Son 5 dk... Eğer kendini yukarı atmazsa haftaya bir cacık olmaz
Printable View
Son 5 dk... Eğer kendini yukarı atmazsa haftaya bir cacık olmaz
Beyler arkit trabzonspor katar diye bisey duydunuzmu ucar ondan bekleme zamani bugun habere verdigi tepki ortada daha cok haber gelcek boyle basaksehir e gelcek teklifle bile tavan yapar ytdddddddddd
Eskiden finansbankla denizbank ayni anda ucar duserlerdi artik trabzonda iki koldan haber beklicez basaksehire 200 milyon dolar falan atiyorum kim ucak tabiki trabzon ytdddddd
başakşehir e kim verir o parayı taraftarı olmayan kulüp seneye kümeye oynamayacağı ne malum
para herşey demek değildir isim tarih ve en önemlisi taraftardır önemli olan
bunların 4 ü biraraya gelirse ancak başarı gelir
bunlardan sadece paranın olduğu birçok örnek oldu ülkemizde
kasımpaşa istanbulspor osmanlıspor enson bir nebze başakşehir noldu bunlara hepsi çöp oldu ve olacak
yabancı hele birde bukadar çok para harcayan patronların türkiyedeki ilk hedefleri gs fb bjk trabzon hatta bursa antalya konya eskişehir gibi takımlar olacaktır pek tabi
sistem el verse şimdiye hepsi satılmıştı şuan avrupanın en büyük ilk 5 ine girmiştik
bizim 4 büyüklerin potansiyeli avrupada 15-20 kulüp haricinde hiçbirisinde yok
zamanında abromoviç (2006 yılı) gs yi almak istediğinde alkolik çakallarla fosiller izin verseydi şuan bu ülkede 2 tane şampiyonlar ligi şampiyonluğu vardı
maalesef kuluplerimiz yüksek gelirlerine rağmen basiretsiz yeteneksiz beceriksiz ve hırsızlar tarafından yönetildiği için bu yüksek potansiyellerine rağmen ortada hiçbir başarı yok
kulüplerin tek özelliği bazı çakalların ceplerini doldurdukları nemalandıkları kurumlar olmaları
ondan sonra vay efendim ts batıyor gs battı fener öldü oluyor
yazık günah bu taraftarlara
gs fb bjk de fosil kafalılar ve alkolik çakalların indra gandilerini kolay kolay kimse kesemeyeceği için onlarda düzen kolay kolay değişmez
tsdeki enbüyük ümidim 1. si reisin katarlılarla ve trabzonla olan ilişkisi o isterse anında tüzük müzük herşey değişir satış kolay olur
2. si trabzon için ts çok farklı bir kurum olduğundan indragandiler kolay kolay olmaz enbüyük sorun beceriksiz bilgisiz yönetimler
onun içinde işin içinde avanta az olduğundan satışta çok problem yaşanmaz yeterki teklif gelsin
reisin rica ettiği birşeyi trabzonda kimse kolay kolay redetmez...