77 den sattığımı 50den geri aldım. Yok doleressiz olmuyor. 200 indirim olacak sanırım. YTD.
Printable View
77 den sattığımı 50den geri aldım. Yok doleressiz olmuyor. 200 indirim olacak sanırım. YTD.
Hiç bir şey olmamış olsa dahi, kesinlikle bir şeyhler oluyor olabilir...Daha Aralık'ta bi 200 daha var, tabi şimdi 200 se..
Yapıştır 400 ü gelsin, krediler düşsün netekim..
9 dakika son bhisleri görelim:evil:...ytd
İnşallah pas geç ,dileğim o.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
100 puan indirim tahmin..
Macaristan bile faizi 0.70 puan yükseltmiş:one:
Burası karışacak, vaziyet alın
https://youtu.be/nhDXTLX5XX8
200 iner en az
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anketimizde son durum;
Ek 27861
15 dakikalıkta güç topladı
14:02 olmasına rağmen faiz kararı açıklanmadı
Hala karar gelmedi,Şaban korkuyor galiba.
Hadi oğlum kemik
hadi oğlum işi gücü bıraktık bekliyoruz
https://youtu.be/HHtatLRI6Lk
Atoyorum isteyene...
Merkez bankası politika faizini 100 baz puan indirdi
100 puan indirim diyorlar...
100 baz puan indirildi.
hemen alınnnnnnnnnn:yes:
100 baz puan indirim geldi.
100 baz puan indirim
Faiz kararı öncesi 10.56 seviyesinde olan Dolar/TL 10.7437’ye kadar yukseldi
aralıkta da en az bir 100 daha indirim var..
Bu başlığı şu anda 145 kişi okumaktadır. (34 üye ve 111 ziyaretçi)
Forum CDS :cool:
TCMB: Enflasyonda son dönemde gözlenen yükselişte; gıda ve başta enerji olmak üzere ithalat fiyatlarındaki artışlar ile tedarik süreçlerindeki aksaklıklar gibi arz yönlü unsurlar, yönetilen/yönlendirilen fiyatlardaki artışlar ve talep gelişmeleri etkili olmaktadır
TCMB: Para politikası duruşunda yapılan güncellemenin ticari krediler üzerinde olumlu etkileri görülmeye başlamıştır. Bunun yanında, bireysel kredilerle ilgili gelişmeler yakından takip edilmektedir
TCMB: Kurul, para politikasının etkileyebildiği talep unsurları, çekirdek enflasyon gelişmeleri ve arz şoklarının yarattığı etkilerin ayrıştırılmasına yönelik analizleri değerlendirerek politika faizinin 100 baz puan indirilerek yüzde 15 olarak belirlenmesine karar vermiştir
TCMB: Kurul, arz yönlü ve para politikası etki alanı dışındaki faktörlerin fiyat artışları üzerinde oluşturduğu geçici etkilerin 2022 yılının ilk yarısı boyunca da etkisini sürdürmesini beklemektedir.