size bu grafiği ara ara verecem..sizin için değil..izleyiciler için..siz extre yapıştırmaya devam edin..
başka şeye aklınız ermez..
Printable View
size bu grafiği ara ara verecem..sizin için değil..izleyiciler için..siz extre yapıştırmaya devam edin..
başka şeye aklınız ermez..
Karadumanın cin ali resmini gören buraya yapıştırsın bende gözükmüyor
neden gözükmüyor bu meşhur graf:drunk:
emlak gelince çöz bu işi
Karaduman Ccola yı bugün sabahtan sattım.
Bana cola’dan borçlu değilsin.
Senin grafik ise yanlış yerde.
Halbuki Zdx de Ccola grafikisi BİST'ten iki kat kötü demişti.
Bana yımırtalı pide kazandırdı.
Karaduman senin grafik bu sebeple yanlış yerde.
Burası VİOP topiği
Burada dakikalık grafik koyarsan dakikada bir konuşacan
ama saatlik grafik koyarsan saatte bir konuşacan
Aylık grafik koyarsan millet unutmasın diye ayda bir yazacan
Senin aylık grafik bir saatte değişmeyecekse ki değişmez o zaman her saat üç beş kez yazman gereksiz.
Bak ben grafik koyamadığım için seyrek yazıyorum.
https://i.hizliresim.com/k9pcx2p.png
burada goy goydan başka birşey yok bende bir graf paylaşayım :)
3 senedir aynı hikayeler f35 bugun aselsn yukarı alıyorlar aynı haberlerle bunun için kchol bımoş , akbnk satıyor total 1 milyara yakın 1 milyar aselsn fonluyor , hani yabancı her hafta ufak ufak alıyor dedikleride bugun gördüğüm kadarıyla akbnk da yaptılar hsbc yaptılar dışardan londralı milli yerliler olabilir orayı takip edicez.
işbankası genel müdürü çıkıyor temmuzda 350 indirim bekliyorum diyor küt bankalar sattıklarını geri alıyor :)tamamda başkan en yüksek faiz verildiği halde içerdeki belirsizliklerden kimse gelmiyor , döviz biriktiremezse sizin dediğiniz gibi bir indirim zor neden mi aşağıda cvp
Net döviz pozisyonu pazartesi işlemlerinde 2.1 mlr usd azalarak 21.35 MLR USD'a geriledi
Merkez net 2.34 MLR USD net satış yaptı
Koca koca insanlarsınız, iyi kötü herkes paylaşm yapıyor, şahsi almadan , kısa kesmek en ğüzeli,yada baş engeli en basiti,
neden bizim işimiz yol , viyadük, inşaat işim üzerinden sana graf attım o eve bak bakalım 2008 le aynımı değişimi gör diye attım 2008 bu şekilde ne planlama , nede bu malzemelerle böyle binalar oluyordu sende kafa yapını değiştir yenile anlayana çok bilgi vardır rahat ol senin grafını özelden arkadaşlar atmış onuda cvp layacam ama sen yine itiraz edicen
o zaman bana cevap yazma..alıntı yapma..uzak olalım..ben seni görmedim..sen beni görmedin:party:
isteğimi kabul edersen sevinirim..
ben şu grafik olayını daha da açayım..haftalıklara neden bakılmamalı..aylıklara neden bakılmalı..
https://i.hizliresim.com/a5m6o3e.png
özelden bunu atmışlar bumu grafın
evet o....her tarafda bulabileceğin bir grafik..özel bir çabaya gerek yok..
Sarı kafa tekrardan savaş başlayabilir demeye başlamış..bu adamın ağzı 2 gün sonra yamuluyor..Allah vergisi bu
Özgür Özel; seni %29 ile orda oturtmam..
https://i.hizliresim.com/8oi7jp5.png
birde buradan bak yukardan aşağı 3 halka senin beklediğin 2008 hareketi bölgesi
rsı bak nerede şuanda , macd bak
sen anlat bana ne görüyorsun sen orda..gördüğünü ben sana tekrar anlatacam..anladım ben senin görüşünü..
tabloyu nasıl okuyorsun onu görecez ..
görüş farkını ortaya koyacaz..
varsa ustaları da davet edelim yoruma..
Sen büyük ihtimal tl grafa göre dönüş olsa macd kesişmedi dip görmedi diye beklerken dolar bazlı graf kesmiş olur senin kafayla gidersek 2 daire dip görmeden macd döndüğü zamanlarıda işaretledim örnek olsun diye .
sen sabit adamsın yine kabul etmeyeceksin savaş olmadığı sürece 8200 tl bazlı dolar bazlıda 40 tl baz alırsam 2.10-2.05 altı yok bu bantlarda ayağımıza yeniden sıkarsak 19 marttaki gibi
hayır yahu..korkma hemen..sen ne gördün bu attığın grafikte..hakkaten merak ediyorum..
samimi olarak söylüyorum..ben de mi tuhaflık var acaba..olabilir..
Göt anteni tokatçı bilmediğin konulara girme sen bu iş buraya gazoz kapağı ile long şort yazmaya benzemez
bak abka vardı ...ozan ...nohut... daha bir çok kişi bu zibidi yüzünden formu terk ettiler.....
Birbirimizin ne yaşadığını bilmiyoruz. Bu, her konu için geçerli... Birbirimizi kırmayalım.
gönder gelsin
neyse sindoma sen kendi grafiğini anlatmadın..özelden mesaj da gitmiyor..özelden neden yazmıyorsun diyecektim..
ve sen grafiği bu şekilde yorumluyorsan -ki anladım ben işaretlerden- bizim vatandaş ne bok yesin..
bu formda anlatacağım grafiği idrak edecek birkaç kişi anca çıkar..
onlar da yazmaz, uyanıklar çünkü..
ama kısaca şöyle yazacam..orta ayarda..
sindoma dayı attığın grafiğe bakacaz şindi..
grafik okumasını bilen adam baktığında aradaki farkı görür sen göremezsin çünkü rakamlarına şartlanmışın .
hala diyorsunki macd dibi görmedi tl bazlı ama dolar bazlı dibe yakın rsı aynı sen yine başlayacan borsayada yabancımı var dolar bazlı bakalım diyeceksin sonuç olarak anlamyacak kendi doğrularını anlatmak için gelen geçenle burada tartışıcaksın benim grafımla madem indikatörleri takip ediyorsun kendi grafını üstlü altlı bakarsan ben dalgayı 1. vagonda yakalarken sen ya 2.yada 3 . vagonda yakalaycaksın ben gideceğim yere kadar maliyetten dolayı rahat gidicem ama sen hep diken üzerinde olacaksın belki mal bile alamaycaksın dönüşte buda burada kalsın
Sildim
Gören görmüştür, görmeyenede yapacak bir şey yok