Dün değindiğim konu iflaslar başlıyor demiş Yeşilada.
http://www.paraanaliz.com/2018/sirke...asliyor-24581/
Printable View
Dün değindiğim konu iflaslar başlıyor demiş Yeşilada.
http://www.paraanaliz.com/2018/sirke...asliyor-24581/
Her gün iş dünyasından bir dost arayıp soruyor, FÖŞ bu kez batacak mıyız? Battık diyorum, ama siz farkında değilsiniz.
Siyasi konular ekonominin tamda ilgi odağıdır. Bazıları neden siyaset yazıyorsunuz diye kızıyorlar ama ekonomi = siyasettir. Sadece hakaret etmeden , karşılıklı hataları dile getiren, yol gösteren yazıları mutlaka okumalı. Türkiye artık hiç bir yönetim şekliyle açıklanamayacak bir sisteme girmiştir. Bu nedenle öngörülemezlik had safhadadır. Hiç bir kurum ve kuruluşun taahhüdü veya imzası güven veremeyecek, iş dönüp dolaşıp tek bir beyinde bitecektir. O beyinin içindekileri de sadece kendisi bileceğinden kimse riske girmek istemez.
Adnan hoca, cüppeli hoca, terlikli hoca, cinci hoca..... bakınız hepsinin ünvanı hoca. Bu özellikle güzel islam dinini itibarsızlaştırmak için sinsice planlanmış ve yine bu toprakların insanına oynatılan oyundur. Büyük ATATÜRK, boşuna mı bu hokkabazların maskesini düşürmüştür. Halkı özellikle cahil bırakarak, eğitim sistemini rezil ederek, güya dini eğitime ( gerçek din eğitimini hiç bir zaman vermediler, veremezler ) yönlendirerek her an ellerinin altında tutuyorlar.
Doların adım adım 4,95 ve sonra 5,07 ye gittiğini söyleyenlerle , önümüzdeki hafta 4,50 lere geleceğini söyleyen Türkiye de çalışan ve işinden olmak istemeyen ekonomistler var. Tarafını seç meselesine döndü.
Değerli şirket ortakları, akıllanın. Bakın Ali Ağaoğlu ne diyor? Stratejik ortak arıyor. Siz de aynısını yapın. Bırakın kafanızda şirketinize biçtiğiniz fiyatı elde etme hayalini, geçti Borun pazarı. Şimdi gemisini kurtaran kaptan. Banka kapıya dayanmadan, satın, ortak bulun, sermaye koyun.
Föş.
Valla dikkat ettiniz mi 90 lı yıllara döndük demiş.Aynı durumu o yılları yaşayan biri olarak daha önce yazmıştım.Aynı döngü hemen maaşlar günlük olarak dolar marka döner,aylık otomobil zamları,her ay artan dolar mark,emlak çakılır,kimse ev falan almaz,faiz her ay artar,aynı olaylar ve döngü yaşanıyor.