Truva savaşı zamanından bahsediyor, siz hatırlamazsınız o günleri.:)
22-06-2019, 23:10
Webster
Alıntı:
Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK
afedersin de neden 20 trilyonun ( şimdinin milyonu ) yok ? bilgisayarın var , internetin var , aklın da parayı bankaya götürüp nemalandıracak kadar çalışıyor ise neden o kadar paran yok ? un va şeker va helva va ... eee ?
Doktor olmadim ondan hamza abi
Aaah anam cok dedi
Oglum napacan muhendis olup doktor ol yatarak kazan diye ama dinlemedik 😃😃😃😃
HAMZA SÜTBIYIK
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Ustad yas 100 mu?
Ben 25 yil once gittigimde dahi tarla yoktu...
yahu merkezini demiyorum ... ismini hatılayamıyorum da geçen senelerde Uğur Dündar'ın program yaptığı bir ilçesi vardı... oralar hep tarlaydı yahu...
Batman
Alıntı:
Originally Posted by drselcuk
Peugeot 3008 araci olan var mi? Suan citroen c elyesse kullaniyorum. 3008 e gecmeyi düşünüyorum
Ustat arabalara biraz ilgim var motor harika az yakar problem acmaz t kasalarda psa grup kastettiginiz sanirim yeni kasa memnun kalirsiniz ama pejo vw gibi degerini korumuyor malesef bizim halk bir garip
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
22-06-2019, 23:11
Webster
Alıntı:
yahu merkezini demiyorum ... ismini hatılayamıyorum da geçen senelerde Uğur Dündar'ın program yaptığı bir ilçesi vardı... oralar hep tarlaydı yahu...
Oralar hala tarla ustad.
Canakkale zor gelisiyor onu ben de farkettim.
Ustadim bu paralari hic bir agir hasar a verme arti agir hasarli arac alma imkanin varken 3-5 kurus icin ailenizi kendinizi gecmisi belli olmayan araca bindirmeyin
22-06-2019, 23:16
Batman
Alıntı:
adamda topuk dikeni var , ilaç yazıyo yaa :) arkadaş ayakkabının içine jel topuk desteği alırsın ... ama sadece topuk kısmı için , komple değil... geçmiş olsun
Ustadin meslek hayatinda karsilastigi binlerce vakadan birisi sadece yasa hamza abi
22-06-2019, 23:17
Pscyokinesis
Ağır hasarlar Pert kayıtlıdır hepsi siz bakmayın hasar yazdığına