Sen istifa edemezsin, ben kovarım.
bu kime aitti?
trampa mı?
Yoksa bir filim repliğimiydi?
Printable View
Sonuna kadar katılıyorum. Burada bir grup var hiçbir şekilde finans piyasaları ile ilgili yazı yazmıyor. Sürekli siyasi yazılar yazıp kendileri gibi düşünmeyen insanları aşağılıyorlar. İnsanların yüzüne söylemeyecekleri lafları klavye başında yazıyorlar.
Halbuki forumda siyaset yasak ama burada 10 yazısının 9 u siyaset olan insanlar var.
Teknik analiz ise forumda altın ise forumda dolar ise forumda hisse ise forumda temel analiz ise vobelit forumda. Viob da filan zor bunlar. Siz burada bunları aramıyorsunuz aradığınız şey bizim gibi anlık saniyelik haberler ve siyaset ...
Dolar taban açılmadığı gibi bir de artı yapmış.
Gerçekten ilginç bir piyasa.
bu arada dunden bugune su saat ıtıbarıyle vaka sayısı 25 bın azaldı
https://www.hisse.net/topluluk/showt...99#post4333899
:kahkah::kahkah:
Hayallere fazla kapilmayalim..Ulkemiz ayakta cok sukur...Allah yardımıyla yine kazanan devletimiz olacaktir... Insaallah...
Eksik kalmış hem siyaset ci hemde çöküş cu ulan aynı gemideyiz batması kimin işine gelir..
Sercann hakli degil . Ekonomik olarak bakarsak Shortcular hakli . ama alavare dalavare yuzunden Sercanin hakli cikma ihtimali yuksek :) .. burdan 10 bin puan gotururler shortcular stop olur . akabinde 25bin puan verirler . dalavare yuzunden Sercanin pozisyonu dogru olmus olur :)
gunubirlik pozisyon icin degil su soylediklerim : boyle bir zamanda shortcular actiklari pozisyonun ustune oturup kahvelerini icemiyecek ise ne zaman icecekler :)
Soyluya yıkılacakti fatura soylu da rezil olmadan kararın kimin olduğunu ifşa ederek. İstifa etti. Damatgillerden sapotaj gelmişte olabilir. İstihbarat var jandarma polis vs. Bundan haberdar olmaması mümkün değil. RTE yi bile dinletebilir. İnce kalın penguen papağan bir çok yerden bilgiye sahiptir. Parti içinde sürtüşme ayağı kaydırma girişimi de olabilir. Sonuç soylu beton döktü. Damat poku yedi. Soylu bunun hesabını sorar. Soyluyu görevden alabilmesi için bahçeli ile ipler kopması gerek.
Aaa şaka gibi millet dışarı çıktı... cadde araba doldu
Vob sayfasına biraz takılan bırakamaz sigara gibidir.. çekiciliği yüksektir.... öyle bırakıp giderim diyenleri çok gördük.. burası bırakılamaz anca 40 gün bakmazsan tedavi olmuş gibi olur..
Soylu'nun damada attığı omuz yeter :))
Ah psiko ah
Vay be ben dolarTL'deki hareketin nedeninin IMF açıklaması olduğunu düşünüyordum. Yanılmışım. İstifa kabul edilmeyince sakinleşti.
Devlet Bahçeli
@dbdevletbahceli
·
5d
Terörden ekonomiye, bölgesel sorunlardan küresel dayatmalara varıncaya kadar ülkemiz muazzam bir iradeyle duruş göstermektedir. Böylesi kırılgan bir dönemde İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun istifa niyeti sürdürülen mücadele ruhunu sekteye uğratma riski taşımaktadır.
Devreye girdiği söyleniyor.
ss in istifasi gram etkilemez diye yazdim...o sirada istifa reddi soylentisi bile yoktu...
bddk dedim...asil o dusurecek dedim...
cambaza bakarken...bddk swap %1 e indirdi...kuzey koreden...%1 ustu...
hala cambaza bakin...yarin da bakarsiniz...
Gerçekten istifa eden istifa eder..gerisi hikaye
Forum insan vücudu ise viob biraz .öt tarafı bence.. yanı buraya teknik analiz için geliiyorum demek biraz bana yalan geliyor..
Bana komik geliyor..soylunun istifası kabul edilmedi.. yahu edilsin diyen yok da böyle de komik olmuyor mu arkadaş
Piyasada açığa satış yasağı kalkmadan 2. Bir satış dalgası zor. Gaplarla bi anda 40 bin puan duus piyasada mal devri yapılamadı tekrar yukarı çekip verme gayretindeler eğer bir geri cekilmede piyasa güçlü bol para ayağına millete mali yikarlarsa ancak dususun devamı olur. Pgsus niye tavanliyor en iyi örneği bu.
Viob forumda 3 gün dur oku login olmana gerek yok bırakamazsın anca 40 gün bakmazsan olur.
soylu gerçekten istifa ettiyse.
yani olur ya çok kişinin hayatını riske attım bu yükü kaldıramam falan diye öhöhm.
neyse
şimdi şunu anlamıştır.
bakanlığın bile önemi yok valla baştaki ne derse o oluyor.
ee ne zaman in derse ozaman ineriz bizde falan diye düşünüyor olmalı.