yakında şirketin %kaçı bende göreceksin.. Acele etme yavaş yavaş tadını çıkara çıkara seninkileri alana kadar beni konuşacaksın... Bendekiler zoruna gidiyor galiba
Printable View
Niye zoruma gitsin? Umarım çok kazanırsın...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hemde çok zoruna gidiyor... Bi tarafına takılmış murat doğan telefonum var arasana bir... Mahkemede adresimde var görüşelim bir acı bir çayı mı iç ne kadar boyun var seni bir görüyüm batık adam seni elinde 10.000 lotla bizimi yönlendireceğini sannettin.. Ver senin kinide alacağım sana özel 0,31 alıyım... Almayan ipne olsun vermeyende ipne olsun
Vereyim sana 13 liraya...
Ek 10330
gece saat 3......
iki meçzup harici, 18 ziyaretçi.......
geçen ne dediydim size.....
" EN AZ 250 KİŞİSİNİZ"....
Tahtası kapalı ama rağbet çok. Entrikası bol senet.
Anlamsız bir şekilde birbirimize laf atıp duruyoruz farkındamisiniz. Bende ilk defa tahtası kapalı olupta bu kadar kişinin hemde hararetli şekilde bir yere varmaya çalıştığını görüyorum. Bundan ne çıkar diye düşündüğümde hakikaten adam iyi sokmuş ki hazmedememisiz (bende olan bu) hala bir yerlerden biseyler bekliyoruz. Yada birileri Ali Cengiz oyunu ceviriyorda buna alet oluyoruz. (Ndn olur onu da bilmiyorum .) Yarın gnpwr hol. Mahkemesi var takip edebilecek bilgi verebilecek arkadaşlar olursa seviniriz. Bakalım birbiriyle bağlantı olacak mı.