emeklilere kısaca ölün gidin demiş...
Printable View
emeklilere kısaca ölün gidin demiş...
Emekliler geçen yılın değerini bilemediler.
Emekliler yılı bitti.
Bu yıl koşullar daha zorlu
Memur emeklisi %11.75
Bag-Kur,SSK emeklisi %15.74
Maaş artışı ile yetinecekler.
Reis'in ağzının içine bakarlar bir kaç gün
Akp ye oy veren emeklilere çok bile sukretsinler emevi fln takilsinlar
aynı şekilde devam ..kısmet ytd .. sayımda beklediğim gibi ilerliyor + sistmlerde sayımla senkronize oldu bende .yrd. ..
bu durumda işin zor tarafı pozlara sıkı tutunmak (spot) kaldıracı iyi düzenlemek (vadeli) .maliyetlerim fena değil elimden geldiğince uzak duruyorum ekrandan .cümleten bol kazanç şans .. :) . ytd ..
Emekliler memurlar
Aldınız mı
Bu emekliler geçen sene röportajda kilicdar a verirsek apo yu çıkarır diyorlardı
Allahın kerizleri :kahkah:
Emeklilere zerre kadar üzülmüyorum...
Bütün başımıza gelenlerin sebebi onlar...
Onlar olmasaydı çoktan bunlar gitmişti...
hemde 10 sene önce...İnsan layıkıyla yaşar...
her millet layık olduğu şekilde yönetilir"
2025 yılına gelmişiz eskiden buzdolabımı vardı kafasında olanlar dahada beter olacaklar...
long açtım
yav yanlış yazmışım şortmuş
fikir değiştirdim tekrar long aptal palanın parasını alalım:)
akşama hangisi tutarsa ona göre kazandım derim terste kalırsam kapattım derim :)
aptal pala hızlı olamazsanız tırtıklayamazsınız :kahkah:
son yazdıklarım tokatçının buradaki dünyasını anlatan yazılarından.
Bütün emeklilere geçirmeyin yahu... 15,74 elhamdülillah yedirmeyiz reisi. Buzdolabı diye birşey varmış onu alacağım.[emoji3][emoji3][emoji3]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dr. Barış Esen
@barisesen
·
46d
⭕️ 6 aylık enflasyon farkıyla 2025 yılı zam oranları belli oldu.
⭕️ SSK ve Bağ-Kur emekli aylıklarına % 15,7'lik bir zam olarak yansıyacak.
⭕️ Memur ve memur emeklisi zammı % 11,5
hırsızlık böyle yapılıyor
açıkçılar uzun zamandır paslandılar
makineleri yağlamağa başlamışlardır yavaştan
emekliler yılı geçti bu yılda çalışanlar yılı olsun ne dersiniz? :)
Bugünkü hacim dünden de yüksek. Bir tarafa illaki sert kırılım yapacak. Kemik sesi gelmeden hareket etmemek lazım. Bu seferki kemik kırığını platin vidalar da kurtarmaz.
Bofa+ İş in 300 bin short pozisyonu olmasa bir yorum yapardım ama dünkü para çıkışı ve bugünkü hacim beni korkutuyor.
İris Cibre
@iriscibre
Beklentilerin bayağı altında gelen enflasyonda, Çekirdek endeksler Merkezin patikasına girmiş görünüyor.
Kirada artış hızı sert düşmüş 2,89%.
Bu şu demek;
Ya Aralıkta var olan kirasına zam yapılan sayısı düşük ya da yeni taşınmalarda fiyat artışları düşük ya da her ikisi
Gıda sert geriledi. Taze meyve sebze fiyatları bu ay düşmüş
Bankalarda satışlar var..........
o kadar telaş etmeyin
reis %10-15 refah payı koyar rahatlatır
Alev Alatlı ;
''Ne biçim Türkleriz ki bizim ideolojimizi bir Yahudi yazıyor! Zira Yahudi Moiz Kohen (Munis Tekinalp) Kemalizmin ideoloğudur. Tıpkı Agop Dilaçar'ın Türk Dil Kurumu'nun baş uzmanı ve Ermeni olması gibi." derken kısacası bilinenleri söylerken acaba hangi gerçeğin üstünü örtüyordu. Ya da neleri gizliyordu.
Bunların düşünceleri- yazılan kitaplar yıllarca okutuldu-okunuyor.Sonra diyoruz neden Atalarına-değerlerine düşman bir nesil oluştu.İLK DÜĞMEYİ YANLIŞ İLİKLEMİŞİZ.
Bir yanlış ,nesillerce boyunca dikte edilip okutulunca O ARTIK MUTLAK DOĞRU kabul edilir..ve silinmesi imkansızdır.
Sonra da ilk taşı kim attı yok bana sataşma var yok bilmem ne... Tipik trol
Seni gibi seni KARATROLLLL:oleyo:
Maaşına %20 zam olacak
Bir ENTELLEKTÜLEİN TESBİTİDİR.ÜSTELİK BU YORUM DA DEĞİLDİR.Kayıtlarda var.
En büyük türk reis yüzde 20 yi değil 15.74 u layık görmüş abartmayalım. Yedirmeyiz.
Ben de ekleme yapayım. Sayın Alev hanımın en büyük elestirisi de pacozlugun yeni bumbuyuk Türkiye de kutsanmasidir. Kimin eseri acep? Bak bu hanımın kitaplari da vardır bende. Okuruz pacoz değiliz.