Hayir ustadim kotu demedim
Tamda sizin belirttiginiz gibi fp urunudur
Moser lar agir olmasa daha kaliteli
Ama moser alacaksaniz yetkili biryerden alin
Nette satilanlarin cogu sahte
Tek kil bile keserken cekme yapar
Syg
Peki dolar, Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herkese iyi geceler nasilsiniz
ben derslerime calistim 😀
Üstad düşünmeden bunu al. Çok basit mekanizması var. Plastiğini kırmazsanız en az 10 sene sorunsuz çalışır. Pilli almayın çekmiyor. Bu alet tüy gibi hafif her an Çek süpür katla kenara koy. El gırgırı gibi ama çekiş süper. Mekanizma basit olduğu için alengirli aletler gibi ek masraf çıkarmaz, yok hepa filtresi yok moku pisürü. Evde kedi köpek beslemiyorsan hiç düşünme al. En kötü ikinci yedek makine olur gırgır gibi kullanırsın.
159 TL kampanyası var. Yarına kadar.
DaVinci gibi ol üstad. Basitlik güzeldir. Sizin sektörde bir kısaltma var yazılım mühendisliğinde. KISS. Keep It Simple Stupid! Oh yeah!
https://www.hepsiburada.com/fantom-p...-evfanprap1200
Bir de aynı tipin daha gelişmişi var 204 TL. Onu da değerlendirin.
https://www.hepsiburada.com/fantom-p...-hbv00000rc5r7
ABD Başkanı Donald Trump adına Beyaz Saray'a içinde ölümcül derecede zehirli olan "risin" maddesi bulunan bir paket gönderildiği bildirildi.
Ustadim
Pandemi daha patlamadan sanirim subatti
Myfinans teyit edecektir
Resmin buyugunu gordum 6.10 dan dolar
300 den altin caktim yuklu
Ogunden beri de ellemedim duruyor
Hatta belli kisimda euro aldim o zaman
Gelinen noktada dolarin kac olacagini ongoruyorsunuz da dolar alinirmi diyorsunuz
Farzedin 8
Olmasi zor ama oldu diyelim
Bunu fonda yada hissede cok rahat cikarabilirsiniz cunku 6.50 olma ihtimali de var...
Suan dolar daha da cikabilir diyecek kisi yok
Ben goremiyorum
Ozetle ben girmem ne altina ne dolara
Ozellikle de altina
Cunku ons ve dolar ayni anda duserse yapragi yeriz...
Asi tarihleri gecen seneden ekim ayini verdi
Bir dahaki ay patir patir asi haberi duserse o zaman selale olur...
Ytd
Syg
ya kendi sacinizi nasil kesiyorsunuz ben cesaret edemedim
eve gelio evde kesio benim berber
kac kere geliyor hep aynı soru : nasil olsun abi?
en son gelin topuzu yap mk dedim
Ankraya kis geldi
Termostatimi ayarladim 26.5 e
Yaktim kombiyi
Üstadım,altın ve doları realize etmeyi düşünüyormusunuz yoksa evladiyelikmi
Bende almıştım o seviyelerden altın birde ek olarak mac,mps,oph ve yay var elimde ama uzun süredir sanki yaprak kımıldamıyor, 2 ileri iki geri gidiyor hepsi,
Dediğniz gibi hepsi tepetaklak olabilir 3 aylık süreçte,
Rahatta duramıyorum değişiklik yapmak istiyorum, bu konuda arzular şelale,içim gıcıklanıyo
Yada hep pozisyonu korumak mı gerekiyor? Değişiklik yerine ek bütçeyle pörtföyü zengişleştirmek mi daha mantıklı?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanki bu aşı 1-2 aya cıkacak gibi
Hersene Ankaradan eylül 15 gibi gelirdim. Ve sıcaklık bir sorun olmazdı.
Bu sene temmuz ağustosu antalyada geçirdim ve bir kere olsun klimayı yakmadık.
Eylül ayı sıcaklığı değil NEMİ çok fena etkiledi.
Bir kaç kere yeter artık klimayı açalım dedim ama dün gece saat 9 da açtık. gece 12 de meltem esmeye başladı rahatladık ve bugün normal eylül ayına döndük.
Makinayla tıraş olcakcanız , bir araba fırça yiyeceksin dostum kaçarık yokRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Büyük bir gelir için ciddi bir yarış, ama aşı yapmak cok uzun bi süreç aslında başımıza neler gelcek kimbil?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk 3-4 yıl bir mücade vardı ama sonra her erkek gibi off konumuna geçtim
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kıvılcım çıkmasada arada elektrik geliyo hala bana[emoji2]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Legal herkese yapılabilecek aşı 1-2 aya değil, 6 aya çıksın eşşek gibi anıracağım.
GMP protokolü nedir bilir misin Onur üstad? Buna uymayan hiçbir ilaç piyasaya sürülemez!
https://en.wikipedia.org/wiki/Good_m...uring_practice
benim ilgi alanım dışında bilmedigim konular ama
İÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tükek: "Kasım-Aralık aylarında aşının çıkacağını öngörüyorum. Kasım-aralık, en geç Ocak 2021'de aşılama biter diye düşünüyorum."
🇨🇳Çin, 4 yeni tip koronavirüs aşı adayının 3. aşama klinik testlerinin yapıldığını açıkladı.
-Herhangi bir pürüz yaşanmaması halinde halk, Kasım veya Aralık ayında koronavirüs aşılarını vurdurmaya başlayabilecek
Rusya, eczanelerde satılacak olan "Coronavir" isimli ilk Kovid-19 reçeteli ilacı onayladı.
bunun gibi haberler pompalanıyor sürekli
gaz almak icinmi yapiliyor bilmiyorumda cok görüyorum bu tarz haberleri