Bütün kağıtlar tavanda
Printable View
çıkışı güzel bir haber ile desteklemez. zaten spk sormuş, onlar da kap'ta özel bir durum yok diye açıklama yapmışlar. standart bilindik şeyler. spk tarafından ufak bir müdahale yakındır, eli kulağında.
hem ne diyeceklerdi ki? "bak hocam biz çok sığ bir tahtayız, dolaşımdaki hisse sayımız az, on yıllar olmuş sermaye artırımı yapmamışız, kuş kadar sermaye ile yolumuza devam ediyoruz, sermaye artırımı beklentisi olanlar pozisyon aldı, kent vs sağolsun sığ tahtalardaki bedelsiz beklentisi ve spor hisselerinin de cortlamasıyla bizim gibi hisselere nur yağıyor, sermaye artırımı yaparsak burası da patlar, kimse önünü alamaz, ancak bunu açıklamadıkça, beklenti azalana dek şişirdikçe şişirecekler hisseyi, küresel görünüm tersine dönüp ortalık patladığında da geldiğimiz yere yavaş yavaş döneriz, yolculuğumuz 400'lerde başladı biliyorsun" mu diyecek?
ha biz ne yapıyoruz peki? biz zaten bedelsiz/bedelli beklentisiyle çoktan yerimizi almıştık, bekliyoruz. kağıt neden artıyor, neyin rüzgarıyla gidiyor farkındayız. sırf kağıt artıyor diye aaa bu sefer kesin sermaye artıracaklar diye de beklemiyoruz. on yıl sermaye artırmayan on yıl daha artırmayabilir, eyvallah diyoruz. lakin buradan gelecek paraya bel bağlamadığımız için bir gün nasıl olsa artıracaksın gülüm deyip kenarda beklemeye devam ediyoruz.
insanların heyecanına arada gülüp geçiyoruz elbette.
ybtas'da aynı şekilde. lakin isbir konusunda benim ümidim daha yüksek. hislerim farklı şeyler söylüyor.
Eski gözağrıların yanında, yeni nesil racon kesenlerin de çokkkkk olacak.
Bugün ya da yarın alsam tavan tavan gider mi
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskiyi bilmeyenler yenileri ne bilsin...
Tevellütün kaç desek durur bakarlar...
Sanırlarki sayfada ıkı şey karalayınca bızden başkası yok..
Siz gelirken biz dönüyoruk..
bit pazarına nur yağmış bakalım bu nur nereye konacak
Bu başlığı şu anda 23 kişi okumaktadır. (5 üye ve 18 ziyaretçi)
ata_306, ank11, efe889, kwon3, Lithium
Rapor :)
432 lot tavan alıcılı kapanmış
2115 lot hacim oluşmuş
İş 800 - yatırım fnas 611- Osmanlı 127 - Oyak 77 satmış
İng 545- alnus 285- garanti 240- gedik 152- vakıf 136 almış
Tabi bunlar kimin adına alımış kimin adına satmış bileniyoruz
Eskiden RADYOCU,BAĞBOZUMU,VİKİNG(TİPİTİP),KWON3 ve tatar(vartolu,hatip ağa) vardı burada.....En eskiler bunlardı hatırladığım
Ben yeniyim. Hem hissede hem forumda :)
:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:: halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::h alay::halay::halay::halay::halay::halay:
Vartolu senin süs tavuklarını kaça kurarız 600 bin yeter mi sermaye olarak
Hoşbulduk tatar dostum. Flama hocam niye halay çekti merak ettim :)
1 aylık covid19 molası sonrası dönmek güzel, Allah kimseyi hasta etmesin ve lütfen kendinize dikkat edin. hisse bayağı hareketlenmiş :)
Bu günün gelişi dünden belliydi. Çorbacılar torbacılar adam ne yapsın. Biraz salması lazım.
Böyle hünlerde sakin olmak lazım.Uzaktan izlemek daha iyi.
destuuur, yeniymiş gibi gözüken, ne idüğü belirsiz bir adam foruma geldi, silahları kuşanın gayrı.
şu forumlarda en sevdiğim şey eski-yeni çatışmasıdır :) birisi bir hisse hakkında yorum yapacak olsa, hele ki rütbesi az, üyelik tarihi yeniyse derhal tepkiler başlar.
aslında bizim kültürümüzün en önemli özelliğidir bu. askerlikte de kıdem muhabbeti dönerdi vakt-i zamanında.
zanneder ki en çok yazan, en eski üye hissenin de, topiğin de tek sahibidir :)
bilmez ki o kullanıcı adının arkasında kim var :) fitne-fesat tohumu mudur acaba yoksa uzak diyarlardan müjdeler getiren bir garip hancı mıdır?
kalıcı mıdır bu devranda, yoksa haberlerini verip kaçacak mıdır?
hiçbirisi bilinmez... bilinen tek şey, bilinmesini istemediklerini, bilinenlerden daha çok bahsetmeyeceğidir...
kimse hatırlamaz bu hissenin 1400 liralardan 90 liralara geldiğini :)
bedelsiz rüzgarıyla alıp başını yürüyen bu hisse, ki yürümeye devam edecek furya bitene kadar, sermaye artırımı gerçekleştirmezse eğer -kiyıllardır yapmayan bugün de yapmaz, yarın da-, bu furya bitince yine ele verecek elbette. aslında ele vermece demeyelim, sıkılan gidecek, terk-i diyar eyleyecek, yeni mecralarda meşk eyleyecek.
ele alacaklar da ikiye ayrılacak. sermaye artırımına baş koyup sonuna dek bekleyecekler. belki yıllarca süründükten sonra ihya olacak. belki yarın haber gelecek, alaçatı'da yazlığını alacak. beklenti umrunda olmayanlar ise sermayesinin yarısını yitirip gidecekler çünkü onların motivasyonu ortadan kalkacak.
ha bu arada sermaye artırımı haberi gelir mi? :) bugün olmasa 5 yıl sonra gelir elbet.
hasss... ya! yine yeninin birisi gelip ahkam kesmiş buradan.
alacağın olsun pis yeni! seni istemezük, kelleni isterük!
ferman padişahındır değil mi eski?
