Belli olsaydı zaten köşeyi dönmüştük, nerden döneceğini kimse bilemez, belkide hiç dönmüycek :drunk:
Printable View
Hadi üst üste yeşil gün sayısı kapanış rekoru gelsin...[emoji16]
spotta tüm kağıtlarımı sattım...
85,000 girdim 109,000 çıktım...
viop tarafındada günlük çıtırımı yaptım...
artık para yeme zamanı bir süre yokum kalın sağlıcakla...
herşey gönlünüzce olsun...
https://i.hizliresim.com/UdSDJO.jpg
Siz çalın siz oynayın
Çoksa meraklı değilim zaten buraya
Bu gün yeni bir teknik mi deniyecek.
yoksa bozgurt sen masadan kalkıyon diye mi sallanıyo bu masa. :he:
Herkese iyi akşamlar
https://img510.yukle.tc/images/7496123.PNG
Seans kapandı geçmiş olsun..
Yarın ki favorim;
TCELL, PETKM, TTKOM
Durun yahu beyler bayanlar kavga etmeyin. milletin sinirleri zaten gergin birde tartışmalar olunca hiç çekilmiyor.
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
düş dow düş
biz kapandık
Yemekçi kardeş yorduk seni sağolasın
Halkyatırım spek kağıtları toplamış
Demekki bu ayak başka ayak
Thy Ekgyo bim alıcısı bu değilmiş
Atıl kredileri Halkyatırım aracılığı ile kullanmışlar
Nisan mayıs arası emeklilik fonları pastasınıda bir ara atarsan sevinirim yemekçi kardeş
Teşekkürler
Aha goç gitti sanki
Hayirdir ins dow kirmizi dunyanin sonu mu geliyor
Reuters. SPK, sosyal medya mecraları üzerinden yapılan yatırım yönlendirmeleri konusunda uyarıda bulundu
SPK açıklaması şöyle:
Kurulumuzca yapılan gözetim ve denetim faaliyetleri neticesinde, Facebook, Twitter gibi sosyal medya mecraları ile Whatsapp, Telegram v.b. iletişim sistemlerinde oluşturulan üyelik bazlı gruplar üzerinden, aralarında haklarında daha önce Kurulumuz tarafından piyasa dolandırıcılığı, güveni kötüye kullanma suçu dâhil pek çok suç fiilinden dolayı suç duyurusunda bulunulmuş ve işlem yasağı getirilmiş kişilerin de bulunduğu, Kurulumuzca yetkilendirilmiş yatırım danışmanlığı ve benzeri sermaye piyasası faaliyeti izni olmayan kişi veya kişilerce, yatırımcıların yönlendirilerek mağdur edilmeye yönelik eylemlerin devam ettiği görülmektedir.
6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun "Piyasa Dolandırıcılığı" başlıklı 107'nci maddesinde işlem bazlı piyasa dolandırıcılığı ve bilgi bazlı piyasa dolandırıcılığı suçları düzenlenmiştir. Anılan düzenlemeler uyarınca, "sermaye piyasası araçlarının fiyatlarına, fiyat değişimlerine, arz ve taleplerine ilişkin olarak yanlış veya yanıltıcı izlenim uyandırmak amacıyla alım veya satım yapanlar, emir verenler, emir iptal edenler, emir değiştirenler veya hesap hareketleri gerçekleştirenler" ile "sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi veren, söylenti çıkaran, haber veren, yorum yapan veya rapor hazırlayan ya da bunları yayan ve bu suretle menfaat sağlayan" kişilerin 3 yıldan 5 yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adlî para cezası ile cezalandırılacağı hükme bağlanmıştır.
Kurulumuzca yapılan incelemelerde,
- Sosyal medya mecraları veya iletişim sistemleri üzerinde oluşturulan kapalı grupları kurarak yatırımcıları yönlendiren şahısların, grup içerisinde paya oluşturdukları talep sayesinde sahip oldukları payları satarak menfaat temin etme amacını taşıdığı,
- Gruplar içerisinde yatırımcıları yönlendirenlerin "al" yönünde verdiği tavsiye ile eş anlı olarak kendilerinin veya ilişkili olduğu kişilerin sahip olduğu payları sattıkları,
- Böylelikle, gruplar içerisinde yatırımcıları yönlendirenlerin yüksek fiyatlardan ellerindeki payları grupların içindeki yatırımcılara satarak menfaat temin ederken yatırımcıları zarara uğrattığı görülmekte olup, bahsedilen nitelikte faaliyetlerde bulunan kişilere itibar edilmemesi önem arz etmektedir.
