşen 82 yeni hastamız var
Bakan Koca: "Test sayımız düne göre 4 binin üstünde artış gösterdi. Test sayısına oranla pozitif vaka sayımız ise azaldı."
Koca: "Son 24 saat içinde kaybettiğimiz hastaların yüzde 82'sinin 60 yaşını aşmış kişiler olması yine dikkat çekici."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Gitmeyen çok kağıt var.. Hepsini dönücem arçellik, koç hol.. Yeterki inanın. Güzel günler göreceğiz güneşli günler..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...1d0ba4482d.jpg
Teb deli gibi long açmış yine
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bankaların neden fişini çekiyorlar ....
Oysa fiyatları çıkan çoğu hisseden daha düşük???
Şu an ingiltereyi geçmemiz zor gözüküyor.. İngiltereye yaklaşınca 100 bin seviyesi geçilir bistte.. Maalesef ölümler başlayıp vaka sayısı arttıkça borsa coşmaya başladı dipten
Ginde 800 kişi ölüyor zaten normal döngüde. Yanı günde 800 e kadar normal sayarım. Sonuçta trafiğe çıkan azaldı trafik kazası azaldı. Bir nevi denge noktası gibi.
Hoşgeldin kongçulRın babası :))
Zahmet olmazsa
Totel pasta ne durumda oldu
Diğer kaç oldu acaba ?
Veriler eksik yanıltıyor benim pastada
Korona korkusu yavaş yavaş normale dönüyor.Devletin 2 milyon aileye verdiği 1000 tl yi almak için PTT önünde kuyruklar oluşmuş ,
millet kucak kucağa korona felan takan yok........ Aslında hastalığa yakalananlardan % 4 risk grubunu koruyabilsek yeter ... diğer
sağlıklı olan , genç olanların % 96 sı hastalığı atlatabiliyor.Tedbirler kapsamında risk altında bulunan % 4 veya 5 grubu içinde
bulunan 65 yaş üzeri , kronik astımı olanlar , solunum yetmezliği olanlar , kanser hastaları , aids HİV hastaları , şeker , yüksek
tansiyon hastaları kardeşlerimiz sizler % 4-5 risk grubu içindesiniz.Lütfen kendinizi izole edin evde kalın , evinize girip çıkanlarda
dikkat etsin , size hastalık bulaştırmasınlar , ellerinizi yıkayın , aksıran tıksıranlardan uzak durun , misafirlik olaylarına ara verin ,
iyi beslenin , sarımsak limon bal bunlardan tüketin , Eğer bu risk grubunu koruyabilirsek diğerleri zaten bir şekilde bağışıklık
kazanacaktır..