Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Geç kalmışsınız diyeceğim ama dükkan sahibi daha piyasada yok :notr: Alıntı: Originally Posted by carkos Patron hazırlık yapıyordur...[emoji4] Aldinizmi cevabinizi, Mustafa bey!
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Aldinizmi cevabinizi, Mustafa bey! Bende bir cevap yazdım ama :he:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Cumartesi Dukkani açmamış hazırlık yapsa kime yapacak ? :notr: Siz dükkanı açtınız gece yarısı hatırlı müşteriler gelecekmiş sadece duyum...[emoji4]
Alıntı: Originally Posted by carkos Siz dükkanı açtınız gece yarısı hatırlı müşteriler gelecekmiş sadece duyum...[emoji4] Kimse gelmez ben , Reha Kaya ve siz .. Bir ihtimal Cemal abi uğrayabilir
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Bende bir cevap yazdım ama :he: Tekelci amcam gormesin, o cevabi!:notr: Bu sogukta ben tukkan bekliyorum, bu namkorler naaa... gorur irakiyi der, benden soylemesi!:yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Tekelci amcam gormesin, o cevabi!:notr: Bu sogukta ben tukkan bekliyorum, bu namkorler naaa... gorur irakiyi der, benden soylemesi!:yes: Tekelci amcaya lafım yok:) Reha Kaya Cumartesi Dukkani yalnız bırakmazdı ona şaşırdım :yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Tekelci amcaya lafım yok:) Reha Kaya Cumartesi Dukkani yalnız bırakmazdı ona şaşırdım :yes: Cumartesi ve pazar geceleri en yogun gunlerimdir, Tekelci amcama yardima giderim!:yes:
Uğramadı demesinler..:oleyo: