Originally Posted by
yolgider
Hocam bahsettiğiniz bankalar piyasada her zaman en düşük faizi verirler.Hiç bir bankaya bağlanmayın karınız nerdeyse oraya demir atın.Eğer küçük banka vs gibi bir takıntınız varsa paranızı ikiye bölün iki ayrı bankada hesap açın.Vakıfbank,İCBC,Burganla görüşün derim.Fibabank temditleri sıkıntılıdır ama günlük düşünürseniz 14.50 veriyorlar 90 güne kadar.Ben burada paylaşmıştım ama sizin için bir kere daha yazayım 4-5 bankada açılmış vadesiz hesaplarım var hepsine internet şube bankacılığı da tanımlı vade dönüşlerinde mevcut bankanın verdiği oranı beğenmezsem direk diğer bankaların MT'leri ile görüşüyorum en yüksek oran kimden alırsam iki dakikaya paramı aktarırım.Vakıfbankta oranlar belki biraz düşmüş olabilir ben geçen ay sonu 14.90 ile bağlamıştım 14.75 verebilirler diye düşünüyorum ama yinede görüşün..İCBC yeni müşteriye 14.80 veriyor..Burganda verebilir bu oranları.Bu bankalarla görüşürken şöyle bir strateji izleyin diyelim paranız x büyük bankasında bu bankanın ismini söyleyerek hesabım orda demeyin MT bilir aşağı yukarı onların vereceği en yüksek oranları küçük bankaların ismini söyleyin mt ile anlaşamıyorum o bankayla çalışmak istemiyorum mevduat dönüşüm var 14.75 veriyorlar sizde oranlar nasıl iyi bir oran verirseniz size taşıycam paramı diye konuşun.İsmini verdiğim bankaların şubeleriyle görüşebilirsiniz.200 Bin tl'ye 14.75-15 arası oranlar alabilirsiniz şuan için tabii ki..vade dönüşlerinize yakın burayı takip edin buradaki paylaşımlara göre bankanızla pazarlık yapın.Parayı taşımaya karar verirseniz şubeden eft çok masraf alırlar elden taşımak da istemeseniz internet şube hesabı açın eft limitinizi yükseltin 3-5 tl masrafla internet üzerinden eft yapabilirsiniz.MT sizin acemi olduğunuzu anlarsa kurdun kuzuyla oynadığı gibi oynar hikayenin sonunu biliyorsunuzdur zaten.umarım yardımcı olmuşumdur.