KOZAL vadeli tavan mı? taban mı?
Printable View
KOZAL vadeli tavan mı? taban mı?
Bu sabah teminatler yine degisti galiba.
Bist30 7.590 Tl olmus.
10 tane kontrat icin 75.900 TL teminat lazim artik.
Güven vermiyor long poz şorta dönecek birazdan
SASA devre kesti.
Şunu 80 yapsınlar da patron da borsa da rahat etsin
Olmaz ama böyle
Fışkırtma bekliyoruz.
SASA devre keser tabi kağıda yanasılmaz dedik 2 hafta önce beklentim 80 ler :)) ytd
bu senedi 8 inci ayda kuşlu sitede analiz ettim ama almadım pişman değilim
SASA içinde o zamanlar düşüş olacağına inanamıştım
https://i.hizliresim.com/8s2hgiy.png
döner sırası fakirlikten değil lezzetten dolayı girilen bir SIRADIR sokak kültürü olan bilir en ucvuz dönerde sıra olmaz en kaliteli lezzetlide ise olur hatta 2 metrelik döner keser bazı markalar istanbulda..
bereket döner mi enbey mi tercih ederseniz ,bayramoğlu döner lezzetlidir, bursa kebap evi de kalitesi iyidir mercanda sebil dönerci vardır, hacı osmanın yeri tam bir efsanedir bir ara süperdi,
hacı osmandan , yeriniz istanbul içi veya dışıysa bursa kebaptan döner yemeyen döneri bilmeyendir zaten ..
Karakemal dün attığın ortaya oltayı inceden goy goy da yapmışın bak millet çıkaramıyor kuyudan.:)
Senin halin vaktin yerinde ona göre giyinip ona göre takılıyorsun , gittiğin yerlerdekilerde senin gibi olunca ne açlığı nede insanların çaresizliğini göremiyorsun.Akıllı adamsın yalnız para biraz kalp gözünü kapamış gibi ne dersin , şu ortamı bile normal miş gibi anlatıyorsun zaman zaman , bak ben arada yaparım sende yap arada git bir bakım evine ne hikayeler var dinle, arada git onkoloji bölümüne , arada git çaresizliğin olduğu mahallelere hele bir çocuğun annesine aldırmak istediği şeyi alamadığı zaman Annenin ve çocuğun gözlerindeki o buhu bakışları gör yani sen yanlış yerlerde geziyorsun Kemal , bak bunları yapmıyorsanız arada yapın gördüklerimden sonra şuanda bile yazarken gözlerim dolarak yazıyorum kalp gözünüzü açık tutun hiç birimiz ne olacağımızı bilmiyoruz istediğiniz kadar paranız olsun..
selametle
SPOT da Y/F ve BofA satış tarafında, Garanti Yatırım aldıklarını yedirebilecek mi bakalım,
https://i.hizliresim.com/e75dvso.PNG
BofA bugün KOZAL DOAS KRDMD İSCTR PGSUS alıp THYAO PETKM SİSE ASELS TCELL satıyor,
https://i.hizliresim.com/po7kmgq.PNG
kusura bakmayın alper kardeş, cahil cühela arkadaşlar bi kendini bilmezlik etmiş, 2 tane hacivat sakallı dar pantolonlu oğlan döner yedi diye, türkiye ekonomisinin haşa daha iyiye gittiği yahut ahalinin yaşam şartlarının bi iyileşme olabileceğini ima etmesi gibi hadsiz laflar etmişler, cahillik işte.. bu cehalet bu ekonomi bilmezlik karşısında derin bir utanca kapıldım, inşallah af buyurursunuz, cehapeli arkadaşlara iletseniz bu mesajımı, affetmek büyüklüktür.. cehapeli arkadaşlar malum modern, çağdaş, aydınlık, okumuş etmiş bi kitle olduğu için muhakkak ki malum partinin kıllı bacaklı bidon kafalı destekçilerinden çok daha ayrı müstesna bi yerdedirler, haşa canlarını sıkmak istemem zira tek adam diktatörlüğü dolar kurunu aylardır faşist bi baskı altında tuttuğu için canları zaten sıkkın, rica etsem özürlerimi iletin kendilerine
sizden de ricam, ekonomi biliyorsunuz ya, biz forumdaki fanileri de mahrum bırakmayın engin ekonomi bilginizden, bahşedin biraz.. gerçek enflasyn kaçtır mesela, enagçı aslanlar yüzde 230 falan diyor ama ben daha yüksek en az yüzde 369 olduğunu düşünüyorum, siz daha iyi bilirsiniz cehapeli olarak enflasyon en az kaç olunca avrupa birliği türk hükümetini otomatikman düşürme yetkisine sahip ?
