Her gördüğün şeyi kopyala yapıştır be ya 😂
Printable View
geçen burada uyardım bak 10 gün ceza aldın gelip bana bulaşma o bulaşıyor arkadan hemen yalaması ortaya yazılar yazıyor.Bak dedim bir daha ceza alırsan katlıyacak dinlemedi demekki ben bu adama 2 çizgiyi anlatamadım dün akşam köpekllerin durumunu anlatmaya çalışıyordu millet :kahkah:
aptal aptal yazıyor formasyon bilmem neyi....yok grafımda 2,90 altı 2,80 dolar görünüyor ....sonra da yazdıklarını siliyor...boş olduğun yazdığını silmenden belli........ulen boş kafa yanında korkak emlak stabil yağlama yalama yapın bakalım.....siz böyle yaparken bizler paraları katlıyoruz....abka ceza almış diye sevinen finolar cezalı değil....sadece işi var.....:halay::kahkah:
Bak tuzlukçunun dili açıldı yalamış apkayı gel kurtar beni diye birşey yapmıyacağız korkma :)emlak şunun damağını çek korkmuş
:yahoo::evil:................Tokat manyağı yaptıklarım gelip yazıyor ya böyle endeks çıkarken izlersin .....bekle endeks iniyor oradan alırsın belki yarın......:yahoo:
manzaranın türümü olur ? manzara işte :kahkah:
şu sıcaklarda, karlı dağlar... serin serin :oleyo:
https://i.hizliresim.com/494k27n.jpg
''dayu bırak dağı bayırı, yazın tadını çıkaralım... sahillerde işimiz bitmedi daha '' dirseniz :drunk:
https://i.hizliresim.com/30efzy5.jpg
aşağıda federallerden kimse vamıydı la ? onada bakmadık
alper alla belanı vermeye...
:drunk:
buralar fena karışacak ben gider :he:
:drunk::drunk:
akşam 11.060..................Long açtık...... yukarı alırsa kaparım yoksa yarın palaya teslim ederim.....
11,059 ikinci Longlar da açıldı......yarın sabah hepsini palaya teslim etmek üzere ......
SPK, GARAN hisselerindeki bir isme ve bir bağımsız denetim şirketine idari para cezası kesildiğini duyurdu
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bir kişi ve bir bağımsız denetim şirketine idari para cezası uygulanmasına karar verdi.
Kararlarla ilgili SPK bülteninde yer alan bilgilere göre, Garanti Bankası (#GARAN) pay piyasasında gerçekleştirilen açığa satış işlemleri nedeniyle Ali Ziya Sesel'e 1 milyon 100 bin lira idari para cezası kesildi.
Kurul buna ek olarak Vezin Bağımsız Denetim'e, incelemede tespit edilen mevzuata aykırılıklar nedeniyle 155 bin 567 TL İPC kesildi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, et fiyatlarında yaşanan fahiş fiyat artışına tepki gösterdi. 6 Şubat depremlerinden sonra dahi defalarca zam yapıldığına dikkat çekerek, "TV'ler kasap reyonu gibiydi, şimdi et fiyatlarını düşürdük. Ancak marketler, kasaplar hala pahalıya satıyor" dedi.
EREGL 2024/2. çeyrekte 4.39 milyar tl kar açıkladı, bir önceki çeyrekte 5.60 milyar tl kar açıklamıştı,
Geçen yıl ise 2023/2. çeyrekte 3.9 milyar zarar açıklamıştı,
EREGL 2024/2. çeyrek kar beklentileri ortalama 3 milyar idi,
Bu durumda beklentilerin üzerinde ve geçen yıla göre zarardan kara geçmiş oldu!
İsveç vatandaşına karşı şeffaf, açıklıyor. Neredeyse tüm Afrika'nın vizesiz girebildiği Türkiye'de o hastalık çoktan yüzlerce kişiye bulaşmıştır. Ama açıklanmıyor. Belki de hastaneye bu şikayetle gidenlere yediğin bir şey dokunmuş, alerji yapmıştır filan deniliyordur.
Borsaya etkisine gelince bunu bilen, tahmin edenler dün ulaşım sektöründe satışta, ilaç, sağlık gıda tarafında alıştaydı. Şu an %3 + olan Japon borsasında bile ulaşım sektörü ancak yatayda kalabilmiş.
Türkiye'nin vize uygulamadığı Afrika ülkeleri
Botsvana: (90 gün)
Fas: (90 gün)
Fildişi Sahili: (90 gün/Online vize)
Gambiya: (90 gün)
Güney Afrika Cumhuriyeti: (30 gün)
Kenya: (90 gün/Online vize)
Komorlar: (90 gün/Kapıda vize)
Libya: (90 gün)
Madagaskar: (90 gün)
Mauritius: (30 gün)
Mozambik: (90 gün/Kapıda vize)
Ruanda: (90 gün)
Senegal: (90 gün/Online vize)
Seyşeller: (90 gün)
Svaziland: (90 gün)
Tanzanya: (90 gün)
Togo: (30 gün/Kapıda vize)
Tunus: (90 gün)
Zambiya: (30 gün)
Zimbabve: (30 gün/Online vize)
Tokat Belediyesi’nde görev değişikliği, Başkan’dan yeni atama
https://tokatolay.com/2024/08/14/tok...an-yeni-atama/
interneyşınıl olarak giriyorlar bize mk :drunk:
komple
https://www.youtube.com/shorts/UuHVtbJB9CE
almışız :kahkah:
İsrailli albayın ses kaydı kirli anlaşmayı ortaya çıkardı: Amazon Google ve Microsoft Siyonistlere yardım ediyor
İsrail sitesi +972 Magazine, İsrail ordusunun Bilgi İşlem ve Bilgi Sistemleri Merkezi biriminin komutanı olan albayın verdiği "İsrail ordusu için bilişim" konferansının ses kayıtlarını yayınladı. Kayıtlara göre İsrail ordusu Amazon'un bulut hizmetini Gazze nüfusu hakkında gözetim bilgilerini depolamak için kullanıyor. İsrail, 7 Ekim sonrasında askeri saldırıların hedeflerini belirlemek için bu bulutta yer alan verilerden faydalanıyor. İsrail ayrıca Google ve Microsoft'tan da yapay zeka desteği aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi dahil 13 üniversiteye yeni rektör atadı.
Bakır, arz riskleri ve ABD verilerinin desteğiyle haftalık kazanca hazırlanıyor. Demir cevheri ise zayıf Çin çelik fiyatlarının beklentileri olumsuz etkilemesiyle haftalık kayba hazırlanıyor
Dinğonun ahrına döndük, Iraklı 15 yaş altı vizesiz ğiriş serbest, bu ne â“amonyum nitrat,
Çınarcktym, değüşüklük zirvede, Rus ukraynalı ne ararsan,
Ülkece tarhana modunu ğeçtik ğeçmesinede,nasıl temizlenecek çok merak konusu
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnfo Yatırım tarafından hazırlanan günlük bültende Borsa İstanbul un bu sabah hafif alıcılı başlangıç yapması bekleniyor