:)
bu arada: Para Asla Uyumaz...
değil mi lefewre?
Ben bu tahtacıyı beğenmedim.. Alanda kazansın..
Bır sure ara..
Laf-ı güzar sanat eylemiş, sanatkara ne hacet. Varsa yoksa polemik fikir fırtınasına ne hacet. Kimsenin babasının mirası değil en iyisi Sayın Viking'in buyurduğu gibi zaman; sessizce kenara çekilme zamanı!
Aksiyon dolu bir öğle seansı izleyeceğiz sanki :)
Alnus ve tacirlere karşı yapı kredi ve garanti.
Sessizce izlemeye devam :)
Bloombergde İşbir CEO konuşuyor
Hımm demek ki dalganın sebebi buymuş :)
Boş muhabbeti bırakın CEO 1 milyar ciro hedefliyoruz diyor bu yıl seneye yüzde 70 büyüme hedefimiz var diyor Holdingin sermayesi ise 600 bin , bakalım sunucu sermaye yi soracak mi
Sormadı.....
Sunucu şaka gibisin:party:
Bu kadar karı mezara mı götürecekler :) Azcık da bize :)
Yazmayacağım dedim lakin yazımı etiketlemişsin üzerine nereden aldın onu bilemedim. Ben bir hissede teknik yorum, bilgi ve grafik paylaşımı azalıp boş lakırdı başlayınca rahatsız olurum. Kimsenin şahsına, kişiliğine, kararına itirazım olmaz. Kimsenin hisse alıp satması da benim sorunum değil. Beni burada bilen bilir, kimseye kendimi anlatmama da gerek yok. Ben sana"SİZ" diye hetapetmeyi daha şık bulurum.Siz hızlı bir giriş yaptınız ama aradığınız kişi ben değilim. İŞBİR defteri bu gün itibariyle benim için kapanmıştır. İnşallah cevap yazmazsın. İnşallah bazı arkadaşlar gibi yıllarca da bu tahtayı sahiplenirsin. Gerisi "Laf-ı güzar"
ben bir beyin fırtınası başlatayım madem, düşüncesi olan üç beş kelam etsin.
şimdi pandemi süreciyle ilgili:
- okullar tekrar kapanırsa (vaka sayısı artarsa gerçekleşecek)
- hafta sonu kısıtlamalar tekrar başlarsa
- belli yaş üstü tekrar sokağa çıkamazsa
- belli başlı mekanlar tekrar kapanırsa
(daha doğu akdeniz geriliminden, biden'ın seçilmesinden, ambargo ihtimallerinden bahsetmedim)
bunun etkisi ne olur? mart paniğine benzer dip görülebilir mi?
böyle bir panik dalgası ISBIR dahil önüne ne geldiyse alır götürür mü?
bu panik dalgası bedelsiz hikayesi, büyüme, yatırım dinler mi?
yoksa insanlar duruma alıştı, üç beş gün endeksi kırmızıya boyarlar ardından da hiçbir şey olmamış gibi yola devam mı edilir.
hissenin hikayesini biliyoruz da bir de trend denen bir şey var, konjonktür var, riskler var.
ISBIR dahilinde duyumu olan, bilen, gören genel bir kaç laf etse de korkularımızla yüzleşsek biraz hadi.
:) sattık gitti...
kalanlara selam olsun....
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bahsettiğiniz senaryolar olur veya olmaz bütün hisseler için geçerli, siz birdenbire çıkıp isbir yatırımcılarını çok düşündüğünüz için mi bunları yazdınız, isbir özelinde bunları yazdığınıza göre sizde olmasa gerek. Ben korkmadım aksine 1 tane daha attım sepete:ok:
Ceo bir milyar ciro hedefimiz var dedi sermaye 600 bin :plc:
selam bagbozumu. isbir'e 2013'te girip 2018 mart ayında çıktım. 2019 ocak'ta tekrar girdim. bu hissenin yediği ekmeğin lokma büyüklüğünü, içtiği suyun rengini, uykuduğu uyunun rem'ini, küçük tansiyonunu, insülin direncini, akciğer grafisine kadar bilirim.
sadece isbir değil tüm bedelsiz potnasiyeli olan hisselerdeyim. çöküş olduğunda tüm hisselerin geldikleri noktaya gideceklerini bildiğim halde beklemekteyim.
beyin fırtanası seviliyormuş dediler, ortaya bir soru attım. bir de o sorulara cevap verin bakalım.
senaryo ne olacak? senaryosuz yatırım olur mu?
a planı, b planı konuşulmadan? ha bu arada hiç plan yapmamak da bir plandır, onu da bilelim :)
Şimdi ben diiim ki şöyle olursa böyle yapacam ben şunu bekliimmm bunu beklemiimm.Eeeee sen ne yapacan benim planımı herkezinki kendine.Hadi benim ki sana göre apsürt geldi ne olacak.Benim aklım o kadarına eri demekki.Sen kendi planını uygula boşver başkalarına.Pekte bu konulara girmek istemem.Pek yazasımda yok.Hani bu tip hisselerin tomogrofisini çekmişin ya o cihazı ben yapim işte.Hani sen o kadar övmüşün ya kendini bende biraz konuşimmm.PÖİP BENDEN SORULUR kalın sağlıcakla.Kimseye karışmayın.