Bu çerçevede,
- Paylara ilişkin olarak sosyal medya ve iletişim sistemleri üzerinden yapılan telkinlerin ve yatırım tavsiyelerinin, belirli bir grup tarafından gerçekleştirilen piyasayı dolandırıcı işlemlere hizmet etme amacını taşıyabileceği,
- Sosyal medya ve iletişim sistemleri üzerinden yaptıkları paylaşımlarla yatırımcıları yönlendiren şahısların, aslında kendi pay satışlarına veya alışlarına talep/arz oluşturma çabasında olabileceği,
- Söz konusu gruplara dâhil olan yatırımcıların, bu grupları yönlendiren kişiler tarafından işlenen suçlara iştirak kapsamında sorumluluklarının doğabileceği,
- Piyasa koşullarını değerlendirerek yatırımlarını yönlendirme konusunda yeterli bilgi ve tecrübesi olmayan yatırımcıların, Kurulumuz düzenlemeleri uyarınca yatırım danışmanlığı ve portföy yöneticiliği konusunda yetki belgesi almış kuruluşlarla sözleşme yaparak, yatırım kararlarını profesyonel kişilerin yardımıyla almalarında fayda görüldüğü hususlarının da yatırımcılara bir kez daha hatırlatılmasında fayda görülmektedir. Tamamı: https://www.spk.gov.tr/Duyuru/Goster/20200604/0
papaz her gün pilav yemez...bu gece ne ola?
Bisi yok az sonra fed havalesi gelir hesaba dowda
Koç abi kızma ama arkadaşların dediği doğru
Yani her düşünceye saygımız var amma saniyelik fikir değiştiriyorsun
Bir diyon balon bir diyon yeni zirve
Bir diyon short sonra shortu kapattım demiyorsun
Sonra thyao short diyorsun açtığını demiyorsun
Vs vs
Uzun süredir ilk defa ybtakasoranı bugün az bişii yükselmiş
Yüzde 51 çoğunluk bende kalsın dediler heralde
bence gereksiz tartışmaya girmeyin düşüncenizi üst üste sürekli tekrarlayınca birde ısrarcı ve agresif olunca antipati oluşuyor burada bunu yapan arkadaş sayısı fazla ama araya espri şaka birşeylerde koyuyorlar siz çok dan dun giriyonuz ısrarla 25.480 dediniz hani bu kadar kesin rakam söylemek bence hata sonra 25.500 lerde ve 25.7600 lerde çok ısrarcı oldunuz sonra kaça çıktınız kaçırdım yani 100 puanlık bantta şimdi döner şimdi düşer demek bence teknik oalrakda dadoğru değil yani 25.480- 25.700 arası döner deseniz bile daha dengeli bi tahmin olur birde o akdar tekrara girmemiş olursunuz trumpın sağı solu belli olamz bu akşam bi twett 28.000 sonra bi twett 25.000 olur mu olur adam manyak az sonra deseki dowa 4 trilyon doalr sokacam ne olur. çizgilerle dowa bakmak trump varken pek mantıklı değil
Kagit bitmis agac kesmeye gidiyorlar bu gece boyle gecebilir yarin a yeni dolarlar basilcakmis
Burda sinirler gergin şhort tarafında... aynı hataya 2 gündür bende düşüyorum şhortlayarak malesef ama sonunda caydırdılar :D zararı bile unuttuk en güzeli, yoksa zararda durmak asabımı bozuyor ve kilitliyor işlem yapamıyoruz...Zararı kısa kes karda uzun otur...Yapmış oldugum karlar zararları karşılamıyorsa hatalı oldugumu piyasanın benim düşündügüm gibi gitmedigini anlarım...Ve bir süre çekilirim yeniden sakin kafayla girerim...Hareketin çok oldugu günler kaybetmek için birebir :D
dow yine artı oldu..100 kaplan gücünde
Vob a dow endeksini ekleseler keske full long 200 gun aciksa 198 i yesil kapatiyor