SASA gibi endeksi götüren kağıdı resmen öldürdüler..
Seans içi düzeltmeler vay be neydi eskiden o tabanlar badem olmasa bu borsada neler olurdu neler. Badem izin vermez veremez..
Tcell zirve yeniledi.
adamlar global piyasaların yüzde doksanının kapalı olduğu haftayı bulup, vade sonunda - yıl sonunda teminat ayarlaması yapıyor. işte feraset işte liyakat m q
bakın bakın ne diyecem bakın bakın ne diyecem o gün bu gün mü :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Sasa yı 8 (sekiz) TL den alırım bence.
isterse gelir istemezse gelmez ben resmi atayım gerçekleşirse bakın dediğim oldu derim artık
https://i.hizliresim.com/juxpyo3.png
Kontrollü borsa..
Düşüş imkansız.
BIM kavgası ne oldu :oleyo:
Bir kaç gün önce 120 lerde iken bu haberler ile taban taban gitmesi lazım gelir diye sinyali verdik idi..
Al bugün 140 tl..
90 derece ile dikilebilir..
TCELL ne oldu kuduruyor..
15 16 larda iken tvf ye geçince uçacak bu dedik diye birisi bizimle dalga geçmiş idi..
Dolar bugün 19 olurmu
Birleri alttan topluyor ne güzel
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kısa sürdü abi sanki :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok akıllı oldukları için corona da toplamamislar. Hahaha.
Dünkü açıklamadan sonra gübrelere çakıyorlar bugün
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mut hazırlamış
teb yatırım viop şubat vadeye long pozisyonlarını taşımaya başladı
viop un palası olarak bilinen teb yatırımın ise şu ana kadar açmış olduğu 38 bin kontrat long işlemin maliyeti 6165 puan
short tarafta ise bofa var gelecek vadede endeks mühendisliği devam edecek diyebilirim ....
https://i.hizliresim.com/tb2xvvi.png
TECRÜBE HAYATIN İNSANA KEL OLDUKTAN SONRA TARAK VERMESİDİR .
10 kat gitmiş baba baba kağıtlara yüzde 1 bile satış geldiğinde ateşe değmiş gibi gerisin geri sarıyor..
Yeni yılla birlikte şiddetle düşen mevduat faizleri ile borsada temettü ve bedelsiz çılgınlığı başlayacak.
Kontrollü borsa
Düşüş imkansız
Haberin biri bitiyo diğeri sürülüyor.
Alıntı:
rezerv, swap, vergi barışından gelen para, içeride döviz mevduatlarından gelen para tamamen boş.
acilen dış ticaret açığını kapatacak çözümler üretmemiz lazım. konu basit : ithalatı azalt, ihracatı yükselt.
sen ihracatçıyı bu enflasyon maliyeti altında kur baskısı altında ezmeye devam edersen bu işin sonu çok daha kötü noktaya gider. Kur acilen 1-2 ayda 23.5 olmalı. en azından ihracatçının maliyetleri düzene girmeli.
bir iktisatçı olarak yaptığım bu analizim burda dursun.
vatandaş haykırıyor -yapmayın artık diyor, etmeyin artık diyor.. çekilin doların önünden diyor, bırakın gitsin yukarı yukarı diyor, vatandaş ekonomist olarak analizini yapmış, kur en az 23.5 olmalı diyor, ama diktatörlük kayıtsız, diktatörlük umarsız, diktatörlük tutarsız..Alıntı:
..bunlar doları baskılayacağım diye uğraşırken birileride ellerini ovuşturarak küçük küçük çekiyor.
tamam bugüne kadar baskıladın ama artık yapma ! iş iyi noktalara gitmiyor.
belki de dövizi kendileri çekiyordur.
bunların yaptıkları hakikaten akıl kar işi değil.
bakın, bu bir dramdır, vatandaşın sessiz çığlığıdır bu, bu çığlığa duyarsız kalmayın
Ne zaman bir GAZ müjdesi açıklansa birkaç gün düşüş oluyor.
Sonra hızlı toparlıyor.
Bizimle hemen hemen aynı kategoride gördüğüm arjantin merval..
80.000 den 160.000 e yüzde 100 yapmış idi..
Düzeltme falan demi..
Hani hafif ya çok deel..
Hayır dedi ve 90 derece ile dikildi yeniden..
https://i.hizliresim.com/826qrc4.png
190.000 de..